VIERAISILLA UPEASSA BLOGIKODISSA

tiistai 1. syyskuuta 2015

Kokoonnumme POP-blogi porukan kanssa aina vuorotellen toistemme luona kylästelemässä, vaihtamassa kuulumisia, ihastelemassa toistemme sisustuksia ja herkuttelemassa nyyttäri periaatteella. Tällä kertaa pääsimme ihastelemaan La Dolce Vita-blogin Sandyn kotia. 
Heti ensiaskelmalta olin jo haltioitunut. Sisutus oli erittäin tarkkaan harkittu, värimaailma mustavalkoinen oli ihana ja kaikki ne pienet sekä isommat yksityiskohdat saivat aikaan huokailuja. 
Alkuihasteluiden jälkeen alkoivat kamerat laulamaan, mitään ei halunut jättää kuvaamatta. Menihän se kuvaaminen jossain vaiheessa hieman villiksi mutta ei kerrota siitä kenellekään (niitä kuvia voi käydä ihastelemassa Sannan blogista).
Kuvaamisen jälkeen joukkio pääsi kurnivien vatsojensa kera herkuttelemaan ja siinä vaihdoimme kuulumisia jokainen vuorollaan. 
Mutta sen enempiä selittelemättä, tässäpä olisi osa kuva-antia lauantailta. Eikö ole ihan mielettömän upea koti? Täältä sitä sai itselle taas kasapäin inspiksiä omiin sisustusinnostuksiin, mutta sitä en uskalla puolisolle kertoa. Tässä tätä on taas pyöritty ja tuumailtu omia nurkkia lauantaista lähtien. 
Kiitos Sandylle kun avasit kotisi ovet meille, toivottavasti näemme pian uudestaan. 

Paikalla meitä oli:

18 kommenttia:

 1. On vain hieno koti :) Meillä ei täysin valkoinen menesty. Olkkarin pöytä on,mutta odottaa dc-flixä :) Mukava nähdä minkälaisissa kodin sisuksissa muut elää :) Mukavaa kun näette ja vaihdatte kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän porukka on kyllä tosi kiva ja aktiivinen. Itse tykkään tuosta valkoisesta sisustuksessa mutta nyt siihen on sekoittunut harmaata ja mustaa kaveriksi.

   Poista
 2. Olipa se vaan niin ihana koti ja olipa ihana nähdä koko porukkaa ♡ Mukavaa viikkoa, aatella huomenna on jo keskiviikko ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava nähdä teitä kaikkia taas.

   Poista
 3. Ihana koti! Ja kiva että teillä siellä hyvä poppoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä kiva blogi-porukka.

   Poista
 4. Tyylikästä ja raikasta, näitä kuvia kun katsoo niin tulee tarve saada jotain uudistusta omaan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama fiilis tuli itsellekin että jotain pitäisi taas pipertää kotona.

   Poista
 5. Näitä teidän muiden kuvia on kyllä hauska katsoa, kun kaikilla on niin omanlaisensa tyyli kuvata ja rajata kuvia, saa itsellekin uusia ideoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten kuvista saa paljon tosiaan itselle vinkkejä. Kiitos kun avasit kotisi ovet meille.

   Poista
 6. Tuntuu et on vieläkin jonkunlaisessa huumassa viikonlopun jäljiltä, niin ihana ja inspiroiva oli Sandyn koti! <3 Oli kivaa vaihdella kuulumisia ja nähdä kaikki. Toivottavasti pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi upea kotihan siellä oli ja itsellä on koko viikko mennyt omaa kotia taas katsellessa sillä sisustussilmällä :D

   Poista
 7. Ihana koti! Hänellä ei liene muksuja?;) Itsekin aika ajoin "tuumailen ja pyörin omia nurkkia" sisustusmielessä, mutta aina on joku majantekele tai huoneesta olohuoneeseen levinnyt leikki "sotkemassa" ihania unelmiani. Ehkä joskus sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi siinä kodissa yksi lapsi olla ellen ihan väärin ymmärtänyt. Tuo oma objektiivini vaan on haasteellinen sisustuskuvaukseen varsinkin jos huone on pienemmän sorttinen sen vuoksi nuo lasten huoneen kuvat jäi nyt julkaisematta vaikka niitäkin tuli otettua. Joka kodista varmasti löytyy noita leikkejä sieltä täältä mutta kun tietää, että taloon saapuu innokas lauma naisia kameroineen niin äkkiäkös sitä jokainen haluaa lelut siivota keskeltä lattiaa pois :D

   Poista
 8. Upea koti! Mahtavaa kun teillä on tuollainen blogijengi. Kyllä blogi on yllättänyt illoisesti, että sitä kautta on löytynyt aitoja ystävyyksiä. <3

  Kivaa keskiviikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin kautta on tosiaankin uusia ystävyys suhteita luotu, se jos mikä on mahtavaa.

   Poista
 9. Onhan koti upea,mutta nimenomaan hyvin kliseinen blogikoti,jossa en kuvien perusteella ainanakaan nähnyt mitään persoonallista.Tästä on ennekin blogimaailmassa kirjoitettu,mutta miksi kaikilla täytyy olla samat haysit,stringit etc. ?
  Nuo on aika helppoja ratkaisuaj,että ostaa samaa kamaa kuin muillakin,mutta itse mielummin katselisin ja saisin vinkkejä oman sisustamiseen hieman persoonallisemmasta kodista,missä on tuunattu vanhasta jotain tai muuten vain käytetty enemmän aikaa ja mielikuvitusta sisustukseen kuin rahaa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan se tahtoo vähän olla, että kun jokin trendi iskee niin sit samanlaisuuksia löytyy monesta kodista. Se kuka osti eka stringin ja hayn jne niin sitähän kukaan taas ei voi tietää, sit muut tulee innolla perästä.
   Omasta kodistani ei noita ihanuuksia löydy lähinnä hoitajan pienen tilipussin vuoksi. Tuo hayn pöytä on omalla haavelistallani mutta niin kauan kuin raha ei kasva puissa saa tuo vaihtolava pöytä ajaa asiansa meidän olkkarissa. Sama "tee se itse" teema mukailee koko meidän kotia, tai no ei nyt ihan joka paikkaa :D
   Ymmärrän täysin pointtisi mutta silti itse tykkäsin Sandyn kodista todella paljon. IHanan selkeitä linjoja ja sama teema linjaili joka huoneessa.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -