VITRIININ UUSI ELÄMÄ - MUTTA MISSÄ?

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Edellisessä postauksessa kerroin kuinka huushollimme koki muodon muutoksen muutamassakin huoneessa. Syypäänä tai kiitoksen kohteena on peili jonka ripustin olohuoneen seinälle. 
Samaiselta seinältä, peilin tieltä lähti hieman romanttissävyinen vitriini. Aluksi koitin myydä vitriiniämme mutta aikoinaan maksoimme tuosta vitriinistä hieman turhankin suolaisen hinnan niin en halunnut sitä kympillä kahdella eteenpäin laittaa. 

Onneksi vitriini löysi kodistamme uuden sijoituskohteen ja vaikka aluksi itse epäilinkin sen sopivuutta kyseiseen kohteeseen niin lopulta olin muutokseen mielettömän tyytyväinen. Vitriini muutti pojan huoneeseen. Koitin tehdä siitä mahdollisimman "poikamaisen" laittelemalla hyllyille pokaaleja ja muita pojalle tärkeitä juttuja. Halpa Hallista löysin kankaiset, mustat boxit joihin sain piilotettua pientä sälää, jota meiltä jokaiselta varmasti löytyy.
Vitriiniin on tulossa pieniä mutta huomattavia muutoksia mutta ei siitä vielä sen enempää jos en saakaan moista muutosta koskaan toteutettua. 
Ajatuksena on myöskin hommata hyllyn päälle jokin kiva, pojalle sopiva juliste mustiin kehyksiin. 

Jännityksellä odotin pojan kotiutumista, että mitä hän lopputulokseen tuumaisi. Olin lupaillut hänelle, että vitriini on vain väliaikaisesti hänen huoneessaan ja lähtisi sieltä heti kun sille vain ostaja löytyisi. 
Poika kotiutui ja tuumasi, että toi on tosi hieno, ei sitä saa myydä. Hän halusi kuulemma pitää vitriinin. Jees poks, sopii minulle. 


Näin siis yhen pienen peilin osto sai kodistamme kaksi huonetta näyttämään ihan mielettömän kivoilta. Ja rahaa tähän siis kului peilin hinnan verran, kymmenen euroa. 

19 kommenttia:

 1. Hienoja tuo vitriini on.. Mahtavaa että asia järjestyi nuinkin helposti :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis vitriini! Hyvä, että löysi paikkansa teiltä.
  Aurinkoista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuohonhan se sopii hyvin! Ihanaa päivää kaunokainen ❤

  VastaaPoista
 4. Hyvät muutokset olet saanut edullisesti aikaan. Vitriini sopii hyvin pojan huoneeseen ja tuo lamppu on hieno, tykkään!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 5. Ihana vitriini, oisin ostanu, jos asusin lähempänä sinua.
  Mutta hyvä, kun löysi paikkansa pojan huoneesta, sopii hyvin.
  Tuttua tuo homma, kun yhden jutun ostaa tai muuttaa jossain huoneessa, muutkin huoneet kokevat jonkunäkösen muutoksen :)

  Ja mikä parasta, pikku rahalla, jee :)
  Mukavaa torstaita Nanni, ihanaa ko ollaan jo pian perjantaissa :)

  VastaaPoista
 6. On aina tosi hyvä, että tehdään uutta siitä, mitä on, mielikuvitus on halpaa :). Ja hienoa jotta poika tykkäsi ja kielsi myynnin.

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että vitriini löysi uuden kodin samasta kodista :D Ovien takana pokaalit on varmasti hyvässä tallessa, ja vähemmän pölyä keräämässä.

  Aurinkoista torstaita muru <3

  VastaaPoista
 8. Mukavaa, että poikasi kelpuutti vitriinin.
  Yleensähän se niin on, että pitäisi myydä tosi halvalla jotta joku ostaisi. Siksi aina miettiikin, kannattaako jotain kalliimpaa myydä.

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin näyttää sopivan pojan huoneeseen tuo vitriini :) Ihan sopivan poikamainenkin minusta :D kivat nuo korit siellä sisällä! Näkyvät hauskasti lasiovista, kun ovat tummat niin kontrasti toimii tosi hyvin :) Ja tosi kiva kontrasti myös vitriinin ja tuon lampun välillä! Toimii hurjan hyvin :) Kiva että löytyi vitriinille vielä paikka kotoa niin ei tarvinnut laittaa suotta eteenpäin :)

  VastaaPoista
 10. Hienosti sopii tuonne! Ja aina on kiva saada jälkikasvulta positiivista palautetta. :D Meidän vajaa 3v kehui just tauluja, joita sommittelin seinälle. ;)

  VastaaPoista
 11. Olen aina ihaillut tuota vitriiniä! Ostaisin sen mieluusti, jos asuttaisiin lähempänä.😀
  Kivasti se sopii pojan huoneeseen!
  Meillä on pojalla tuo sama kastevesipullo.
  Kivaa illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Olipa mukavaa, että löysit blogiini, niin löysin sinut!<3
  On kuule todella tuttua, että jostain hyvinkin pienestä tavara alkaa sellainen vyöry, ettei etukäteen yhtään osaa ajatella. Viimeksi muhun iski rymsteerausvimma ihan vain kauniiden kukkien ansiosta.;D Sen seurauksena on tarkoitus mm. repiä makkarin tapetti ja maalata sieltä seinä...

  Pakko tähän samaan kommentoida tuota vanhempaa postausta itsetuntoon liittyen. On nimittäin tuttua mullekin, vaikka suurimman osan ajasta luulen olevani sinut itseni kanssa jne. Toisinaan vaan tulee niitä hetkiä, että itseluottamus on hukassa ja tuntuu, ettei kukaan oikeasti välitä. Onneksi nuo ovat ohimeneviä juttuja, varmasti sinullakin. Vaikutat huipputyypiltä!:)

  VastaaPoista
 13. Hyvin sopii vitriini pojan huoneeseen :) Kaunis malliltaan tuo vitriini :) Tuttua puuhaa että jostain yhdestä esineestä saattaa koko kodissa käydä muutoksen tuulet <3

  VastaaPoista
 14. Meillä on myös yksi vitriini,vanha ja väritys ei mun mieleinen.Olen ajatellut usein maalaavani sen.Se kätkee sisälleen paljon harvoin tarvittavaa tavaraa kuten maljakot ja kynttiläkipot ja valokuva-albumeita.Ei oikein vois siitä myöskään luopua.

  VastaaPoista
 15. Hyvältä näyttä, tuo vitriini sopii pojan huoneeseen kuin nakutettu!

  VastaaPoista
 16. Vitriini sopii hyvin uuteen paikkaansa. Sehän on kivointa, jos pystyy kierrättämään huonekaluja huoneesta toiseen.

  VastaaPoista
 17. Kaunis tuo vitriini ja sopii oikein hyvin myös pojan huoneeseen. Ja se on niin totta kun itse on maksanut kunnon hinnan noista niin ei sitä viitsisi ihan ilmaiseksi myydä eteenpäinkään.'

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -