BIKINI HIIT CHALLENGE - KOLMEN VIIKON KUNTOKUURI - SIS. ARVONNAN

tiistai 5. huhtikuuta 2016


ARVONTA PÄÄTTYNYT.
Ystäväni osti kolmen viikon Bikini Hiit Challenge- verkkokurssin. Oman kurssin lisäksi hän sai Ystävä-bonuksen ja tämän bonuksen hän lahjoitti minulle. 

Mikä on Bikini Hiit Challenge? BHC on kolme viikkoa kovaa treeniä, tuloksia ja hyvää oloa. BHC polttaa kaloreita erittäin tehokkailla korkeaintervalliharjoituksilla. Bikini Hiit Challenge keskittyy yleisiin ongelmakohtiin, peppuun, reisiin ja keskivartaloon. 

Kuka? Tuovi Joensuu  on äiti, vaimo sekä hyvinvointivalmentaja. Hän on HIIT-harjoitteluun erikoistunut liikunnanohjaaja. Raskauskilojen myötä Tuovi kehitteli keväällä 2015 BHC-ohjelman kyllästyen omiin raskauskiloihinsa. Keväästä -15 lähtien jo hurjat 6000 naista on tehneet elämänmuutoksen BHC valmennuksella, meikäläinen mukaan lukien. 

Mitä Bikini Hiitissä sitten tehdään? 
Tämä on helppoa. Varaa itseesi aikaa reilu 20 minuuttia viisi kertaa viikossa ja saavutat tuloksia ja mikä parasta saat jumpata omassa olkkarissa juuri silloin kuin sinulle sopii. 
Saat päivittäiset ohjeet linkkinä sähköpostiisi ja jumppaat päivän treenisi silloin kuin se sinun aikatauluusi sopii. 
Joka päivälle on eri treenit, eli et pääse kyllästymään ja näin kroppakin saa monipuolisen treenauksen. 
Treenissä saat kuusi liikettä. Jokaista liikettä teet 30s, pidät 10s tauon ja teet perään toisen liikkeen jne... tällä periaatteella teet kaikki kuusi liikettä peräkkäin. Tämän jälkeen pidät minuutin tauon ja kierros uusiksi. Kuusi liikettä, neljästä kuuteen kierrosta (siitä päätät sinä itse) ja that's it. Treenin läpivientiin tosiaan menee alle puolituntia, mutta sykkeet nousee ja hiki virtaa sen voin luvata. 


BHC ei ole pelkästään rankkaa treeniä vaan sieltä löytyy myös kehonhuoltoa sekä ruokavaliovinkkejä, eli ohjelma on kokonaisvaltainen. 

Itse olen jumpannut nyt tuon kolmen viikon treenin ja voin sanoa, että on voittaja olo. Ensimmäisen viikon treenit tuntuivat todellakin raskailta mutta loppua kohden alkoi tossu nousta ja usko itseeni koheni. Keräsin yhden päivän treenit kuvina, jotta voin jakaa hikoiluni teillekin. 

BHC - pumping and climping -  kolmannen viikon viimeinen treeni


Kyykky hypyllä (leveä ja kapea) 30s
10s tauko ja seuraavaan liikkeeseen...


Askelkyykky + normikyykky 30s
10s tauko ja seuraavaan liikkeeseenVuorikiipeilijä  punnerrusasennossa / lankussa vuorotellen 30s
10s tauko ja seuraavaan liikkeeseen


Askelkyykky, pumppaa kolme kertaa ja hypyllä vaihto 30s
10s tauko ja seuraavaan liikkeeseen


Punnerrus / kyynärpää ylös 30s
10 tauko ja seuraavaan liikkeeseen


Kyykky kädet maahan / kädet ylös 30s
kierros tehty, 60s tauko ja kierros uudelleen x6 

Tämän tyylisiä treenejä tuli kolme kertaa viikossa. Kahdesti viikossa huolehdittiin keskivartalosta, vatsasta sekä selkälihaksista.  Viikkoon mahtuu kaksi lepopäivää ennen uuden viikon starttausta. 


Ensimmäistä treeniäni tehdessä ajattelin, että saas nähdä tulenko koskaan tekemään tätä loppuun saakka vai missä vaiheessa keksin tekosyyn olla jumppaamatta ohjelmaa loppuun. Hah hah näytin itselleni pitkää nenää ja tein kuin teinkin kaikki treenit ja niiden lisäksi treenasin myös normi salitreenit, juoksulenkit sekä hiihdot päälle. Usko tai älä mutta nyt on voittaja olo ja ihan milloin tahansa tekisin tuon kolme viikkoa uudelleenkin tuli siitä niin mieletön fiilis. 

Harmittaa vain, etten älynnyt ottaa mittoja vyötäröltä ennen kolmen viikon bikini hiittiä, olisi ollut kiva tietää mittanauhan näyttämät tulokset. Ystäväni vyötäröltä katosi tuon kolmen viikon ohjelman aikana hurjat 5cm. 


Koska ihastuin tähän ohjelmaan niin paljon niin laitoin Tuoville ja Mikolle sähköpostia ja kyselin mahdollisuutta arpoa yhdelle teistä kyseisen kolmen viikon Hiit ohjelman. Sain myönteisen vastauksen eli nyt päästään ilolla katsomaan kuka uskaltaa lähteä tavoittelemaan bikinivartaloa kesäksi. 

Kenelle hiit ohjelma sopii? Sinulle, juuri sinulle, olitpa innokas urheilija jo ennestään, sohvaperuna joka haluaisi saada itsensä ylös sohvalta, kotiäiti, uranainen, ihan kenelle tahansa, jokainen treenaa oman kuntonsa mukaan, kilpaillen vain itsensä kanssa. 

Osallistu siis ennakkoluulottomasti arvontaan, hikisesti voin suositella ettet tule katumaan kolmen viikon päästä ryhtymistäsi kyseiseen ohjelmaan. 

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 17.4.2016 klo:18.00 saakka. 
Kirjoita kommenttikenttään jotain omasta liikunnastasi, onko sitä lainkaan, jos on niin mitä ja mikä tässä ohjelmassa sinua kiinnostaisi? Muistathan jättää myös nimimerkkisi sähköpostiosoitteineen. 

Ja nyt eikun tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan. 
-Nanni-


82 kommenttia:

 1. Mä haluun voittaa :)). Just alotin täl vkolla... Siis liikkumisen ja no excuses tällä kertaa! NO EXCUSES!!

  VastaaPoista
 2. Kiva olis kokeilla tälläistä treeniä ja se et voi tehdä tämän kotona. Urheilen monipuolisesti 4-6 kertaa viikossa

  VastaaPoista
 3. Tuommoinen kotijumppa olis just mulle niin tarpeen! Liikkumiset on ollu nyt niin vähissä :(

  VastaaPoista
 4. Uuden vuoden -lupaus oli, että lisään liikuntaa. Netistä on tullut katottua erilaisia haasteita ja tehtyä niitä koko alkuvuosi. Tää vois olla kiva jatkumo niille. :) wintly(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oi! Huippu arvonta! Sopis niin hyvin meitille tuo! Mulla on pian 3kk ikäinen vauva ja pitäis saada hikiliikunnasta kiinni. Vaunulenkkejä tällä hetkellä vaan teen. -Silja-

  VastaaPoista
 6. Voi sohvaperuna, kun vaan aina on niin miljoona syytä olla liikkumatta...tää ois niin mulle...

  VastaaPoista
 7. Minulle ja äidille joka on kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistathan laittaa nimimerkkisi kommenttiin 😊

   Poista
 8. Tää olis niin mun juttu! Liikun joka päivä koirien kävelylenkin verran, mutta sepä ei yhtään paranna lihasmassaa ja näin iän myötä pitäisi kyllä keskittyä myös tuohon puoleen. Olen tosi laiska lähtemään mihinkään jumppaan tai salille, joten kotona tehtävä jumppa sopis mulle parhaiten. Tokikaan en pistäisi pahakseni myös kaventuvaa vyötäröä ja pömppömahan katoamista...

  VastaaPoista
 9. No nyt. Olisiko tästä mulle liikuntamuodoksi, ei ainakaan voisi valittaa ajanpuutetta.

  VastaaPoista
 10. Oi, tää ois kyllä ihan huippu! Jotain tulee kotona jo treenailtua ja tästä sais lisää ideoita ja on sopivan pitunenki, joten ehdottomasti arvonnassa mukana. :)
  minnasie@gmail.com

  -M-

  VastaaPoista
 11. Jaa-a olisikohan mie sitten se luovuttaja.. ;) Varmasti tehokas treeni..

  VastaaPoista
 12. Kyllä tulisi tarpeeseen! Raskauden ja vauvavuoden jälkeen kunto on rapistunut ja nyt kaivattaisiin uutta intoa! Tästä sitä saisi eikä voisi käyttää aikaa tekosyynä kun voisi tehdä treenit kotona.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Tykkään ettei liikkuminen ole aikaan tai paikkaan sidottua. Lenkkarit jalkaan ja juoksemaan. =)

  VastaaPoista
 15. Pahan pistit :) Piti miettiä että osallistunko ollenkaan. No hitto, pakkoha se on osallistua, toivottavasti en voita, heh :D Minähä en liiku ku pakolliset koiran liikutukset ja töissä mitä pittää tallustella. Oon niin sohvaperuna ku sohvaperuna vaan voi olla. Ehkä, siis ehkä tuommoinen kotijumppailu vois vaikka onnatakki, ku sainhan syksylläki suoritettua vatsalihashaastetta kokonaiset 22 päivää!! Että pistetään nyt sitte arpa vetämään. Ko on mulla ne bikinitki.
  Mari

  VastaaPoista
 16. Lenkkeilyä tulee melkein joka päivä harrastettua ja kotitreenejä jonkin verran. Meinaa vaan motivaatio olla kovasti hukassa ja tähän sytyin samantien. 3viikkoa on hyvä ja motivoiva aika bikinikuntoon.
  -Elina (elinakokkonen94@gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Salitreeniä ja lenkkeilyä. Tois vaihtelua omaan treeniin.

  VastaaPoista
 18. Hienoa sinä! Tekisi hyvää minullekin. :D

  VastaaPoista
 19. No minä olen se sohvaperuna. Vasta vähän aikaa sitten olen alkanut kiinnostumaan liikunnasta ja ruokavaliosta, mutta tämä ois loistava potku tähän alkuun! sisko.aho@edu.lappia.fi :)

  VastaaPoista
 20. Tästä saisi juuri oikean sysäyksen raskauskilojen karistamiselle. Sopiiko myös imettävälle äidille? Mukana arvonnassa siis 😊 Annika K.

  VastaaPoista
 21. Tämän palkinnon haluaisin voittaa! Oispa kiva kun olis joka päivälle jotain uutta :) Ehkäpä saisi taas lisää motivaatiota muuhunkin liikuntaan...

  -erja-

  VastaaPoista
 22. Ha haa, juuri kirjoitin aihetta sivuavan postauksen :D Sopisi siis hyvin jonon jatkoksi! Lisävinkit kotitreeniin ei ole koskaan pahitteeksi!
  Mukana arvonna :)

  VastaaPoista
 23. Oi vitsi tämä olis juuri se mitä kaipaan. Kuukauden päästä edessä kesälomareissu ja se olisi ihan mahtava tehdä vähemmän turvonneena. :) Liikuntana nykyisin kuntosali kolme kertaa viikossa, kuntonyrkkeily aina mahdollisuuksien mukaan sekä koirien kanssa lenkkeily. Hiit-treeni on kiinnostanut jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla.
  Terhi H (terhi.e.halonen(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 24. Ohjelma kuullostaa loistavalta. Kiireisen arjen keskeltä on vaikea raivata kalenterista tilaa jumpalle. Tämänhän saisi varmasti toimimaan!
  hanna_lappalainen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Syksyllä hurahdin kuntosalilla käymiseen ja käynkin treenamassa 5-6 krt viikossa. Tämähän olisi kiva lisä salitreenin oheen :-) -Jenni

  VastaaPoista
 26. Oishan tää vaihtelua muuhun liikuntaan. Siis mukana :)

  VastaaPoista
 27. Mulla ei juurikaan oo liikunnan poltetta suonissani, mutta sellainen pitäis kyllä pikkuhiljaa saada kun vanhemmuuttaan näitä kremppoja meinaa tulla. Vuoden alusta olen yrittänyt hiljalleen lisätä määrää, mut ei lke helppoa kun on kolme pientä lasta. Tää olis kyllä magee voittaa ja samalla ehkä mieskin heräis tsemppaamaan mulle parempaa kuntoa :D

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa, itse käyn salilla ja pyöräilen kevät/kesä/syksy aikana. Juoksulenkkaritkin odottaisi käyttäjäänsä. Tämä voisi tuoda mukavaa vaihtelua ja pienessäkin ajassa ehtisi tehdä treenin.

  VastaaPoista
 29. Koulukiireiden, kaukana sijaitsevan salin ja kroppakremppojen varjolla on liikunta jäänyt kyllä turhan vähiin viime aikoina. Kova hinku on palata entiseen rytmiin - tää täydentäis sitä ihan loistavasti ja lisäis motivaatiota :)

  VastaaPoista
 30. Mun liikkumisen tiedät ;)
  Tällaista en olekkaan vielä kokeillut, joten tietenkin mielenkiinnosta haluan kokeilla, joten mukanaaaaaa!!!!

  VastaaPoista
 31. Tuli hiki pelkästä kattelusta! :D

  VastaaPoista
 32. Ihan mahtavalta kuulostaa! :D Osallistuin tikiksen treenihaasteeseen joka loppui juuri. Tämä olisi mukava jatko sille! Lenkkeilen pari kertaa päivässä ja pyrin treenaamaan kotona myös. Ehdottomasti ihan täysillä mukana tässä!

  VastaaPoista
 33. Olispa kiva päästä testaa tuota :) muruja87(a)Gmail.com

  VastaaPoista
 34. Tämä tulisi niin tarpeeseen väsyneelle

  VastaaPoista
 35. Kotihiiren kotijumppa,tämä on kuin tehty mulle 😀 Haaveillut niin pääseväni kuntoilemaan, mutta puoli vuotta kestänyt sairaus on musertanut haaveeni. Nyt minulla oisi siihen vihdoinkin tilaisuus 😊

  VastaaPoista
 36. Kax poikaa vie kaiken ajan. Toine on vielä tissillä asuja öisinkin. ellu.haapaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Sohvaperuna ilmoittautuu tähän arvontaan mari.pajunen(at)rejlers.fi.

  VastaaPoista
 38. Talven jälkeen olisi hyvä taas päästä vauhtiin joten tästä olisi hyvä aloittaa ;)

  VastaaPoista
 39. Oi, tämä on kuin minulle tehty. Saisi treenata kotona. Kaiken tämän arjen organisoinnin jälkeen, en enää jaksa järjestää lapsille hoitajaa (mies kun tekee reissutyötä), jotta pääsisin itse kuntoilemaan. Joten, mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 40. Kolmivuorotyöstä johtuen liikkumaan pääsee säännöllisen epäsäännöllisesti... Mutta mahtavuutta on päästä salille, hiljaiselle sellaiselle, aamulla ennen iltavuoroon lähtöä :)
  Peukut pystyyn ja arpaonnea mulle ;)

  Karoliina

  VastaaPoista
 41. Olen fiiliskuntoilija. Toisinaan huvittaa pari viikkoa, toisinaan pari päivää. Juuri ahersin kuukauden kyykkyhaasteen, joten tämä olisi hyvää jatkoa sille. Tämän aloittamista olen tuuminutkin tovin, mutten ole toistaiseksi uskaltanut tarttua kiinni. Mukana siis arvonnassa. Jaana/oulu

  VastaaPoista
 42. Tämä tulisi tarpeeseen! Ois paljon helpompi tehdä, kun on valmiit ohjeet. Liikun kyllä (kävely- ja juoksulenkit) ja pian alkaa taas metsässä rämpiminen (suunnistus), mutta tällaista treenaamista olisi myös kiva kokeilla ja plussaa tosiaan, että voi tehdä kotona! Lapsista saa hyvät jumppakaverit :D

  VastaaPoista
 43. Oon tätä jo pitkään katellu ja miettinyt pitäisikö. Kotona 2,5 vuotias ja kohta 7kk tyttö ja yks eppu koulussa.. Aikoinaan ekalta pudotin kaikki raskauskilot pois ja vähän yli. Toiselta niitä en yrittänytkään pois kun haaveissa oli vielä yksi. No nyt tätä ylipainoa on sitten TAAS pudotettavana 15-20kg. Vanhat vaatteet huutelee kaapissa ja olo on kuin valaalla itsetunto maassa jne. Tarviisin taas sen sysäyksen aloittaa.. :/ T. Pylperö

  VastaaPoista
 44. Joka toinen/kolmas viikko aloitan uudestaan lenkkeilyn ja jumpan :) tahtoo sohvaperuna viedä voiton... tulis niin tarpeeseen!
  Kanerva kanerva.p@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Liikun koirien kanssa päivittäin useamman tunnin mutta lihasvoiman kasvattaminen ei olisi pahitteeksi. Olisi kiva kokeilla tällaista liikuntamuotoa. Eli olen mukana arvonnassa. T: kirsi.kaunisto@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 46. Sohvaperuna joka aikoo ja aikoo, mut e saa itteensä ylös ja liikkeelle. Pömppis pitäs saada kyl pois :) jos onni suosii ni olisihan tuo huippua kokeilla! <3

  VastaaPoista
 47. Fb:ssä olen katsellut juuri tuota ja harkinnut hankkimista! Tällä hetkellä tuntuu että koko ajan löytyy tekosyitä liikunnan poisjättämiseen (kiireet, työt, yms.), ehkä tuosta saisi potkun alkuun!

  VastaaPoista
 48. Täällä yks jolle kelpais! Oon treenaillu kotona viimesen reilun vuoden esikoisen syntymän jälkeen ja vieläkin tulee jumpattua ja kahvakuulailtua kun toinen lapsi ensi kuussa syntymässä. Salille ei siis ole aikaa ollu koskaan mennä vaan treenit on painottunu kotitreeneihin. Ois kiva saaha boostia kesäkuntoon kunhan on tämä toinenkin pikkuinen syntynyt :)
  -tartsiliini

  VastaaPoista
 49. Ihan vaan siksi että liikuntaa ei tällä hetkellä ole.

  VastaaPoista
 50. Jäänyt treenit viime aikoina vähiin mutta viime viikon hiihtolomalla sai taas kipinän. Nyt kun sais lisämotivaatiota jatkoon. Hiit jumpassa oon käyny viikottain ja hiit on super!

  VastaaPoista
 51. Salilla on tullut käytyä vaihtelevasti muutaman vuoden ajan, mutta aina se motivaatio jossaon vaiheessa lopahtaa ja tuloksia ei vain tule. Usko siihen että mikään liikunta saisi itselle niitä tuloksia on jo hiipunut. Oon katellu tätä HIIT ohjelmaa jo kauan, kuitenkaan sitä ostamatta. Toivottavasti tätä kautta onnistaa ja voisin vihdoin ja viimein nähä niitä kauan kaivattuja tuloksia! :) pinja.kaija@netti.fi

  VastaaPoista
 52. Mä oon harrastanut nyt noin 9kk street-tanssia, ja huomannut että siinä olisi paljon hyötyä hyvästä lihaskunnosta ja etenkin keskivartalon tuesta. Vaikka tanssiminen on mukavaa, ei pelkällä rytmitajulla ja heilumisella pärjää, jos liikkeet ei ole hallittuja. Olen laiska lähtemään kuntosalille, joten tämä treeni voisi olla hyvä tapa aloittaa ja löytää oikeat, itseä miellyttävät liikkeet.

  VastaaPoista
 53. Jumppa- ja salitouhut on jäänyt elämän melskeessä, kun ei muka ole aikaa... Mutta tällä tavalla jos asian hoitaisi, niin senkin saisi jälleen elämään mukaan!

  VastaaPoista
 54. Tehokas kotitreeni tulisi tarpeen kiireiselle kotiäidille.
  Kirsi.k.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Arvonta osuu mun sybtymäpäivään. Olis ihan huikee 30vuotis synttärilahja!
  yhdenkissan@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Osallistun arvontaann.
  -Saikku-

  VastaaPoista
 57. Olen katsellut Facebookissa välillä tähän liittyviä juttuja ja pohtinut hankkimista. Oon paatunut sohvaperuna, joka kyllä keksii syitä luistaa treeneistä milloin milläkin verukkeella. Ruokavalioon oon tehnyt jo paljon muutoksia ja treenimotivaatiota oon vielä metsästämässä! Elopainoa kuitenkin on pudotettavana aika roimasti. Toki näistä 20min treeneistä ei kyllä oikeen voi kieltäytyäkään kun nehän ehtii vaikka töissä tehdä ruokatauolla ;)

  -Emi
  emilia.tammisto@gmail.con

  VastaaPoista
 58. Tälle olis kyllä tarvetta... Raskasta 4-vuorotyötä tehdessä ei aina jaksa salille lähteä, varsinkaan yövuoroviikoilla :( Koiran kanssa ulkoilen päivittäin, mutta koska karvakamulla alkaa jo ikä painaa, niin eipä niistä lenkeistä oikein rasvanpolttajaksi ole. Kaikenlisäksi vuorotyöt sotkee ruokailutottumukset, usein tulee sorruttua helppoon ja ah, niin epäterveelliseen pikaruokaan. Arvontakin on sopivasti mun 40-vuotis syntymäpäivänä ;) pjuutinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Tykkään liikunnasta, juoksu, sähly, kahvakuula ja muut jumpat on lähellä sydäntä. Kotona olen vähän laiska tekemään treenia, mutta olisi kiva nyt voittaa ja kokeilla kotitreeniä. :)
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Mulla ei tule harrastettua minkäänlaista liikuntaa, jos ei hyötyliikuntaa oteta huomioon :)
  Kiinteytystä tarvitsisin ja lihaksiin voimaa. Niska- ja hartialihakset ovat kroonisesti jumissa 14 vuoden toimistotyön seurauksena.

  VastaaPoista
 61. Juoksulenkeillä käyn säännöllisesti, olisihan tuo vaihtelua.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Olispa kiva kokeilla vähän erilaista liikuntaa. johanna.seppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Tää olis just mulle passeli. Liikunta on jäänyt vähäiseksi viime aikoina. (Jalka paketissa 8 viikkoa). Nyt olis tarkoitus ottaa spurtti kohti kesää.
  - Tuula S. (simonentuula@gmail.com)

  VastaaPoista
 64. Koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi tää olis ihan huippujumppa :) Mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 65. Tässä olis haastetta, mukana arvonnassa!!
  T. Anne P.

  VastaaPoista
 66. Olisi mielenkiintoinen ja todella tarpeellinen! Menen aika lailla sinne sohvaperuna-kategoriaan joten tässä olisi apu saada motivaatiota liikkumiseen, kevätauringon ja sulaneiden lenkkipolkujen lisäksi :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 67. Kesällä tulossa reissu Mallorcalle ja kerran viikossa jumppaamalla ei ehdi kesäkuntoon! Joten tapeeseen tulisi!! :)

  VastaaPoista
 68. Olen tosi sohvaperuna, valmennus voisi toimia motivaattorina
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Tämä tulisi enemmän, kuin tarpeeseen! Tällä hetkellä en omista kuntosali/jumppakorttia, joten liikuntani jää lenkkeihin ja kehonhuoltoon. Todellakin tarvitsisin valmiin ohjelman, jotta tulisi tehtyä enemmän. Mukavaa sunnuntaita! :)

  kuiskauksiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Oon ajatellut kokeilla tätä, koska tykkään enemmän kotona jumppailusta ja tää sopis siihen just täydellisesti! Tulisi todella tarpeeseen näin kesän lähestyessä.
  miraaaltonen0@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tällainen treeni sopisi hyvin kokeiltavaksi, kun loppukevään/alkukesän työjakso tulee olemaan tosi kiireinen, ja helposti jää pidemmät lenkit ym. tekemättä. Muutenkin kroppa tarvitsisi kunnon liikkeellelähökuurin!

  VastaaPoista
 72. Tää kuulostaa niin liian hyvältä ollakseen TOTTA!

  VastaaPoista
 73. Tällä hetkellä ainut liikunta on oikeastaan hyötyliikunta, joten todellakin tulisi tarpeeseen tämä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kärsimätön kun olen ja kun tulokset pitäisi saada nyt ja heti niin uskon että tämmönen vois olla mulle just SE juttu! Salilla treenaamista en oo koskaan kokenut omaksi ja tosiaan ehkä viikon aina kotona jaksanut treenailla ja sen jälkeen kärsivällisyys ja ideat loppuneet täysin..:D skeptisenä välillä miettinyt et toimiiko nää oikeesti, mut toimiihan ne kun kattoo tuolta fb sivuilta kuvia muutoksista!! Toivottavasti onni olis mukana!
  aino.95@gmail.com

  VastaaPoista
 75. treeni kotona silloin kun itselle sopii -mukaan arvontaan kiitos!
  piamhh@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Pudotin viime vuonna n. 15 kiloa, mutta vielä olisi matkaa tavoitteeseen. Vuodenvaihteen eron ja muuton ym. elämänmuutosten myötä treenaaminen on jäänyt vähemmälle ja herkuttelu liikaa päälle. Paino ei ole vielä lähtenyt nousemaan, mutta olotila on pöhöttynyt. Olen ehdottomasti yksilötreenaaja, tähän mennessä lempparilajiksi on kehittynyt kahvakuula. Sen lisäksi lenkkeilyä ja pyöräilyä fiiliksen mukaan. HIIT-treeni kiinnostaa kovasti, mutta en ole "osannut" siihen omin päin ryhtyä. Olisi ihan mahtavaa saada tällainen paketti omakseen, HIIT-treeni tutuksi ja painonpudotus taas vauhtiin! :) paevil@suomi24.fi

  VastaaPoista
 77. Liikunta kuuluu elämääni! Nautin siitä, mutta välillä huomaan tekeväni samoja treenejä viikosta toiseen. Olen aina miettinyt, että oliskohan tällaisista valmennuksista apua painon pudotukseen. Toivottavasti arpaonni suosisi minua. =)
  omanlaisiaajatuksia@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Liikunta kuuluu kyllä arkeni. Kolmen pienen lapsen yrittäjä-äitinä on vaan haastavaa löytää aikaa, varsinkin jos liikunta pitää suorittaa kodin ulkopuolella. Yleensä kaikki mihin ryhdyn, teen sen täysillä. Nyt vain tuntuu että junnaan paikallaan liikunnan suhteen, enkä uskalla lähteä pois omalta mukavuusalueella ja tehostaa treenejä. Tämä olis loistava potku persuuksille ��
  Kurkinen.tiina@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Olen tätä kyseistä valmennusta silmäillyt useamman kerran netistä, mutta ei ole tullut lähettyä mukaan. Nyt Lähden! Jos arpaonni ei suosi, niin on mentävä verkkokaupan kautta. Liikkumiseni on ollut aina hyötyliikuntaa ja fyysisesti raskaan työn tuoma itsestäänselvyys. Nyt kun työnkuva on muuttunut kevyempään, on todella vaikeaa saada itsensä jumppaamaan vapaa-aikana. tahtoisin löytää itselleni ilon ja tarpeen liikkumiseen uudelleen. gaarainen@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Potku persuuksille tekis kyllä terää. Olen kyseistä ohjelmaa miettiny monet kerrat mutta vielä en ole raaskinu ostaa. Liikuntaa lähinnä työ päiväkodissa ja koiran kanssa ulkoilu päivittäin. Painoa olen pudottanut mutta nyt tarvittais pikkuhiljaa se sysäys että sais sen liikkumisen startattua mukaan tähän touhuun. :) Sais hieman kroppaa alkaa jo muokkaamaan kun 25kg on kropasta pois saatuna.
  moilanenhannakaisa@gmail.com

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -