PIAN SAA JOULUTUNNELMA ALKAA

tiistai 22. joulukuuta 2015

 

 Huh heijaa millaista hulinaa nämä lomapäivät ovat olleet. Koti on siivottu, kaupassa käyty, yö valvottu pakettien kanssa sekä leivottu herkkua monen moista. Puuhailuja olisi vielä edessä mutta nyt jalkaparat kaipaa ihan sohvan hemmottelua ja ehkä lasillista viiniä.
Joulun suunnitelmat meinasivat mennä totaalisen uusiksi neidin aloittaessa tolkuttoman vessassa juoksun. Siinä vaiheessa joulufiilis oli tiessään ja olin heittää hanskat tiskiin. Kaasu pohjassa ajoin luontaistuotekauppaan ja yhtä vauhdilla takaisin kotia. Nyt ollaan koko konkkaronkka nautittu piigeeliä sekä Molkosania, jos noista ei ole apua niin ei sitten mistään. Kaikki peukut pystyyn, ettei tässä taloudessa tule vessasta parasta kaveria joulunajaksi. 

Joululauluja on kuunneltu niin Suomeksi kuin Englanniksikin, korvissa soi vuoroin "Oi jouluyö" sekä "Tulkoon joulu". Minkäs teet kun tietyt joululaulut saavat minut aina herkistymään. Joulun aikaan kaipaan kovasti edesmennyttä pappaa. Nyt tätä haikeaa ja surullista tunnelmaa kasvatti myös mummu joka nukkui pois jokunen yö sitten. Lepää rauhassa mummu. 

Josko huomenna olisi jo sellainen päivä, että ehtisin kaivella kamerankin esille ja uusin kuvin ehtisin toivottaa kaikille teille Hyvää Joulua. 

Nyt lähden hakemaan sitä lasillista ja jatkan tunnelmointia joululaulujen kera. Ihanaa aatonaatonaatto iltaa, enää kaksi yötä jouluun on. 19 kommenttia:

 1. Voi Nanni, osaanottoni mummisi johdosta ja haleja sulle <3 joulu on aikaa, jolloin tunteet ovat pinnassa muutenkin, koitahan jaksella.
  Touhua on riittäny täälläkin ja vielä jää huomisellekin jotain pientä!
  Nautihan lasillisesta ja nosta jalat kattoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Joulu on kyllä jännää aikaa kun silloin tuntuu, että jokainen asia on niin herkkää ja silmökulmat kostuu ihan tuosta vain.
   Nautitaan molemmat ihanasta joulusta. Tammikuussa alkaa ainakin täällä armoton elämäntapa remontti.
   Ihana joulua ihana Sari.

   Poista
 2. Toivottavasti pysytte terveenä koko poppoo! Miehelläni flunssa yrittelee tulla päälle mutta vielä ei ole päässyt voitolle.
  Täällä ollaan oltu jo kovasti joulutunnelmissa mutta mukavalla rennolla otteella. Jouluruuat on valmiit rosollia lukuunottamatta, ja sauna vielä pesemättä mutta ne hoituu huomenna. Mulla on vielä kaksi iltavuoroa, jonka jälkeen on loppuviikko vapaata :)
  Ihanaa iltaa sinnekkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Molkosan ja Piigeeli auttoi. Pitää vielä ahkeraan niitä juoda niin josko sitä olisi päässyt pelkällä säikähdyksellä.
   Voi, teillä on varmasti aina aivan ihania jouluherkkkuja tarjolla siippasi taitojen ansiosta. lucky you.
   Toivottavasti olet pässyt jo joulun viettoon ja saanut sulkea työpaikan oven. Oma lomaviikkoni on kyllä mennyt niin kauheissa puuhasteluissa, yömyöhään valvotessa jne... että voi sanoa että tästä on loma ja lepo kaukana.
   Ihanaa joulua teille molemmille ja ihanalle T.lle myös.

   Poista
 3. Voi Nanni, osanottoni ♥ ja paranemisia. Ihanaa joulunaikaa toivottelen sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa.
   Onneksi joulusta on osattu kaikesta huolimatta nauttiakin.
   Ihanaa joulua sinnekin.

   Poista
 4. Osanottoni vielä kerran <3 Kyllähän ne pois menneet on mielessä Jouluisin..
  Toivottavasti se oli vain hetkellinen vattakuralla olo.. Tänään paistetaan kinkku ja toivon että kuusi löytää paikkansa.. Vieläkin sapettaa, että isäni möi meidän lamput talo myynnin yhteydessä.. Mutta eipä anneta sen pilata Joulua.. Oikein ihanaa Joulua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunnu <3
   Uskon, että neidin maha on taas ärtynyt ettei se sit tainnutkaan mahatautia ollakaan, tai jos oli niin sit se taltutettiin sillä Molkosanilla, vai mikä lie se nyt olikaan.
   Möi teidän lamput?? Siis sinun lamputko?? Miksi ihmeessä.
   Ihanaa joulua Nunnu teille. Olet sydämessäni ihan jokainen päivä <3

   Poista
  2. Ostettiin eteiseen uudet lamput ja kun J niitä oli irrottamassa sanoi talon uudet omistajat ettei niitä saa ottaa. Kysyttiin niin isäni sanoi että kuuluvat talon kiinteisiin lamppuihin.. Tiesi että olemme ne ostaneet.. Ja vanhat on heidän tavaroissa jossain.. Väärin mutta en jaksa vääntää.. Muutenkin ottaa päästä koko homma. Isäni on ihan innoissaan kun ostaja on hänen tuttuja.. Toivottavasti pilkka osuu joskus omaan nilkkaan, vaikka onkin isäni.. :/ No se tästä.. Moni asia on ok.. Ja sie oot ihana Nanni <3

   Poista
 5. Osanottoni mummisi johdosta <3

  Tovottavasti saatte nauttia joulusta ilman vessarumbaa...

  VastaaPoista
 6. Osanotot mummisi johdosta. Ja Rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
 7. <3 osanottoni Nanni <3 Sydämellistä joulua kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 8. Osanottoni <3 Mukavaa Joulunaikaa!

  VastaaPoista
 9. Osanottoni mummisi poismenon johdosta. Jaksamista ja sydämiä.

  VastaaPoista
 10. Osanottoni mummisi poismenon johdosta. Joulukuu on ilon ja juhlan kuukausi, mutta niin monet kerrat myös surun ja itkun; Oma äitini kuoli kaksi vuotta sitten joulukuussa ja monen ystäväni omaisia ja läheisiä on nukkunu pois juuri joulukuussa. Meidän vanha 'mummeli'-koirakin kuoli viime joulun aaton aattona. Ehkä kuitenkin itse Joulu helpottaa surun käsittelyä, ja osaa antaa itselleen luvan kaivata ja ikävöidä, mutta myös tavallaan luvan elää ja nauttia tätä hetkeä. Rakkaat elävät muistoissa ja sydämessä <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -