RYHMÄRÄMÄN PIKKUJOULUTERKUT

lauantai 14. marraskuuta 2015

Tuhannet kiitokset ja halaukset päälle kaikille viime kirjoitukseeni kommentoineille. Oli mahtavaa huomata, että myös täällä blogissa kaivataan arkipäivän realismia ja muutakin kuin hehkuttelua, sillä sitähän kenenkään arki ei ole. 

Eilen vietimme työpaikan pikkujouluja, jotka itseasiassa ovat ainoat pikkujouluni näin joulunalla. Työpaikkamme kekkerit vetävät aina ison porukan työkavereita juhlimaan. Meidän pikkujouluihin tunnetusti kuuluu hyvää ruokaa, paljon juomaa mutta mikä tärkeintä, ihan parasta ohjelmaa joka on työntekijoiden ideoimia sekä toteuttamia. Eiliseen ohjelmaan kuului "pientä pintaremonttia" jossa muutoskohteena oli yksi tutkimushuone sekä "liikuntaa arkeen" ohjelmat. Naurettua tuli taas niin, että vatsalihakset kipuilevat.

Juhlinnan keskellä ehdimme nappasta muutamat hassunhauskat kännykkäkuvat Johannan - Belle Semaine-blogin kirjoittajan kanssa. 
Tämä nössö meni juhliin jälleenkin autolla. Olen liian mukavuudenhaluinen, haluan päästä juhlista kotiin juuri silloin kun siltä tuntuu, enkä halua potea huonoaoloa koko seuraavaa päivää. Auto on siis erittäin hyvä vaihtoehto minun pikkujoulun juhlinnalle. Autolla meno ei rajoita millään tavalla juhlintaani. Osaan iloita juhlista täysin rinnoin  ja vatsoin ilman alkoholiakin. Vaikken itse otakaan alkoa, ei se tarkoita ettenkö hyväksyisi muiden juhlintaa, alkoholittomuus on siis oma valintani. 

Tästä on nyt hyvä aloittaa joulukausi. Jos sitä meidänkin kodissa kaivelisi jouluvalot esille, vai onko sille vielä liian aikaista?Tip tap, tip tap tipetipe tiptap...
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. Mukava kuulla että olet päässyt pikkujouluihin. :)Tänä vuonna päästään mekin.. Vaatteita olen koittanut jo miettiä ja näyttää että mustassa kotelomekossa mennään.. Ihanaa, ollaan saatu lapsenlikka :) Sisko miehensä kans viettää tänään tupareita sielä Oulussa ja me emme päässeet lähtemään. Neidin viikolla alkanut vattatauti, joka tänä aamuna todettiin poistuneen ja ei sinne lapsen kera voi mennä. Lapsenlikkaa ei nyt ole.. Niin ja meidän ois pitänyt mennä hotelliin yöksi. Joten juhlat meidän osalta sai jäädä..
  Se on hyvä että osaa olla juhlissa ilman alkoa... Kyllähän niistä hauskat saa kun on oikea porukka paikalla.. Ja olen minäkin ollut alkottomana juhlissa ja hauskaa pitänyt :)

  VastaaPoista
 2. Valitsen myös itse usein alkoholittomuuden ja aina on silti yhtä hauskaa :) Huono olo jatkuisi itsellä helposti kaksikin päivää :D

  VastaaPoista
 3. Senkin kaunottaret! :D Meillä ei ole vielä mitään valoja, ei tunnelma- eikä jouluvaloja mutta tänään laitan lyhtyyn jos ehdin :)

  VastaaPoista
 4. Ilman alkoholiakin voi pitää hauskaa :) ja aamulla on ihana kyllä herätä voimissaan. Mulla taitaa olla vaan yhdet pikkujoulut tiedossa ja seuraavana päivänä pitääkin olla skarppina talkoilemassa lapsen harrastuksen parissa. Joulujuttuja täällä ei vielä kaivettu esiin. Vähänenki lumi mitä täällä oli, niin sulannut pois. Nytkin tulee vettä :(, kun taas 60 kilometriä pohjoiseen päin on taas jo täys talvi.
  Olen muutenkin aina jälkijunassa joulun kanssa :) Kivaa lauantaita sinne!

  VastaaPoista
 5. Olin itse kanssa ennen klo24 unilla pikkujouluista ;)

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia ja ei ole mielestäni yhtään liian aikaista kaivella ja laitella jouluvaloja esiin.
  Mukavaa lauantaita ihanuus<3

  VastaaPoista
 7. Kivat pikkujoulut teillä :) Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 8. Hauskalta näyttää :). Kivaa, kun on tuollaisia perinteitä.
  Minäkin olen mukavuudenhaluinen ja vastaavassa tilanteessa valitsen auton :)

  VastaaPoista
 9. Hauskat pikkujoulut tosiaankin! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -