EI SE LÄHDE POIS VEDELLÄ - USKO JO!

lauantai 8. lokakuuta 2016


Kesällä ostin elämäni ensimmäisen vedenkestävän ripsivärin. Tuosta maskarasta olin haaveillut pitkään mutta sen hinnan vuoksi se oli aina saanut jäädä kaupanhyllylle. Lentokentältä se löytyi reippaasti halvemmalla ja päätin tarttua tilaisuuteen ja testata paljon kehuttua ripsaria. 

Ekalaiton jälkeen todellakin tajusin, että täähän tosiaan on vedenkestävä. Meikkiä pestessä huomasin, ettei tämä lähde pois ei vedellä eikä normaalilla meikinpesuaineella. Silmät sottaisina menin nukkumaan ja taivastelin omaa tyhmyyttäni. 

Seuraavana päivänä kaupasta mukaan tarttui Lorealin silmämeikinmesuaine ja huh hei vihdoin sain ripsarin pois silmistä. Siinä vaiheessa niitä kutisikin ihan kiitettävästi kun ripsari oli ollut silmissäni toista vuorokautta. Olinko siis blondi vain jo ihan suoraansanottuna tyhmä? No tämä ei ollut varsinainen kysymys, joten ei tarvitse vastata. 


Pian huomasin, että kaipaan toisenkin pesuaineen. Toinen vessaan ja toinen suihkuun. Apteekkireissulla mukaan lähti Vichyn pesuaine vedenkestävälle meikille. 

Ihan muutaman käytön jälkeen huomasin näissä kahdessa huomattavan eron. Toisella pesuaineella sain hinkata silmiäni huomattavasti enemmän ja silmäni jäivät silti suttaisiksi. Toisella taas meikki lähti vähemmälläkin hinkaamisella. 


Voi kunpa tuo edullisempi pesuaine olisi ollut se parempi tuote mutta näin ei tällä kertaa ollut. 
Aina halpa ei ole huonoa mutta nyt Vichy vei voiton. Lorealin putsarilla saan hinkata silmiäni epätoivoissani ja ainetta kuluukin enemmän kuin Vichyllä pestessä. 


Jatkossakin mukaani tarttuu Vichyn putsari. Onneksi hintaero ei kuitenkaan ole ihan hurjan suuri. Lorealin putsari maksoi vajaan kympin kun taas Vichyn hinta oli jotain 17€ hujakoilla. 

Onko sinulla vinkata omaa lemppariputsaria jolla silmämeikki lähtee helposti ja varmasti? Otan mielelläni vinkkejä vastaan vaikka tykkäsinkin Vichystä, mutta testailisin toki muitakin saadakseni 

24 kommenttia:

 1. Itse en käytä vedenkestävää ripsaria.
  Vanhin tyttäreni käyttää, ainakin silloin tällöin.
  Hänellä on ollut käytössä Lumenen meikinpoisto aine. Se on edullinen!😀
  Tuota Vichy merkkiä voisi ajatella tytölle vaikka joululahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sillä Lumenella lähtenyt meikit pois ihan hyvin, vai pitkääkö hinkata silmiä kovastikin?

   Poista
 2. Mulla on käytössä nivean veen kestävän ripsarin poistoaine ja sitten vivalin sellasia meikinpoisto lappusia. Niillä lähtee ihan hyvin ainakin mulla. :) Normi ripsari ei edes sovi mulle, kun ei taivu ripset kunnolla eli veden kestävällä mennään, tosin oon niin laiska etten edes läheskään joka päivä meikkaa. :D

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie huomasin kans tuon että kun käyttää nyt tuota vedenkestävää niin ripsientaivutuskin pysyy paremmin kuin ns. normaalilla ripsarilla. Mitä ripsarimerkki sie M käytät? Mie oon nyt kesästä saakka käyttänyt Guerlainia ja hitsi miten hyvästä tuotteesta on kyse.

   Poista
  2. Mulla on ihan vaan toi lumenen blueberry curl waterproof mascara. Hyvä hinta-laatusuhde :)

   -M-

   Poista
 3. Täällä on vedenkestävän ripsarin suurkuluttaja. Joo olen huomannut saman ettei se lähde ilman kunnollista putsaria. Mulla on ollut käytössä tuo Garnierin eye makeup 2in1. Pitäskin kokeilla tuota Wishyn merkkistä niin huomais onko tuo Garnier kenties huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ripsaria sie käytät? Mulla on nyt käytössä Guerlainin vedenkestävä ja vitsi miten se onkin hyvä tuote.

   Poista
 4. Mulla on ollut tuota Lorealia, mutta en ole käyttänyt sitä sen jälkeen kun huomasin sen sisältävän kiellettyä ainetta Polyaminopropyl biguanidea eli PHMB tai PAPB. Erikoista, että tuotteita on edelleen myynnissä, jotka sisältävät tuota kemikaalia, vaikka Tukes on kieltänyt niiden myynnin Suomessa. Toivottavasti Loreal on muuttanut reseptiään ja poistanut ko. vaaralliseksi luokitellun ainesosan tuotteistaan.
  Tällä hetkellä en käytä vedenkestävää meikkiä, joten en ole hankkinut uutta sen tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kuulin eräältä lukijaltakin. Alkoipa kyllä ihan tosissaan kummastuttamaan sekä ärsyttämään että miksi sellaisia tuotteita myydään joissa on noinkin vaarallisia aineita että ne on ihan kiellettyjen listalla.

   Poista
 5. No voi ei. Mä en käytä vedenkestäviä, kun ne on haastavampaa poistaa. Ihanaa iltaa, huomenna nähdään 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa meillä ihana tapaaminen. Tuollaisia lisää kiitos <3

   Poista
 6. Valitettavasti en osaa vastata tuohon asiaan. Onneksi ei tarvi miettiä meikkien ym. hintoja, kun en meikkaa.

  VastaaPoista
 7. Käytän ainoastaan vedenkestävää ripsaria ja tuo puhdistaminen on kyllä aika haastavaa.
  Kiitos tuotevinkistä, kokeiluun menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeileppa tuota Vichyä, sillä lähtee meikki pois.

   Poista
 8. Minäkin käytän tällä hetkellä ripsaria joka lähtee ihan vedellä. Kyllästyin siihen kun käytin vedenkestävää, niin en löytänyt puhdistusainetta joka olisi kunnolla poistanut sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ärsyttävää jos pitää silmät punaisena hinkata että saa meikin pois. Itse oon tykänny tuosta ripsarista sen vuoksi ettei tarvitse pelätä sen valumista pitkin poskia :D

   Poista
 9. Kiitos vinkistä 👌👍 Mä oon kokeillut montaa eri, mutten tuota Vichyn.
  Täytyy testata!! Mä oon käyttänyt pitkään maybelinen Cils'siä. Mielestäni toimii parhaiten noista halpisversioista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kokeilla tuota sun käyttämää, kiitti vinkistä :)

   Poista
 10. Putsaan ripsarit yleensä risiiniöljyllä ja sen pyyhin vielä vedellä kostutetulla vanulla. Hoitaa samalla ripsiäkin. :) Mukavaa lauantai-iltaa Nanni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähteeks sillä risiiniöljyllä myös vedenkestävä meikki? Jos lähtee niin tuota haluan kylä kokeilla :)

   Poista
  2. Öljy on minulla aina poistanut meikin kuin meikin. :) Lopuksi olen usein pyyhkinyt vedellä, kun jokailtainen öljyn käyttö silmien alueella, ei ole varmaan kovin suositeltavaa. Pyyhkiytyy edes enimmät pois.

   Poista
 11. Mie en ole käyttänyt vedenkestävä.Silloin harvoin kun käytän ripsaria laitan semmoista, joka lähtee 40 asteisella vedellä pois, on siis hieman veden kestävää 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli se entinen sellaista joka lähti +38 asteisella vedellä pois, siitä tykkäsin mutta siinä oli yksi mutta....

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -