RAAPAISU PINTAA SYVEMMÄLLE

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sain jo jokin aika sitten haasteen Hennan Pakkomielteitä-blogista
Starlight haasteessa saadaan kolme kysymystä, joiden vastaamiseen täytyy todellakin miettiä ja paneutua pintaa syvemmälle. Saas nähdä kuinka selviydyn tästä haasteesta. 

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

No tähän on pakko heti vastata, että olen kiitollinen kun olen saanut syntyä Suomeen. Eiliset suru-uutiset Pariisisita pisti todellakin miettimään maailman menoa ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että pelottaa. Vastaavanlainen tilanne voi tapahtua toki koska vain myös omassa kotimaassa mutta laajemmin katsottuna, meillä Suomessa on suht hyvä asua ja elää. Ainakin vielä.

Tottakai olen kiitollinen arjestani johon kuuluu maailman paras perhe, ystävät ja sukulaiset, työ ja terveys. Olisi hullua olla olematta onnellinen näistä. Itsestäänselviltä tuntuvia asioita mutta kuten joku aika sitten kirjoitin, ei mitään asiaa saa pitää itsestäänselvyytenä. 


Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Jaa´a tämä on kyllä paha. Muuttaisinko kuitenkaan mitään? Kaikki mitä on tapahtunut, johtaa yhteen ja toiseen asiaan. Jos jokin asia elämästäni poistuisi, olisiko elämänä juuri tällainen kuin se nyt on, tai olisinko minä tällainen kuin minä nyt olen? 
Jos jotain tosiaan saisin muuttaa olisi se sellainen, että en olisi sanonut kaikkia niitä asioita mitä olen sanonut. Olen turhan impulsiivinen ihminen, lähden liian helposti mukaan toisten ihmisten juttuihin. Provosoidun siis liiankin helposti. Kiihdyn ja vaahtoa asioista jotka sitten jälkikäteen harmittaa ihan hurjan paljon. Mietin monesti, että miksi en taaskaan osannut hillitä itseänin, pitää siis suutani kiinni. 


Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?

Elää juuri sitä elämää joka sinulle on annettu. Ei kenenkään toisen elämää, eikä koittaa elää jotai muuta mitä et ole. 
Nauttia elämästä juuri sillä hetkellä, sellaisena kuin se on. Aina ei voi nauttia mutta osataan iloita silloin kuin on edes pieni ilonaihe. 
Tähän kysymykseen en osaa tämän kummemmin vastata, ehkä silmäni ovat tällä hetkellä vielä täynnä unihiekkaa mutta veikkaan, etten osaisi vastata tähän päivälläkään tämän paremmin. 


Tämäkin haaste kuuluu jakaa eteenpäin. Voihan toki olla, että tää on kiertänyt jo kaikki lukemani blogit mutta kokeillaan...

Haastan siis...Ja säännöt ovat seuraavanlaiset:

The Starlight Blogger Award is to highlight and promote Inspiring Bloggers. Here are the rules for the Starlight Blogger Award:
1. Thank the giver and link their Blog to your post.
2. Answer the 3 questions given to you.
3. Please Pass the award on to 6 or more other Bloggers of your choice and let them know that they have been nominated by you.
4. Include the logo of the award in a post or on your Blog please never alter the logo and never change the rules.
 
Tahdon vielä kiittää kaikkia jotka jakoivat ajatuksiaan alkuviikon postaukseeni "äiti on vähän väsynyt". Oli mahtavaa huomata, että täällä blogissakin kaivataan tuon tyylisiä kirjoituksia sekä myös se, etten todellakaan ole ainoa äiti/ihminen joka joskus väsyy niin ettei missään ole mitään järkeä. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille.
-Nanni-

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)
  Ihana että olet pitänyt tekemääni tuubineulehuivia <3

  VastaaPoista
 2. Todella viisain sanoin olet kyllä vastannut kysymyksiin, ihan sellaisia asioista joita jokaisen tulisi muistaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta haasteesta! Vastailen tähän, kunhan ehdin.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos. Taas on niin vaikeita asioita, että pitää aivan paneutua... Ytirän saada vastausta aikaiseksi. 😊

  VastaaPoista
 5. Mukavaa Sunnuntaita..:)
  Kattelin pikkujouluvaatteita ja asu on hyvä,mutta jokin piristävä koru pitää siihen ostaa ja bling, bling vyö :D
  Ihana Nanni <3

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Mukava oli lukea! Ihanaa iltaa ♡

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -