IDIOOTTI, ÄÄLIÖ, TYHMÄ

torstai 13. lokakuuta 2016


TERVE! Meille on muuttanut murkkuikäinen. Näyttää tutulta, kuulostaa angstiselta avaruusoliolta. 

Humoristisella otteella kuuntelen pojan uhoamista asiasta kuin asiasta. Kaikki vastaantuleva on vähintäänkin todella tyhmää. 
Sunnuntaina Talenttia katsellessamme kaikki olivat todella ääliöitä, idiootteja jollei jopa vähintäänkin perseestä. Mikäli olet yli kakskyt vee etkä räppää, et beatboxaa etkä heitä voltteja olet täys nolla ja todella nolo. Arvatkaa vain millaisen arvostelun sai pianoa soittava ja samaan aikaan upeasti laulava nainen joka oli ehkä siinä 50 hujakoilla. Hänhän olisi pojan mielestä joutanut jäädä kotia. 

En itke, en vaan kestä kameran kanssa heiluvaa äitiä, se on niin ärsyttävää. 
Kyllähän meillä asiasta keskustellaan ja muistutellaan, ettei maapallo pyöri ainoastaan teinien varassa  vaikka varmasti jokainen teini niin olettaakin. 
Noitukoot asioita kotona, kunhan muistaa käytöstavat kodin ulko-ovien toisella puolella. Loppupeleissä murkku-uhma ei ainakaan vielä ole saanut kovin syvää otetta esikoisestani vaan loppupeleissä hänen kanssa pärjää todella mukavasti. Poika on varmaan huomannut, että äidin kanssa on viisain tulla juttuun ja jättää tulkuttamiset väliin, näin pääsee itsekin helpommalla. 


Lähinnä pojan käytös tahtoo naurattaa ja jossain vaiheessa ragettaminen menee siihen pisteeseen, että nauramme molemmat. Tottakai minultakin löytyy tilannetajua. En vähättele pojan murrosiän tuomia haasteita, en naura pojalle päin naamaa vaan osaan tulkita tilanteen milloin on sopiva heittää huumoriksi ja milloin on viisain keskustella käytöstavoista syvemmin. 

Jokaisellahan meistä on joskus ollut murrosikä, toisilla helpompi, toisilla hankalampi. 
Jos selviämme pojan murkusta näillä eväillä niin saan olla sangen onnekas äiti. Koskaanhan ei tiedä, mitä meitä nurkan takana odottaa. Onko tämä vasta alkusoittoa vai pääsemmekö todellakin näin helpolla? Se jää nähtäväksi. 
Tällä hetkellä kaikki vain on niin idiootteja, minkäs sille teet. 


Jännityksellä siis odotan millaisia idiootteja sitä taas illan Talentissa pojan mielestä esiintyykään. 

-Nanni-

6 kommenttia:

 1. Juu, ja mie oon ihan old school.. 😅En sun poikasi sanomaan, mutta muut vähän vanhemmat nuoret on mulle niin sanonut..
  Ei hyvä vain huumoria sinne mihin se sopii. Tsemppiä, tunnepuuskiin.. 💕
  Yks vanha täti 🤓

  VastaaPoista
 2. Tutulta kuulostaa, muutama vuosi sitten täälläkin oli samanlaista.
  Meillä poika pääsi vähällä, mutta tyttärellä oli aika paha murkkuikä, onneksi on jo ohi ja tyttärestä on kasvanut oikein ihana nuori nainen :)

  Tsemppejä sulle <3

  VastaaPoista
 3. Tuttua,tuttua :) Ja kun murkkuja on kaksi niin kaikkea on kaksiverroin. Ja sehän on se sisarus kuka on se tyhmä idiootti... Just tänään sanoinki heille, että kyllä te kymmenen vuoden päästä tykkäätte jo toisistanne <3

  Mari

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulta. Just ajattelin, että hyvä että purkaa tunteitaan kotona, ei kaupungilla. Olen onnistunut edes hiukan, minulle uskalletaan purkaa tunteita. Kotona on turvallista!

  VastaaPoista
 5. Ihanan tuttua ♥ Meillä kaksi murkkuikää lähestyvää poitsua (huoh) ja angstia on jo ilmassa.."et jaksais", "oikeesti", "onks pakko" on vakiovastauksia :D Mun vanhemmista lapsista tytöllä oli haastava murrosikä mutta pojalla lievempi, ovat jo aikuisia ja ihania sellaisia ♥ Kärsivällisyys ja kasvatus on palkittu! Mutta samaa mieltä edellisen kanssa että on hyvä kun saa näyttää tunteet kotona, ne kurjatkin! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tuttua 😄 Kaks alkaa olla jo paremmalla puolella ja seiskaluokkalainen meilläkin on tässä kivassa iässä 😊 Toivotaan, että selvitään tästä suosiolla,💕

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -