JOKOHAN OLISI AIKA?

tiistai 8. joulukuuta 2015

Jokohan olisi aika laittaa tätäkin pirttiä joulukuntoon. No toki meillä on jo valoja ja muutama joulupallo. Sen enempiä en taida koristeita laitellakaan mitä nyt kuusi pitää aatoksi koristella. Liika on liikaa joulukoristeissakin. Kynttilät ajakoon asiansa. 

Leivonnan kanssa silti voisin heräillä jouluun. Missä on meidän perheen piparit ja muut jouluherkut? Eipä sillä, etteikö neiti olisi jo useamman kerran piparinleipomisesta muistutellut. Osasyylliseksi tekemättömiin joululeivontoihin voisi laittaa viime viikon reissut ja kiireet, mutta onhan tässä vielä aikaa. 

Vihdoin ja viimein löysin paikan syksyllä ostamilleni naulakoille. Lifestyle Nordic putiikista syksyllä mukaani lähti pannunalunen sekä ihanat naulakot joille ei vain meinannut paikkaa löytyä, ei sitten millään. Sovittelin naulakoita vähän joka huoneen seinille mutta ahaa elämys heräsi muuan viikko sitten kun neidin kavereita oli meillä kylässä eikä vieraiden takit mahtuneet peilikaappiin vaan siihen ne tipahtivat keskelle eteisen lattiaa. Naulakon kuuluu olla eteisessä, mitäs sitä sen enempiä pohtimaan. 


Pitäisikin taas piipahtaa tuossa kyseisessä putiikissa, on se sen verran ihana paikka. Sieltä ei vain tahdo pois päästä ilman, että sortuu raottamaan kukkaron nyörejä. 

-Nanni-

17 kommenttia:

 1. Tosi kivat naulakot, sopii hyvin tyyliin! Liike on kyllä niin ihana, viimeviikolla siellä viimes käväsin, enkä ihan tyhjin käsin sieltä päässyt. Todellakin vaarallinen kukkarolle tuo liike ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sieltä tarttuu helposti ostettavaa mukaan.

   Poista
 2. Minäkin kovasti mietin, että pitäiskö jo aloittaa joulun tuominen kotiin. Silti ei vaan vielä ole oikein aikaa siihen. Ehkä mä tuon sen joulun vasta joulunalusviikolla meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olen jouluviikon lomalla, eli silloin ainakin saan tehtyä jouluvalmisteluita. Ainakin kunnon siivous on tässä kodissa paikallaan.

   Poista
 3. Mukavaa että hienot naulakot on löytäneet paikkansa..:) Täällä tavara etsii paikkaansa.. Eka yö uudessa kodissa..:)Kera kissan...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että pääsitte vihdoin muuttaan. Nyt pääsee.hieman jouluakin valmistelemaan.

   Poista
 4. Todella kivat naulakot. Itsekin pitäisi tänään käydä ostamassa jonkinlainen naulakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kivat ja vähän ilmettä eteisellekin.

   Poista
 5. Kiva paikka löytyi naulakoille!
  Täälläkään ei ole kuin tortut vasta leivottu, enkä kyllä hirveitä meinaa tehdäkään, meillä ei mekeaa mene jouluna vaaan suolasta enemmänkin...
  Kivaa keskiviikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään suuria leivota mut pipareita ja vähän jotain pientä.

   Poista
 6. Kivat naulakot! Kotinne näyttää kivalta :) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
 7. Kauniit naulakot! Eipä meilläkään joulua vielä ole laitettu, parit valot kaivettu esille ja adventtikynttilät niin ja tietty muutkin kynttilät. Sunnuntaina juhlitaan vielä synttäreitä, sen kunniaksi pitää siivota niin jos sitten vaikka vähän sitä jouluakin laittaisi näkyviin, parit tontut, ei sen enempää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään suuria laiteta mut sen verran että huomaa joulun olon.

   Poista
 8. Eiköhän se joulu tule vähemmälläkin. Tänään luin juuri artikkelin, jossa kovasti kehotettiin rakentamaan leppoisaa tunnelmaa jouluun, jonka lapset sitten muistavat vanhempanakin. Pöydässä ei tarvitse olla kaikkia sortteja, eikä muutama villakoira pilaa joulun tunnelmaa. Yhdessäolo on tärkeintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tulee.
   Itse olen ollut niin laiska siivoaja koko syksyn niin joulu on hyvä syy siivota kunnolla.

   Poista
 9. Kivat naulakot. Jaksaa kannatella myös paksummankin talvitakin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -