INDIGO

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Maaliskuun 2015 alussa avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard valikoitui työkaverimme suosittelemana meidän yöpymispaikaksi yhden yön työreissullamme Helsingissä. 
Ihastuin Hotelli Indigoon ensisilmäyksellä eikä tuo fiilis kadonnut missään vaiheessa vierailua. Ystävällinen palvelu ja tyylikäs aula toi jo heti lupaavan vaikutelman ja vaihtelua tutuksi tulleelle Scandic hotelliketjulle. 
Johtuen ehkä uutuudestaan, hotellilla oli rauhallista eikä paljoa muita asukkaita näkynyt, ainoastaan muutama ulkomaalainen vieras oli meidän lisäksi. Tämähän oli vain plussaa sillä sisäänkirjautuessa sekä poistuessa ei tarvinnut kummemmin jonotella. 

Huoneet olivat siistit, perushuoneet. Eroa (muihin hotelleihin) huoneissa oli uutuus, eli maali ei halkeillut mistään, vessassa ei haissut eikä kaakelit olleet pinttyneen likaiset. 
Hotelli Indigon sanoja lainatakseen he itse kuvailevat hotelliaan tähän tapaan "Hotelli Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design". 
Desing näkyi todellakin sopivin ripauksin hotellilla mm. Minna Parikan ihanuuksia oli niin aulan hyllyssä kuin hotellihuoneessakin. Pitkän päivän päätteeksi piipahdimme saunaan ja täällä jatkoimme hyvin alkanutta ihastuksen huokailua. Uutuus ilmeni jälleen siisteydessä. Saunatilat olivat ihanan raikkaat sekä viihtyisät. Luxusta lisäsi kaksi erilaista saunaa, perus suomalainensauna sekä höyrysauna. 

Jos en vielä tarpeeksi hehkuttanut yöpymistämme tuossa kyseisessä hotellissa niin paras on vielä tulossa. Aamupala. Aah miten ihana rauha, ei ainuttakaan jonottelua, loppunutta tuotetta, kaikki upeasti esillä ja paljon itsetehtyä. 
Pöytä oli katettu valmiiksi ja tiskiltä tilattiin tullessa tee/kahvi. Saimme molemmat valita omat mieluisat teet jotka hauduteltiin omiin kannuihin. Ylellisyyttä. 
Vaikka valikoima oli ehkä aavistuksen verran ison hotelliketjun aamupalaan verrattuna pienempi, silti aamupala oli täydellinen. 
Milloin olet saanut hotelissa nauttia aamupalan niin, ettei pöytä olisi valmiiksi sotkuinen edellisen syöjän jäljiltä, jonotat joka lajiketta ja röyhkeimmät kaiken kukkuraksi etuilevat, kahvi on loppu tai ainakin palanut pohjaan? En voi kyllin kehua tunnelmallisen ihanaa aamupalahetkeämme. Voin siis lämpimästi suositella kyseistä hotellia kenelle tahansa ja mielensopukoissa onkin haave vierailla tuolla vielä joskus uudestaankin vaikka koko perheen voimin.

Hotellin edestä lähti ratikka joka meni suoraan juna-asemalle joten vältyimme matkalaukkujen raahaukselta. 
Mielestäni paljon pieniä luxusjuttuja jotka tekivät työmatkastamme erittäin viihtyisän. 

Kauniita unia toivottaa Hotelli Indigo Helsinki.
-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Vau mikä hotelli! Me mieluusti satsataan hieman parempaan hotlaan, varsinkin jos aamiainen on hyvä. Monenmoisia aamupalakokemuksia on ollu, mielyttävin taitaa olla Haikon kartanosta muuan vuosi sitten; ilmapiiri oli rauhallinen, taustalla soi klassinen musiikki ja valkohanskaiset tarjoilijat pitivät pöydät koko ajan siistinä ts kun lautanen tyhjeni se hävisi nenän edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TUolla aamupala oli aika perinteinen mutta esillepano ja laatu oli ensiluokkaista. Vaikka mullehan nyt ei kummoisia herkkuja tarvitse ollakaan, että olen aivan myyty. Tuolla juuri soi klassinen musiikki joka loi ihanan tunnelman.

   Poista
 2. Taisin muuten katsoa tuota hotellia, kun varailin huonetta ens vkonlopulle. Ihanalta kuulostaa ja varsinkin tuo aamupala! Leppoisaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kyllä käydä testailemassa tuokin hotelli. TYkättiin työkaverini kanssa siitä tosi paljon.

   Poista
 3. Tyylikkään näkönen hotelli, pitää pitää nimi mielessä, kun seuraavan kerran Helsingissä yöpyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä suosittelen kyllä yöpymistä.

   Poista
 4. No mä katselin et onks noi Parikat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne ja huoneissakin oli lasivitriinissä yksi korkkari <3

   Poista
 5. Tyylikkään näköinen hotelli! Kiitos vinkistä, täytyypä pitää korvan takana, kun seuraavan kerran Helsinkiin eksyn. :)

  VastaaPoista
 6. Vitsi, mikä Hotelli ;) Oi, kylläpä vain miekin sielä viihtyisin :) Onkohan kaliitkin huoneet? Just lehdestä luin että Rollon uudessa Hotellissa artig Lihtg ( nimi voi olla päin persettä kirjoitettu) että sielä tykkää käy Rollolaiset ihastelemassa paikkoja.. Hieno ja erilainen se onkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en tiedä huoneiden hinnoista sillä työnantaja maksaa meillä aina matkan kun vaatiikin noita kouluttautumisia.
   Onkohan tuo Roin hotelli se mistä yksi oululainen bloggaaja kirjoittikin aika vasta. Oli kuulemma ihana hotelli.

   Poista
 7. Saitkohan hyvätkin alennukset yöpymisestä tällä hehkutuksella? Paljon pitkin maailmaa matkustaneena en monestikaan ole törmännyt "sotkuiseen pöytään edellisen syöjän jäljiltä" tai "pohjaan palaneeseen kahviin" tai joutunut "jonottamaan joka lajiketta"... Ja erona muihin hotelleihin oli uutuus? Kyllähän kotimaasta löytyy paljon siistejä hotelleja vaikkei hotelli olisikaan enää uusi? Siltikään ei maalit halkeile eikä kaakelit ole pinttyneet eikä välttämättä vessassa haise ;) Pikkuisen kun näkee vaivaa hotellia valitessa niin välttyy noilta mainitsemiltasi "vioilta". Hymyilyttää kun olet kertonut matkustelleesi vähän mutta nyt pystyt "ammattilaisella" otteella arvostelemaan tämän hotellin ja teilaamaan muut :) Mutta kiitos tästä ylistyspuheesta, hotelli vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä huonojakin hotelleja löytyy! Ihan kuule kokemusta on.! Tuskinpa mitään alennusta Nanni sai..
   Kirjoitapa sie blogi postaus niistä monista matkahotelleista joissa olet ollut, ihan ammattitaidolla!
   Ajattele tämän kirjoitan ihan nimelläni! Tsemppiä, Nannille! <3

   Poista
  2. Jos Nanni ei vedä hernettä nenään niin tämä Annukka sen varmasti tekee ;) Kirjoitat nimelläsi, ehkä ei ihan aina kannattaisi ;) Peace!

   Poista
 8. Itse asiassa kun työnantaja vaatii meiltä näitä koulutusmatkoja niin työnantaja on myös se joka nämä reissut maksaa, eli en maksanut itse yöpymisestäni lainkaan.
  Hotelli Indigon henkilökunnalla ei ole pienintäkään aavistusta, että kirjoitin heidän hotellistaan, tein sen ihan silkasta omasta halustani sillä tykästyin aidosti tuohon hotelliin.
  Ulkomailla olen matkustellut todella vähän mutta perheen kanssa reissaaillaan Suomessa vuosittain sekä näitä työmatkoja tulee kerran pari vuodessa joka vaatii hotelliyöpymisiä. Sen vuoksi olen nähnyt paljon hotelleja. Kirjoituksestani saattoi saada sen kuvan, että Suomessa on huonoja/sotkuisia hotelleja, mutta se ei ollut tarkoitukseni. LÄhinnä vertasin täysin uuden eroa vanhempaan hotelliin.
  Kesällä esimerkiksi yövyimme Helsingissä Scandikin hotellissa joka oli todella siisti ja palvelu ensiluokkaista. Aamupalalla silti sai jonotella ihan urakalla, sillä lomasesonki aikaan paikka oli täynnä turisteja. TUolloinhan tuo jonottelu ei haitannut kun olimme lomalla mutta työreissulla on todella luxusta kun aamupala menee suuremmin jonottelematta, että ehtii ajoissa luennoille.
  Minä olen sen verran vähään tyytyväinen, ettei suuria hienouksia tarvita kun olen aivan haltioissani. Tässäkin tapauksessa oma teekannu aamupala pöydässä tuntui varsinaiselta ylellisyydeltä.
  Tarkoitus ei ollut antaa itsestäni nirppanokka kuvaa sillä olen ollut pääsääntöisesti tyytyväinen hotelleihin missä olen yöpynyt.
  Kivaa iltaa sinulle :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -