LAUKUN SISÄLTÖ OJENNUKSEEN

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuulostaako tutulta: Missä ne avaimet on, missä mun lompakko, oli se kännykkä jossain täällä, ei hitsi ne työavaimet jäi toisen laukun taskuun...
Mulla ainakin tahtoo työavaimet aina unohtua sen toisen laukun taskuun, just sen laukun joka on kotona eikä sen joka pitäisi olla mukana töissä. 
Vaihtelen kahden lempparilaukkuni kesken tuon tuostakin ja joskus tuskastuttaa vaihdella sitä valtaisaa laukunsisältöä toiseen laukkuun. 
Tähän riesaan  Insjön tarjoaa ratkaisun eli Baginbag sisälaukun. Insjö Saimaa Yellow Baginbag
Sisälaukun ajatus on helpottaa juurikin tuota laukun vaihtoa ja tavaroiden unohdusta toiseen laukkuun. Oma värikäs Saimaa sisäkassini pitää sisällään lukuisan määrän erikokoisia pikkutaskuja jonne voin järjestää oman laukkuni sisällön. Laukkua vaihtaessani nostan vain toiseen laukkuun sisälaukun sisältöineen eikä mitään unohdu väärään laukkuun, tai ainakaan toivottavasti ei unohdu. Kaikkihan toki on mahdollista.

Hyvin tuo imee sisäänsä niin meikit, siteet, kalenterin, kännykän, lompakon, hiustarvikkeet yms yms... eikä se ole vielä tässäkään vaiheessa edes täynnä. Ajattelin testailla seuraavalla lomareissullani tuota samaista kassia meikkipussina. Sekin on oma sekamelskainen tavaraviidakko, aina joku hukassa. 
Ainakin näin muutaman viikon kokeilun jälkeen olen ollut sisälaukkuuni tyytyväinen, liekö uutuuden viehätystä vai tulenko jatkossakin olemaan tuohon ratkaisuun tyytyväinen. Se jää nähtäväksi. 

Onko siellä muita laukkuhulluja käsilaukun vaihtelijoita? 
-Nanni-

Blogiyhteistyö Insjön kanssa. 

26 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin harkinnassa, että oksat pois, sillä en jaksa vaihdella tällä hetkellä käsilaukkuja, koska ne roinat. Välillä kun jaksan, jotain aina unohtuu.

  Hauska ja pirtsakan värinen tuo sinun oma Insjö. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaa Tiia ihmeessä. Näinkin lyhyen kokemuksen jälkeen voin sanoa että suosittelen. Tykkään tosi paljon ja toi väri on niin ihana.

   Poista
 2. Tämmösestä en olekaan kuullut :)
  Onkohan kalliskin juttu? Paitsi mulle ei käyttöä kun omistan yhden ja käytän sitä vähän ;)
  Hyvä idea teille jotka vaihdettu paljon laukkuja ja on paljon tavaraa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo isoin malli oli muutamaa kolikkoa vaille viiskymppiä. On Suomalaista tekoa ja hyvää materiaalia. Mieki vaihtelen laukkua aika tiuhaan niin sitä se ainakin nopeuttaa ja helpottaa.

   Poista
 3. On ainakin yksi laukkuhullu :) Harmaa Insjö on ollut jo pitkään haaveissa. Olisi kyllä kätevä apu laukunvaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Hommaa ihmeessä varsinkin jos olet siitä haaveillutkin.

   Poista
 4. Tuttu juttu että kamat hukassa! Itelläkin olis tarvetta tuommoiselle pussukalle mutta minä haluaisin ehkä pienemmän. Marimekolla on aika nättejä nahkasia pikkulaukkuja mutta hinta on vaan aika suolainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin yhdestä nettikaupasta himoitsemani pussukan alehintaan (1 kpl oli jäljellä), tilaukseen lähti ;)

   Poista
  2. Oi haluan kyllä sit nähdä millaisen aarteen löysit. Noita Insjön sisälaukkuja oli myös pienempiä. Kurkkailepa niiden sivuja jos jotain mieluisaa löydät.

   Poista
 5. Tuohan on tosi kätevä!
  Minulla on erikseen työlaukku, mutta muita laukkuja vaihtelen mieleni mukaan. Ärsyttää laukkua vaihtaessa, kun kaikki tavarat pitäisi muistaa laittaa uuteen laukkuun. Mutta tuollainen sisälaukkuhan on oiva ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä pelastus. Nyt sain kaikki mahtumaan kalenterista lähtien tuonne sisälaukkuun eikä joka rojua tarvi erikseen siirrellä.

   Poista
 6. Tuo insjö on kyllä aika ihana! Ja helpottaa kummasti laukun vaihtoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana ja tosi näppärä.

   Poista
 7. Käytössä kokeiltu ja hyväksi todettu, mutta hieman erillaisena versiona. Töihin mulla on ihan eri kassi= reppu, jossa avaimet aina taskussa. Käsilaukkua vaihdan xx kertaa vuodessa ja siksi olen 'sisutanut' kaiken helposti siirrettävään muotoon; löytyy kaksi erikokoista 'kansiota' papereille ja kuiteille ja Meikit yms. on omassa pussukassaan. Sitten on lompakko ja kännykkä, jonka kotelossa tärkeimät kortit siirtyvät kätevästi käsilaukusta reppuun/treenikassiin. (ns. vanhanaikainen Lompakko alkaa olla jo aika turhake minulle;)) Avaimille on oma tasku ja muuta mulla ei sitten siellä käsveskassa olekkaan, kun en suostu enään ottamaan sinne kenenkään kanssamatkaajan (=ukko, lapset) tavaroita.
  Näin pärjännyt jo pari-kolme vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole jännä miten paljon kaikkea sitä nykypäivänä kuljettaakin mukana. Ei ennen tainnut olla tällaisia tavaramääriä ihmisillä. Vai tuntuuko se vain siltä?

   Poista
 8. Vaikuttaa kyllä järkevältä, kun on monta monituista lokeroa. Naisen laukkuhan on yleensä aivan pohjaton kaivo. Kaikki sinne hukkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se todellakin on. Ja miksi sieltä tosiaan löytyykin yhtä sun toista?

   Poista
 9. Tämä on kyllä niin näppärä! Ihana kun voi napata minkä laukun tahansa käyttöön ja todeta että kaikki kulkee siltikin mukana vaivattomalla siirrolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Ei tarvi enää monia pusseja ja nyssyköitä.

   Poista
 10. Kuulostaa just niin tutulta. Mä olen ollut ihan hermona laukkuni kanssa viime viikkoina. Tosin mulla saattaa olla vähän väärän mallisia laukkujakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tahtoo aina joku unohtua väärään laukkuun. Jospa toi Baginbag helpottaisi tuota ongelmaa.

   Poista
 11. Minulla on myös tämä, helpottaa laukutytön arkea kovasti. :) En voi kuin suositella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana. Mikä väri Elisabete sulla on?

   Poista
 12. Mulla oli toi, mutta möin pois, kun se ei vaan toiminut mulla. Oli jotenkin liian ahdas tai jotain. Mulla on muutenkin kaikki tavarat erilaisissa pikkupussukoissa, joten ihan hirveä urakka tuo laukun vaihto ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä mullakin ennen oli että laulussa oli monta pussia ja nyssykkää nyt on vain tuo yksi ihana ♡.

   Poista
 13. Itselläni on tuo sama ollut käytössä jo pitkään ja on aivan mahtava! Arkisin kulkee rattaissa kiinni ja kaikki on helposti saatavilla ja helppo nostaa laukkuun kun lähtee liikenteeseen ilman rattaita! Meikkipussina mulla on käytössä insjön pienempi pussukka jossa myös taskuja riittävästi, täydellinen meikkipussiksi! Suosittelen!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -