HEMMOTTELUN HUUMASSA KUISKAUKSESSA

lauantai 12. joulukuuta 2015

Miltä tuntuisi päästä hemmoteltavaksi pitkän työviikon jälkeen? Perjantaina marssia töistä suoraan kauneushoitolaan, oikaista itsensä lämpimän viltin alle ja lähestulkoon irtautua kehostaan 90minuutin ajaksi. 

Minäpä voin kertoa, että tuollainen on taivaallinen kokemus. Hoitajana olen paljon jalkojen päällä, perjantaisin olen aivan kuitti viikosta. Äitinä huomioin ensin perheen, lapset, puolison ja viimeisenä tulen minä itse. Hemmotteluun en muista koskaan satsata. 

Kauneushoitola Kuiskauksen Heidi kutsui minut juuri avattuun liikkeeseensä hemmoteltavakseen. Kuka tyttö nyt tuollaisesta kutsusta kieltäytyisi?  Niinpä hipsin perjantaina suoraan töistä Heidin luo, heitin oikoseksi ja puolentoistatunnin päästä olin kuin uudesti syntynyt. Heidi Korpi on Cidesco- ja ekokosmetologi joka valmistui ammattiinsa 2014 Helsingistä. Kauneushoitola Kuiskauksen hän perusti heti valmistumisensa jälkeen Helsinkiin mutta ikävä ajoi takaisin kotikaupunkiinsa Ouluun ja niinpä hän perusti Kuiskauksen meidän oululaisten iloksi. 

Heidi käyttää hoidoissaan luonnonkosmetiikkaa joka on vienyt hänen sydämensä omien iho-ongelmien myötä. Luonnonkosmetiikalla hän kertoi saaneensa oman ihokriisinsä kuriin ja vannookin nyt täysin luonnonkosmetiikan nimeen. 
Hoidot Heidi kertoi suunnittelevansa asiakkaan tarpeen mukaan. Riippuen asiakkaan ihosta sekä vuodenajasta, määräytyy hoidot ja siinä käytettävät tuotteet sen mukaisesti, eli jokainen asiakas ei saa samalla kaavalla vedettyä hoitoa vaan ne räätälöidään jokaiselle tapauskohtaisesti. 


Tuon 90 minuutin hoidon aikana käytettiin niin monen monta purnukkaa toinen toistaan ihanemman oloisia sekä tuoksuisia tuotteita, että liekö sinne enää jäi yhtään käyttämätöntä tuotetta. 

Hoidossa Heidi käytti Esse sarjan luonnonkosmetiikkaa. Esse tuotesarja saa laadukkaat raaka-aineensa Etelä-Afrikasta. Esse tuotteet ovat luomulaatuisia, vegaaneja, eläinkokeettomia sekä reilun kaupan periaatteiden mukaisia. Esse tuotteissa on iholle ja elimistölle tärkeitä pro- ja prebiotteeja jotka ovat ihon omia hyviä mikrobeja ja näin ollen edesauttavat ihon hyvinvointia. Tuon puolentoista tunnin hemmottelun aikana sain kattavan kasvohoidon ilman kipeitä näppyjen puristeluita sekä lopussa virkistävän hieronnan käsille sekä jaloille. 
Näillä tuotteilla minua hemmoteltiin: 

Esse Organic skincare
- eye makeup remover
- cream cleanser
- enzyme exfoliator; hyvä tuote kuivalle iholle
- dekolteen hieronta Flown hoitosalvalla
- kasvovesi
- facial massage cream; kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti
- Omega mask; ravitseva tehohoito, pehmentää ja rauhoittaa ihoa
- eye mask; kosteuttaa ja ravitsee
- käsihieronta Fown tyrni palsamilla, hyvä kynsinauhoille
- jalkahoito Providan jalkavoiteella
- lopussa kasvovesi sekä hoitovoide

En tiedä nukahdinko jossain vaiheessa vai olinko jonkin moisessa hurmoksessa tuollaisesta ihanuudesta. Miksi ihmeessä en ole älynnyt itselleni vastaavanlaisia hemmotteluita ennen suoda. 
Kerroinkin alussa Heidille, että olen helppo asiakas sillä olen suhteellisen aloittelija näissä hommissa. Kerran elämässäni olen käynyt jalkahoidossa, kerran kasvohoidossa, kerran minulle on laitettu ripset ja kampaajallakin käyn niin harvoin, ettei sitä kukaan edes uskoisi todeksi. Eli minkäänlaisia ennakko-odotuksia eikä vaatimuksia minulla ollut. 
Minä, sosiaalisuuden megahuipentuma tulen juttuun lähes kenen tahansa kanssa mutta jos vastassa on saman henkinen ihminen niin siinäpä sitä vasta juttua riittääkin. Heidin kanssa juttua piisasi ja jopa yhteisiä tuttujakin huomasimme tuntevamme. Toki hoidon aikana ei puhua pulputettu, vaan Heidi keskittyi työhönsä ja minä sain vain nauttia ja rentoutua. 

Kauneushoitola Kuiskauksen löydät Oulun keskustasta, Tuomiokirkon läheisyydestä. 
Jos nyt mietit lahjaa jollekin läheiselle niin voin kyllä lämpimästi suositella lahjakorttia Heidin liikkeeseen. 

Ja eihän me teitä lukijoitakaan unohdettu, onhan minulla teillekin jotain. Mutta hullu pitää lukijoitaan nyt päivän jännityksessä eli olethan tarkkana, pian starttaa mielettömän ihana joululahja-arvonta. 

Milloin sinä viimeksi muistit hemmotella itseäsi?
-Nanni-kau

13 kommenttia:

 1. Hitsi... on kyllä aikaa viimekerrasta, kun olen muussa hoidossa kun hieronnassa käynyt :D Olisi ihanaa jos voisi tällaisilla jutuilla hemmotella itseään kuukausittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olisi. Ja toinen missä en koskaan käy on hieronta. Aina siitä vain haaveilen mutta siihenpä se sitten jääkin.

   Poista
 2. Ihana hoito :) varmasti nautit hoidosta työviikon jälkeen! Joskus haluan uudelleen tuohon hoitoon ;) Ihanaa viikonlopun jatkoa säpäkkä ja kiva Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluan kans, oli se niin super ihanaa.
   Kiitos Jaana kun vinkkasit minun nimeni tuonne.

   Poista
 3. Mikähän siinä on että aika moni käy todella harvoin meistä naisista hemmoteltavana :) Minäkään en ole tainnut käydä kuin viimeksi kymmenen vuotta sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa Johanna muuta. Kaikkeen muuhun sitä rahaa laittaa mutta harvemmin juuri tällaisiin hemmotteluihin.

   Poista
 4. Voi kun ihanan paikan Heidi onkin sinne nyt avannut. Testasin Heidin ihanaa hoitoa Helsingissä. Voin myös suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju sinulle kun tällaisen järjestit <3

   Poista
 5. Ihanaa, ihana Heidi, hemmotteluhoito ja tuo nojatuoli! <3 <3 Mahtavaa, että kävit Kuiskauksessa, en unohda omaa kokemusta ikinä. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
 6. Ihan ite käyttäisin jos voittaisin. Olis kiva kun sielä ei mitenkään rassailla tai kaivella ihohuokosia.
  Cherry O.

  VastaaPoista
 7. Rakkaalle vaimolle olisi kiva joululahja :) Terv. Jauho Jussi

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -