AAMUNKÄHMYSSÄ

tiistai 3. marraskuuta 2015

Millaisia aamuihmisiä siellä ruudun toisella puolen on? 
Töissä oli keskustelua millaisia kukanenkin aamuisin on. Yksi tykkää rauhallisista aamuista kahvikupposen ja Kalevan kera, toinen hädin tuskin on herännyt vielä työpaikan ovellakaan. Eräs työkaverini kävelee aamupesulle ja siitä takaisin sänkyyn, nousee kun on ihan pakko lähteä. Ystäväni perheessä ollaan niin aamuäreitä, ettei toisille saa turhia aamuisin porista.

Itsehän saan lähteä ihan rauhassa töihin. Herään, käyn aamupesulla, puen, meikkaan, kerään eväät kaapista ja lähden. Lapset ja puoliso nukkuvat vielä autuaan onnellisina minun häippästessä. Viikonloppuisin tykkään rauhallisista aamuista. Napsautan vedenkeittimen päälle ja istahdan teekupposen kera lukemaan blogeja. Ihanaa kun ei tarvitse lähteä mihinkään. 


Työaamurutiineihini kuuluu jammailu autossa. Kuuntelen aina samaa radiokanavaa, huomaan hihitteleväni juontajien jutuille, joskus jopa nauran vedet silmissä. 
Viimeviikolla tajusin liikennevaloissa odotellessani nauraa räkättäväni niin, että viereisestä autosta sain kummastuneen katseen. Hah. Siinäkö katselkoot, mulla oli hauskaa Nooran,  Anssin sekä Jääskeläisen kanssa. 
Parasta aamuissani on ajomatka töihin kun saan jakaa sen lempparijuontajieni kanssa. Miten sitä koukuttuukin tutuiksi tulleista juontajista. Heidän ollessa lomalla, sairaana tms olen kuin kynsille lyötynä kun tutulla kanavalla juontaakin ihan vieras ihminen. 
Pahinta kaikista on saapua työpaikan parkkiskalle. Sulkea nyt kesken kaiken radio ja jättää jutut kesken. Pöh, epäreilua. 


Tulisikohan minusta hauska radiojuontaja? Ainakin osaan höpistä jonninjoutavia.
-Nanni-


19 kommenttia:

 1. Ehottomasti tulisi.. :) No meidän aamu alkaa aamukahvilla ja Lapin kansalla.. ;) Vaatteet, pesut, lääkkeet. Niin ja joskus on huono aamu. Joskus nauretaan.. Joskus on kiire, josta en tykkää.. Joskus on eväitä kaikilla, joskus vain mulla ;) Radio autossa päälle ja me kuunnellaan suomipopin aamulypsyä :) Sitä nauretaan mekin vedet silmissä.. :)
  Viikonloppuisin aamut ovat hitaanpia ja onneksi niin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuradiot on arjen pelastus. Naureskentelen niille joka päivä. Mistä ne keksiikin niin hyviä juttuja joka päivään?
   Viikonlopun aamut on ihan parasta <3

   Poista
  2. Ne vain on tarpeeksi yksinkertaisia juttuja ja niistä väännetty mihin milloinkin..:)
   Meillä pikkumies äitinsä kans yökylässä :)

   Poista
 2. Viikonloppuisin mä rakastan hitaita aamuja. Arkiaamuisin sellaisiin aamuihin ei vaan ole aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu arkisin miekin nousen laittaudun ja lähden. Viikonloppuisin sit voi vaan olla ja nautiskennella.

   Poista
 3. Minä herään 40 min ennen lähtöä. En koskaan torkuta! Ylös, vaatteet niskaan,pisu, pesut (myös tukka ja föönaus), meikki, puuro, kahvi ja koiran ku... siis pissatus. Ja autolla töihin. Kesällä pyörällä. Ai, ai jos tulee jotain poikkeusta, niin varmana jää lääkkeet ottamatta :D lapset herää itekseen ja huolehtivat itsensä kouluun kun niin isoja jo ovat. Tykkään aamuista ja radion aamulypsystä :) Olen aamuihminen.
  t:Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanan nopeaa saat aamun suoritettua, syönnit ja koiran ja kaikki. Mie luulin olevani nopea arki aamuissa mut en kyllä yllä lähellekään sinun reippautta. Mahtavaa.
   EIkö olekin aivan mahtavaa kun ei tarvitse enää pyörittää päiväkotirumbaa. Sitä en ikävöi lainkaan.

   Poista
 4. Tykkään rauhallisista aamuista, viikonloppuisin on ihanaa heräillä rauhassa ja olla pitkään yökkärit päällä.
  Viikolla voi tehdä samoin, kun menee iltavuoroon, mutta aamuvuoropäivinä herään 1,5 tuntia ennen töiden alkua, tykkään silloinkin olla rauhassa ja tehdä aamutoimet rauhassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun rauhalliset aamut on ihan parasta. Silloin haluaa vain korvata kaikki ne arjen vauhdikkaat lähdöt.

   Poista
 5. Olen laiska herääjä, välillä todella reipas kylläkin. Mutta kun pääsen ylös, kaikki menee ihan ok. En jaksa kiukutella, kiukuttelen muutenkin harvoin. Jos turhasta kiukkuan, miehen kannattaa katsoa kalenterista kuukautiskierron vaihe :D.

  Mies ja neiti meillä ovat sellaista sukupuuta, ettei heidän aamuunsa kovasti juttelua mahdu. Eivät välttämättä ole kiukkuisia, mutta eivät kyllä sosiaalisiakaan.

  Onneksi näissäkin asioissa poikkeus vahvistaa säännön, ja kaikilla on myös erilaisia aamuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkäään ei taida kukaan aamuisin kummemmin kiukutella. Toki mie saan arkisin heräillä ja puuhailla ihan kaikessa rauhassa. Yhtään en ikävöi päiväkoti aikoja kun piti herätellä väsyneitä lapsia ja koittaa saada ne ripeästi liikkeelle.

   Poista
 6. Tykkään hitaasta aamusta. Kiire on aivan myrkkyä. Juon mielelläni teekupposen rauhassa ja selailen lehden. Nuorempana olin niin sikeäuninen, ettei hereille saanut pajavasarallakaan :) Toisaalta saan kyllä itseni liikkeelle tosi nopeasti, jos on pakko. En ole mikään kovin puhelias aamuisin, mutta onneksi mies on myös hidas herääjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen aina ollut liiankin herkkäuninen, kuulen kaiken mitä ympärillä tapahtuu ja arvaa vaan kun lapset herää viikonloppuisinkin tosi aikaisin puuhailemaan niin enpä minäkään enää saa nukuttua.

   Poista
 7. Varhaset aamut on yhtä tuskaa...sellaiset sikavarhaiset! Torkutan, manaan herätyskellon alimpaan kuuseen ja lopulta tulee hoppulähtö ihan sama moneltako viimein nousen ylös. En ole aamuihminen ja sille on joku diagnoosikin...en vain muista mikä! Herään kunnolla vasta ysin teetaion jälkeen :D Viikonloput taas on ihania kun ei ole kiire minnekään ja saa haahuilla yöpaidassa tai loikoilla sängyllä blogeja lukien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie varmaan taas olen aamuihminen. Saatan yhdesti torkuttaa mmut sit nousenkin jo hyppäämällä ylös.
   Viikonlopun rauhalliset aamut on luksusta.

   Poista
 8. No varmaan :D mä haluan tehä kaikki aamulla rauhassa ja inhoan kiirettä. Pitkät unet on mulle tätkeitä. Mukavaa Hesan reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen alkanut arvostamaan kunnon yöunia kun ennen kuppasin pitkälle yöhön saakka ja töissä olin aivan rätti poikki.

   Poista
 9. Aikalailla samat aamurutiinit täälläkin, mutta yleensä teen vielä eväät aamulla.
  Autossani soi nykyisin Suomipop, ennen soi NRJ. Mutta joten Suomipopin ja Jaajon jutut vain uppoaa enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juontajat tulee tutuiksi kun niitä joka aamu kuuntelee.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -