TORSTAISTA VIIKONLOPPU STARTTAA

torstai 28. huhtikuuta 2016


... tai ei nyt ihan mutta melkein. Useamman vuoden olen pyrkinyt tekemään siivoukset ja kaupassa käynnit torstaina. En voisi kuvitellakaan siivoavani perjantaina kun pääsen töistä. Haluan perjantaina aloittaa viikonlopun vieton eikä siihen kuulu siivoaminen. 
Joskus kaupassa käynti jää pakostakin (mistä ihmeen pakosta) perjantaille ja se jos mikä aiheuttaa hikikarpaloita kainaloon. Suosikkipuuhiini ei todellakaan kuulu ruokakauppa hommat. Liekö syynä paniikkioireet vai mikä mutta paljon mielummin vaikka pesen vessaa kuin käyn isoissa marketeissa. Tästä inhosta huolimatta en kuitenkaan käyttäydy kaupassa mitenkään omituisesti, en saa paniikkikohtauksia (ainakaan enää), en itkupotkuraivareita enkä liioin pälyile rauhattomasti ympärilleni. En vain tykkää tehdä ruokaostoksia. 


Kiitos ihan parhaan aviomiehen, kaupassa on käyty ja itseäni saan tyytyväisenä taputella olkapäälle sillä sain siivoutta vaihtamatta verhoja yhteenkään huoneeseen. 

Huomenna saa siis aloittaa vapun vieton ja nauttia ihanista kevätilmoista. Oikein ihanaa Vappua kaikille. 22 kommenttia:

 1. Mulla tulee joskus inha olo kaupassa.. Mutta vedän syvään henkeä niin saan homman hoidettua. Jos J on mukana menee kauppa reissu paremmin.. Mukavaa Vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu miekin saan ne hoidettua mutta jostain syystä vain en tykkää siitä hommasta. Onneksi meillä P kävi eilen kaupassa ja mie sain rauhassa siivota.
   Oikein ihanaa Wappua teille ja terkut S ja J.lle. Oot ihana <3

   Poista
  2. Ihanainen Nanni.. :) Tuonko S:n sulle viikonlopuksi kylään..:D Ei sentään.. ;)

   Poista
 2. Sama täällä, torstaina hoidetaan hommat ja perjantaina nautitaan:). Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, saapa periaatteessa yhden ylimääräisen "vapaan".
   IHanaa Wappua <3

   Poista
 3. Hei, mulla oli töissä käydessä sama tapa. Ihana pyhittää vapaat ihan vapaalla olemiseen, ei siivoamiseen tai marketissa juoksemiseen. Meillä mies inhoaa isoja marketteja, ja jos yhdessä käydään kaupassa, valinta on useimmiten Lidl, tai sitten meidän oman kylän pienemmät marketit. Meillä ei omalla kylällä noita automarketteja olekaan.

  Ihanaa viikonloppua sinulle Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta. Eipä tarvi vapaita tuhrata siivouksella.
   Mullekin noi Lidlit ja pienet kaupat menee ihan helpolla mutta mikäs siinä isossa kaupassa ahdistaakin.
   Ihanaa Wappua Tuija <3 ja kiitos sinulle you know ;)

   Poista
 4. Huomenta :) Minä olen myös todennut että meidän perhe siivoilee torstaisin ja näin perjantaisin saa tulla puhtaaseen kotiin ja aloittaa viikonlopun vieton heti :) joskus siivoilut suoritettiin lauantaisin mutta silloin tuntui että viikonloppukin pelkkää työntekoa ;) Mukavaa perjantaita ja aurinkoista vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi torstai on vaan niin hyvä päivä tehdä noi ikävät hommat alta pois. Saapa sit tosiaan vaan olla.
   Ihanaa Wappua teillekin <3

   Poista
 5. Ite suosin melkeinpä aina pikku kauppoja, löytää aina nopsaa helposti ja ei tule ostettua kaikkea ns.turhaa :). Torstai siivouspäivänä kuulostaa hyvältä. Täällä pientä siivousta tänään ja sitten otetaan rennosti vappu vastaan. Oikein kivaa vappua sinne ja kippis!!!

  VastaaPoista
 6. Isot kaupat on kamalia jo senkin takia ettei sieltä löydä mitään. Omassa tutussa kaupassa tietää missä mikäki sijaitsee. Hauskaa vappua! :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on pakko siivota oikeastaan joka päivä, kaksi koiraa ja pahin karvanlähtöaika, ei kiva :/. Kaupassa me käydään perjantaisin, vaikka en siitä tykkäkään, mutta jotenkaan en saa tuota omaa päätäni käännettyä niin, että jo torstaina kykenisin suunnittelemaan seuraavan viikon ruoat, vaikka eihän siinä todellisuudessa tulisi kuin yksi päivä lisää...

  Ihanaa ja auringonpaisteista vappuviikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 8. Vihaan isoja marketteja, jos unohtuu jokin joutuu kilometrin päästä hakemaan. Toisaalta jos on paljon aikaa on taasen marketeissa hauskaa pörräillä.

  Hauskaa vappua Nanni <3

  VastaaPoista
 9. Ennen mullakin alkoi viikonloppu vähän niinkuin torstaista...tällähetkellä on kaikki palikat sekaisin =).

  VastaaPoista
 10. Minäkin inhoan ruokakaupassa käyntiä ylikaiken ja siksi se on yritetty minimoida.
  Hauskaa Vappua:)

  VastaaPoista
 11. Oikein hauskaa vappua sinne 💕 Mä just pauhasin siitä, kun inhoan käydä kaupassa ja tehdä ruokaa. Pöh. Torstaina on täälläkin yrtietty siivota niin voi viikonloppuna vaan olla :)

  VastaaPoista
 12. Mukavaa vappua Nanni sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
 13. Sama homma, ärsyttää kauppareissut ja varsinki, jos on ruuhkaa. Mä inhoan kassalla, jo takana on jonoa ja itellä pitäs saada äkkiä pakattua ostokset...Ihanaa vappua <3

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia :)
  Kaupassa käynti ruuhka-aikana on jotain todella epämiellyttävää/ahdistavaa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -