TAHMATASSUJA SEKÄ RAKKAUDEN TUNNUSTUKSIA

keskiviikko 3. helmikuuta 2016


Olen varmaan ainoa jonka ikkunat näyttävät kammottavilta näin kevätauringon herätessä talviunilta. Keittiönikkuna on se josta aurinko porottaa pitkästi puolenpäivän yli. Aamupalalla viikonloppuisin saan ihastella mistälie tulleita sormenjälkiä sekä valtaisia pölyröykkiöitä lasissa. Auttaisikohan aurinkolasit tässä tilanteessa? Olisi siistiä istua aamuteellä leuhkana lasit silmillä eikä yksikään tahmatassun jälki häiritsisi aamurauhaani. No todellisuudessa viisainta olisi ottaa rätti kiltisti käteen ja pestä ikkunat ainakin sisäpuolelta mutta ei viitsi kun se on kuitenkin iltaan mennessä uudestaan likainen. 


Vaan minkäs totuuden neiti näpsäkkä tänään mulle paljastikin? "Äiti mää oon rakastunut kahteen mun luokan poikaan, haluuks kuulla niiden nimet". Siis mitä ihmettä? Esikoinen on jo kutosella eikä se ole rakkaudesta puhunut koskaan mitään. Pojat. Neiti onkin päättänyt olla edellä aikaansa ja rakastua päätä pahkaa jo tokaluokkalaisena. Neuvoja hän halusikin vanhalta ja viisaalta äidiltään. Voisinkohan kenties huomenna niille kertoa, että rakastan niitä? Jaa´a mitähän tuohonkin nyt sanoisi. Haluaisin kannustaa lapsiani reilusti olemaan avoimia mutta kannatteeko se tässä kiusaamisinnokkaassa yhteiskunnassa? Toki tilanne on herttainen ja hieman hymyilyttää mutta tunnen lapseni, sehän saattaa näpsäkkänä neitinä vaikka ohimennen ruokajonossa kailottaa puolelle koulua rakkauden kohteensa. No jäädään jännityksellä odottamaan kuinka neidin käy. Tiedä vaikka huomenna saatais jo tuleva vävyehdokas päivämehulle. 


No tokihan muistan itsekin lapsena olleen ihastunut jatkuvasti johonkin poikaan. Olisikohan ensirakkauteni ollut oma enoni. Surku vie kun reippaasti vanhempi enoni meni itselleen tyttökaverin löytämään. No ei ollut huono valinta, sillä yhdessä ovat vielä tänäkin päivänä. Olin varmasti sairaan rasittava nuorelle parille, en tainnut antaa heille minkään moista rauhaa vaan norkoilin kaiket ajat heidän kimpussaan. No mitäs tuli mun enoani vohkimaan. 

Löytyykö sieltä nuoruuden/lapsuuden ihastuksia? 
-Nanni-


10 kommenttia:

 1. Heh. Mie muistan että olin veljen kaveriin ihastunut, joka oli minua 5 vuotta vanhempia. Ite en ollut vielä silloin koulussa. Sitten muistan, että oli isän yhteen tuttuun ihastunut ko olin pieni, oli varmaan minua 15-20 vuotta vanhempi .Vissiin normaalia pienenä ns.ihastua vanhempiin miehiin??? Nythän tuo ikä ei olis mahottomuus tai itelle kyllä olsi, en ottais niin vanhaa miestä. Tiedän joitain joilla on esim. 45 vuotiaana kuuskymppinen mies. Saa nähdä koska meillä 12 vuotiaalla neidillä tulee nuo poika jutut, aina vain sanottu äidille ettei ne ole kuin kavereita :).

  VastaaPoista
 2. Et muuten ole ainoa, jolla on likaiset ikkunat. Meillä neiti lääppii, kissan kuonokin tekee omat jälkensä ja keittiön toisessa ikkunassa on ikäänkuin jotain roiskeita. En ymmärrä yhtään, mistä on tullut! Ikkunanpesurin latasin jo pari viikkoa sitten, mutta edelleen on ikkunat pesemättä.

  Meidän kolmasluokkalainen neiti on rakastunut jo eskarissa ekan kerran. Sama rakkauden kohde säilyi vielä ekan luokan ajan, vaikka olivatkin eri kouluissa. Nyt on toista vuotta ihastunut oman luokan poikaan. Tietty siihen, johon moni muukin on ihastunut/rakastunut. Ja kyllä meidän neiti on tuolle pojalle kertonut tunteensa whatsappissa <3

  Ihanaa torstaita, kohta on jo viikonloppu :)

  VastaaPoista
 3. Oih, itse taisin tehdä samaisen tunnustuksen äidille vasta yläasteella :) Olin kyllä hieman ihastunut koko ala-asteen samalla luokalla olevaan poikaan... Oltiin hyvät kaverit ja kuudennella välit hieman läheni, mutta siihen sitten jäi, ylä-asteella kummallakin puhalsi uudet tuulet :D
  Ja pikkutyttönä ruukasin hakea leikkimään n. 10 vuotta vanhempia poikia, voi että meitä on naurattanut vieläkin tuo :D

  VastaaPoista
 4. Lapsien ja nuorten kasvua on niin ihana seurata...Mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän ne haluu kertoo suoraan tunteistaan johonkin vastakkaiseen sukupuoleen...Pienempänä ne kertoi vähän, mutta pojat on poikia, että ei juuri silloinkaan. Meidän kakkosluokkalaisella on välillä käynyt tyttöjä leikkimässä ja mies on joskus kiusoitellut niistä. Minä olen kieltänyt kiusoittelun, koska selvästihän se on kaveruutta, eikä vielä sellaista ihastusta. varsinkaan tuossa iässä :) :D Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Takuulla olet ihan ainoa, jolla on likaiset lasit ;), ei meillä ainakaan... HAH,hah, hyvä kun läpi näkee, lapset lääppii ja koirat lääppii, nuo aurinkolasit ei olis lainkaan hullumpi juttu :D. Vai sellaisia rakastumisia, ihanan suloista <3

  VastaaPoista
 6. Haha , ihana tyttö, neiti näpsä sulla :D <3
  Mä oon ite ollut ihan "kamala" ala-asteella, ihastunut vähä väliä, vähän siihen sun tähän ja sit urakalla piiritin näitä pikku-poikasia :D joskus kun leikittiin hippaa niin väkisin pussailinkin näitä kohteitani :D

  VastaaPoista
 7. Ihan kamalaa, kun aurinko paistaa niin näkee kuinka likaiset ikkunat on. kunhan ilmat lämpiää, niin pääsee/joutuu ikkunan pesuun.
  Onhan niitä ihastuksia ala-asteella jo ollut.
  Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihana neiti näpsä! Ikkunanpesua odotellessa....mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 9. No et ole ainoa, aurinko on hui kauhistus! Meidän 11v tytär on korviaan myöten rakastunut The Force Awakens Kylo Reniin, että silleen. :)

  VastaaPoista
 10. Et todellakaan ole ainoa!!!:) Mulla aivan pelottaa, kun aurinko oikein alkaa paistamaan ja nuo meän ikkunoiden liat paljastuvat:( Mutta kevät aurinko vain on armoton... mutta kevät se on kyllä ihana! Mukavaa loppuviikkoa, se on pertsi taas huomena! ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -