MITEN ISÄN VOI YLLÄTTÄÄ?

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä, äitienpäivä, joulu, juhla kuin juhla niin siinä päivässä on aina joku omanlainen tunnelmansa. Aivan kuin taikaa. Toiset panostavat juhlaan enemmän, toisille se juhla tulee vähemmälläkin. 

Meidän isänpäivä starttasi aamulla aikaisin. Loihdimme neidin kanssa iskälle aamupalan pekoneineen, kananmunineen päivineen unohtamatta tuoretta kahvikupposta sekä lasten tekemiä riisisuklaa herkkuja. 


Kun kello oli yhdeksän aamulla, oli meidän perheen iskä jo töissä. 
Olen kuitenkin onnellinen edes tuosta pienestä yhteisestä hetkestä koko perheellä. 
Meidän iskää hemmoteltiin lasten tekemillä korteilla sekä pienillä lahjoilla. Mietin pääni puhki kuinka voisin ilahduttaa puolisoani ilman suurempia tavaralahjoja. Eilisiltä syysmessuilta löysin mielestäni parhaan lahjan jonka tähän hätään puolisolleni halusin antaa. Lahjakortin jalkahoitoon. Mielestäni mieheni kaipaa hemmottelua. Hierontalahjakortti olisi ollut toinen vaihtoehto. 
Eikö voikin miehellekin antaa lahjaksi hemmotteluhetken? Yhtenä vuonna tein hänelle jalkahoidon itse mutta nyt halusin, että hän pääsee ihan ammattilaisen käsittelyyn. Kenen jalat eivät hemmottelua kaipaisi? 


Lahjakortin lisäksi halusimme ilahduttaa iskää vielä yhdellä itsetehdyllä lahjalla. Pesimme auton. No olihan tässä hieman oma lehmä ojassa. Minähän tuota autoa enemmän käytän joten itsehän tuosta puhtaasta autosta enemmän hyödyn. Vielä liraus pissapoikaan nestettä ja avot, oltiinpas me reippaita tyttöjä. Kyllähän nyt iskä ilahtuu. 

Kuinka siellä on tämä päivä sujunut?
-Nanni-


25 kommenttia:

 1. Kyllä vain Isää voi muistaa hemmotteluilla.. Ainakin meillä niistä tykätään.. Kasvohoitokin on hyvä lahja.. Miestenkin kasvot tarvitsee syvä hoitoja, sanoo äitini joka on kosmetologi.. ;)
  Ei mitään suuria tähän päivään mutta jotain pientä luksusta :)
  Mukavaa Sunnuntai päivää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä mitä siippa tykkää jalkahoidosta. Kasvohoitoakin mietin. No ens kerralla sitten se.

   Poista
  2. Mieheni piti ainakin kasvohoidosta.. Molemmat hoidot rentouttaa mukavasti.. Mitä miehesi tykkäsi? Vai onko vielä raaskinut/ ehtinyt käydä?

   Poista
 2. Lähinnä me ollaan vaan syöty ja syöty :) Lasten äijäkin oli meillä juuri syömässä ja pullein vatsoin lähdemme yhtä ihanaa varapappaa moikkaamaan.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vietettiin aika normi sunnuntaita kun siippa oli koko päivän töissä.

   Poista
 3. Aivan mahtava tuo autonpesulahja, kuin myös jalkahoito Oma ukkeli ei käytä edes kampaa (nooh on niin käsin taiteiltava tukka) noh joka tapauksessa jalkahoito on ainoa hoito missä tykkää käydä. :) Mieluinen lahja olisi hänellekin.

  Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autonpesusta hyödyin itse eniten kun itse sitä kotteroa käytänkin mutta saipa ainakin jotain hyödyllistä tehtyä :)
   Saas nähdä tykkääköhän puoliso tuosta jalkahoidosta.

   Poista
 4. Täälläkin on herkuteltu ja kummatkin lapset olivat kotona, pieniä, tarpeellisia lahjojakin isukki sai:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessäolo on se tärkein, eiks vaan? Harmi kun meillä iskä oli töissä koko päivän.

   Poista
 5. Kyllä mieskin kaipaa hemmottelua, vaikkeivät sitä myönnäkään.😊 Meillä oli mukava yhteinen päivä. Nukuttiin pitkään,syötiin hyvä aamupala ja käytiin karpalossa suolla kahvit ja leivät repussa. Illalla oma isä ja äiti kävivät kahvilla. Tässäpä tämä päivä on mennyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun siippa on siitä erikoinen mies, että tykkää käyttää kasvorasvoja mutta saas nähdä mitä sit tykkää siitä jalkahoidosta.
   Vitsi, ihana tuollainen metsäretki. Tykkään.

   Poista
 6. Itsekin olen miettinyt monesti tuota jalkahoitolahjakorttia miehelle, mutta häntä itseään jotenkin arveluttaa mennä "kauneushoitolaan". Ehkä kuitenkin hankin sen joululahjaksi.

  Autonpesukin on kuva idea. Mä en vaan osaa käyttää meidän painepesuria eli se siitä sitten...

  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkaan siippa ei ole vielä koskaan kosmetologilla käynyt mutta nytpä joutuu eka kerran sitä testailemaan. Sit ainakin tietää oliko se täys floppi.

   Ihanaa viikkoa sinullekin Tuija.

   Poista
 7. Kivasti olette muistaneet isänpäivänä ja tuollaiset itse tehdyt pienet lahjat on ihania yllätyksiä, kuten autonpesu. Varmasti ollut tyytyväinen jalkahoitoon, kyllä miehetkin hemmottelua kaipaa ja enemmänkin voisi miehille hemmottelua lahjaksi ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että enemmänkin hemmottelua saisi harrastaa, niin mies kuin itsekin. Liian harvoin tulee kosmetologilla käytyä.

   Poista
 8. Olin tänään iltavuorossa joten onnittelin isääni puhelimitse. Ostan aina jotain pienempää tai isompaa isälle lahjaksi, tänä vuonna hän sai microfleecekerraston joka oli kuulemma ollut mieleinen. Onneksi mieheni ja veljeni pääsi käymään onnittelemassa ja viettämässä aikaa vanhempieni luona, varsinkin isä on jo sen verran iäkäs ja ei enää niin hyväkuntoinen, tärkeää nämä muistamiset, ainakin minulle itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeellinen lahja on se mitä itse aina suosin, tai jos ei tarpeellinen niin ainakin sellainen mistä toinen tosiaan tykkään. Olen ehkä liiankin neuroottinen lahjanostaja, olipa kyse lapsesta tai aikuisesta, synttäreistä tai häistä. Haluan aina onnistua lahjan annossa.

   Poista
 9. Ihanat lahjat ja niin riemukkaat autonpesukuvat :)
  Meillä päivä on sujunut leppoisasti syönnin ja röhnöttelyn merkeissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko ikuistaa meidän autonpesu kuviksi saakka. Neiti innostui välillä kastelemaan auton lisäksi myös äitiäkin.

   Poista
 10. Kivoja lahjoja, jotka varmasti miellytti iskää! Meidänki iskä oli eilen töissä ja kohta vasta tulee kotiin...Mukavaa maanantaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotyöläisen huonot puolet, on aina töissä kun muut juhlii.
   Ihanaa viikkoa Jaana.

   Poista
 11. Ihanat lahjat ja miksei miehellekin voi hankkia hemmotteluhetkeä? Totta kai voi! Kyllä mä uskon, että ne nauttii niistä ihan yhtä lailla kuin me äiditkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se, miksipä ei. Mieskin kaipaa hemmottelua.

   Poista
 12. Todellakin mieskin kaipaa hemmottelua ja tuo auton pesu oli kyllä kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Miehet ovat hemmottelun tarpeessa siinä missä me naisetkin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -