VÄSYMYSTÄ JA YLLÄTYKSIÄ - SIITÄ ON TÄMÄN VIIKKO TEHTY

lauantai 5. marraskuuta 2016


Viikko on mennyt alta puolella teholla. Hyvin nukutuista yöunista huolimatta olen ollut aivan puhki. Väsymys on ollut sitä luokkaa, että tulitikut olisivat olleet paikallaan pitämässä luomia auki. 
Johtuuko väsymys kellojen siirrosta, influenssarokotteesta vai jostain ihan muusta? 
Väsymystä ei lainkaan ole helpottanut se, että perheessä on ollut potilaita kaksin kappalein. Poika sairastui influenssaan ja korkea kuume on pitänyt pintansa useamman päivän. Pipunan pitkään kestänyt yskä meni poskionteloihin ja neiti sai siihen lääkekuurin. Onneksi lapset ovat jo niin isoja, että osaavat kertoa minne sattuu ja kuinka heitä voi auttaa. Pienenä sairastelu oli itkua ja valvottuja öitä. 


Väsymys tuntuu olemaan jo paremmalla mallilla, josko tänään jaksaisin tehdäkin jo jotain. 

Onko siellä influenssarokotteen ottajia? Itse sain muutama vuosi sitten melkoisen reaktion rokotteen ottamisen jälkeen ja sen vuoksi rokotteen uudelleen ottaminen hieman mietitytti. Kaikesta huolimatta työnipuolesta otin rokotteen ja onneksi mitään sivuvaikutuksia ei tällä kertaa tullut. 

Väsymyksestä muihin aiheisiin. 
Mieheni yllätti viikolla minut kahteen otteeseen. 
Alkuviikosta siippa soitti töistä että on hukannut avaimet. Hän pyysi minua etsimään niitä siivouskaapista sillä hän oli käynyt siellä ennen töihin lähtöä. Minä hyväuskoisena kaivelen siivouskaappia ja kummastelen, että miten kukaan voi hukata avaimet siivouskaappiin. Hetken kaappia pengottuani näen vihreän rasian jossa lukee mieheni käsialalla, "Onnea rakas". Myöhäinen synttärilahjani löytyi siis siivousmopin vierestä. Hih.
Paketista löytyi pitkään kaipaamani uusi lompakko. Entinen oli jo siinä kunnossa, että muutaman kerran luulin pudottaneeni pankkikortin kun kortti olikin sukeltanut lompakon rikkinäisiin syövereihin. Uusi lompakko tuli siis enemmän kuin tarpeeseen. 

Toinen yllätys tuli eilen. Sain vinkin olla valmiina viideltä. Siihen loppuivat vinkit. Olin valmiina viideltä ja kuudelta jo istuin "Luokkakokous 2" leffaa katsomassa. Mukavaa yhdessä oloa arjen päätteeksi. 

Mieheni on aina ollut innokas ylläreiden järjestäjä. Itseasiassa molemmat harrastamme toistemme yllättämistä mutta mieheni osaa sen vain jotenkin paljon paremmin. 

Nyt toppahousut jalkaan ja nauttimaan ihanasta pakkassäästä. 
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille teille lukijoille. 
-Nanni- 


10 kommenttia:

 1. Ihana mies sinulla, kun osaa yllättää!
  Ja on kyllä ihana lompakko! Kelpais mullekkin!
  Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Yllärit ovat niin parhaita! Upean lompakon sait lahjaksi, ihastuin siihen :) Toivottavasti väsymys helpottaa, itselläkin sitä on ollut, kun olin kipeänä kaksi viikkoa :/ Mutta nyt parempaan päin! :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihania yllätyksiä kerrassaan. Aivan mielettömän kaunis tuo lompakko <3
  Tsemppiä teille kaikille! Toivotaan pikaista paranemista ja pirteämpiä päiviä!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania yllätyksiä, tuollaiset on niin mukavia! Ja kaunis lompakko! Pikaista paranemista teille sinne! Minä haen ensi viikolla influenssarokotteen, työni puolesta minäkin ja ikään kuin esimerkkinä. Minä olen kanssa tämän viikon ollut ihan nuutunut ja syytän siitä kyllä kellojen siirtoa, en miosta, että aikaisemmin olisin kyllä mitenkään reagoinut, mutta nyt on ollut tuskallinen ja väsähtänyt viikko. Mukavaa ja pirteämpää viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Iik ihan mahtavia ylläreitä ja juuri sopivaan saumaan, kun viikko ollut väsyttävä. <3

  VastaaPoista
 6. Täydellinen yllätys ja vielä siivouskomerosta :) Meilläkin mies osaa yllättää mutta pienempimuotoisesti :D
  Oon ottanut useasti influenssarokotteen ja en oo koskaan saanut muuta sivuoiretta kuin punoittavan alueen pistokohtaan tänä ja viime vuonna... Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. J joskus vuosia sitten yllätti pienellä sydän korolla, kun töiden jälkeen nähtiin 😍
  Ihanaa viikonloppua 😘

  VastaaPoista
 8. Kiva yllätys.
  Mä olen ollut pirteämpi kuin vuosiin...liekö syy, kun ollaan lenkkeilty niin, ettei maailma riitä =).

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -