KIERRÄTTÄMINEN SE ON JOKA KANNATTAA

tiistai 10. marraskuuta 2015

Onko kenellekään enää mikään yllätys, että minä suosin kierrättämistä, kirpparihullu kun olen. Kierrätän niin omat ostamat tuotteet kuin myös itse koluan kirppareita tai teen löytöjä ystävien kirppiskasseista.  Kirppislöytö on paras löytö. 

Nyt en ole kirpparilla käynyt, tai siis olenpas mutta tämä löytö on nimenomaan sieltä ystävän luota. 


Takki Reima. Pipo H&M, Huivi Seppälä
 Ihastuin tähän Reiman takkiin jo viimetalvena kun vein Pipunaa ja hänen kaveriaan luistelemaan. Kaverin keltainen parkatakki oli kuin rakkautta ensi silmäyksellä. Tykkään todella paljon keltaisesta. Ilmoitin takkirakkaudestani tytön äidille ja mainitsin halukkuuteni kotiuttaa takin jahka se ei enää heidän tyttärelleen mahdu. 
Kesän mittaanhan ennätin jo moisen vaatteen unohtaa mutta onneksi emme uuttakaan ehtineet ostaa. Voi sitä riemun päivää kun sain WhatsApp viestin, että nyt takki olisi joutilas muuttamaan meille. 
Nyt se on meidän tai siis neidin. Tulisi jo sitä lunta ja pakkasta niin pääsisi tämä ihana takki käyttöönkin saakka. Joku voisi jo melkein luulla, ettei meillä osteta kaupasta mitään. No ostetaan meillä mutta ylpeänä myönnän hamstaavani kirppareilta, silti sielläkin olen tarkka niinkuin varmaan muistattekin postauksen saako kirpparilla nirsoilla
Olisi aivan pähkähullua olla hyödyntämättä kirppareita. Maailma hukkuu materiaan ja minä olen kyllä yksi syypää tähänkin hommaan mutta yritän silti parhaani mukaan myös kierrättää. 

Kierrätätkö sinä?
-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Ihana takki! Minä keirrätän neljän poikani vaatteita keskenään..ja välillä ostan uusia. Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin hyvä kun voi omassa porukassa kierrättää mutta meillä ei paljoa neidille velkun vaatteet kelpaa.
   Kivaa iltaa sinullekin Jaana.

   Poista
 2. Kierrätän jos Ei lapsenlapselle sovi niin koitan myydä ja jos ei mee kaupaksi lahjoita vain jollekin jonnekin.. :) Ostan kirpputoreilta hyvää tavaraa kriittisin silmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki annan paljon tutuille, aina tarjoan jollekin jolla on sen ikäisiä että vois mahtuakin mutta jos ei mene tutuille niin laitan punaiselle ristille tosi paljon hyvää vaatetta, kenkää ja kodintekstiiliä.

   Poista
 3. Onpa kivan värinen takki. Pirtsakka juuri tähän sateiseen syksyyn. Lasten vaatteita on kätevä kierrättää, kun tulee kasvupyrähdyksiä niin eivät ehdi edes kulua. Kannatan kierrätystä ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on niin ihana väri vaatteissa.
   Neidin vaatteet menee aikalailla kiertoon mut poika kuluttaa ne suht puhki joten niitä ei paljoa jakoon laiteta.

   Poista
 4. Ihana takki! Kyllä minä yritän kierrättää, mutta täällä päin kirpparit on aika surkeita, kovat hinnat ja huonoa tavaraa :(. Omien lasten vaatteita annan eteenpäin ystävien lapsille tai olen paljon laittanut isäni mukana Viroon vietäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie annan kans paljon vaatteita ja leluja eteenpäin, osan jaksan säästää kirpparimyyntiin saakka mutta varastoonkaan ei kehtaa kaikkea säilöä. Nyt olen paljon vienyt vaatteita ja kodin tekstiilejä vietäväksi ulkomaille. Toivottavasti ne menevät oikeaan kohteeseen.

   Poista
 5. Kierrätys kunniaan! Olen antanu lasten pienet vaatteet kierrätyskeskukseen ja ulkomaille, leluja on jätetty vintille talteen, jos joskus saa lastenlapsia, niin niille ois sitten leluja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on joitain leluja säästelty lastenlapsille :) ja muutama vauvanvaatekin.
   Muuten pistän aika reippaasti tavarat kiertoon.

   Poista
 6. Välillä vien vaatteita kirppikselle ja pelastusarmeijalle, ja samalla saatan ostaa jotain itsellekin. Harvoin käyn kirppiksellä tätä nykyä,lähinnä ajan puutteen vuoksi. Kirpparilla ei vaan pistäydytä, vaan vaatii aikaa hypistellä tavaroita.

  Joskus olen ihmetellyt kirpputorien hintatasoa, joka on välillä aika korkea, mielestäni käytetystä ei voi pyytää paljoa.

  Kaunis takki pipunalla, keltainen on ihana väri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparille kannattee tosiaan mennä ajan kanssa.
   No sanopas muuta. Tuota samaa olen miettinyt, että miten toiset kehtaavat rohmuta kauheita summia käytetyistä vaatteista ja tavaroista. Osa on valmiiksi rikkinäisiä ja likaisia. Kummaa hommaa.
   Itse myyn euron parin periaatteella. Pääasia että eroon pääsee.

   Poista
 7. Tosi kaunis takki ja mikäs sen parasta ku kierrättää vaatteet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta. Minusta olisi hullua ostaa aina kaikki uutena.

   Poista
 8. Ihana keltainen. Juuri passeli pimeään talveen väripilkuksi.
  Minä en jaksa viedä omia tavaroita kirppikselle. Jonkun verran kyllä sieltä ostelen. Lasten tarvikkeet ja vaatteet kiertävät kyllä tehokkaasti ensin omien kolmen pojan käytössä ja sitten vielä serkkulaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyypähän ainakin neiti pirtsakan takkinsa ansiosta :)
   Kirpparilla myynti vaatii paljon aikaa ja viitseliäisyyttä. Silti ei ole takeita että ne menisi kaupaksi.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -