MINTTULIINI KORUARVONNAN VOITTI

torstai 9. kesäkuuta 2016


Ilokseni pääsin tekemään yhteistyötä Minttuliini Designin kanssa, jonka tunnusmerkkejä ovat taidokkaasti tehdyt virkkuukäsityöt. Arvottavana oli kuvassa näkyvä imetyskoru jota ei kuitenkaan ole sidottu vain imettäville vaan tottahan toki korua saa käyttää ihan normaalin korunkin tapaan. 
Korulle on nyt tiedossa uusi omistaja. Koruarvonnan onnellinen voittaja on Päivi S. Hurjasti onnea Päivi. 

"Tuo imetyskoru on kyllä kiva ja sopis meikäläisen puukoru sarjaan kaveriksi, tulisi käyttöön kyllä. Kivasti yhdistetty vaaleata puuta ja virkkausta. Uskon vahvasti, että käsityö nousee pintaan ja ihmiset arvostavat ns. aitoja asioita... koska nykyään on tätä pinnallisuutta ja kauheasti massatavaraa/tuotteita, ihmiset arvostavat yksilöllisiä tuotteita. Olen ehdottomasti käsityön kannalla ja monesti ostankin itsetehtyjä koruja yms. Päivi S"

Laittaisitko Päivi minulle yhteystietosi sähköpostiini niin saan korun tulemaan sinulle pikapuolin.  Sähköpostiosoitteeni on suortuva@hotmail.com

Suurkiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja erityiskiitos Heidille ihanasta arvonnasta. 

5 kommenttia:

  1. Jippiiiiiiiiiiiiiiii. Olen happy ja varmaan tulee käyttöä korulle. Laitan Nanni sulle s- postiin osoitteen. Olipa kiva yllätys näin torstaille :)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle :)

    Ja Nannille olisi haaste blogissani <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -