TAPAHTUMASARJOJEN IKÄVÄ KETJU + ARVONNAN VOITTAJA

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Blogini ei ole kuollut eikä kuopattu, vaikka hiljaiselosta voisi niin päätelläkin. Joitakin viikkoja sitten kerroin, että meille on sattunut niin paljon ikäviä asioita, että voimavarat ovat olleen aivan loppu ja blogi on ollut se yksi joka on joutunut olemaan syrjässä hetken. Lupaan palailla pian takaisin säännöllisiin postauksiin mutta sen aika ei ole ihan vielä. Toivottavasti jaksatte odottaa. 

Nyt olen joutunut todellakin hämmästelemään, että miten ihmeessä kaikki ikävät asiat tapahtuvat aina pienen ajan sisällä, samaan ryppääseen. Yhdestä ikävästä asiasta saattaisi päästä yli pelkällä suomalaisella sisulla mutta kun tapahtumaketjuun sattuu paljon murheita niin jossain vaiheessa harteilla oleva painotaakka kasaantuu liian painavaksi kannettavaksi.


Oletteko koskaan ajatelleet asiaa? Kun yksi asia potkii, pian potkii toinenkin. 

Viikolla tekstasin miehelleni töistä, että aika rankkaa on ollut johon hän vastasi "eihän tässä viime aikoina ole hirveästi mitään positiivisia asioita  ollut muuta kuin rakkaus".
Tähän hänelle vastasin "Onneksi on se rakkaus". 
Todellakin, onneksi on se rakkaus. 

Rakkaudesta päästäänkin yhteen surulliseen uutiseen jonka sain viikolla. Rakas mummuni nukkui pois. Suuren ikävän ja surun keskellä ajattelen silti, että vihdoin mummu pääsi papan luo minne hän monesti sanoi haluavansa päästä. 

Lepää rauhassa mummu rakas. 

Kuvat otettu hiihtolomalla Rovaniemellä

Onneksi on työpaikka ja siellä olevat rakkaat ystävät. Mitä tekisinkään ilman noita ihania työkavereitani joiden kanssa ajatukset saa täysin muualle. Päivät vierähtävän nopeasti kun välillä saa heidän kanssaan hassutella ja purkaa ajatuksia. Muiden huolien kuuleminenkin lohduttaa, niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin. Kun huomaa, että sattuu sitä muillekin niin tulee huomattavasti huojentuneempi olo, että ei me olla ainoita joiden päällä on sadepilvi. 
Suuret kiitokset kuuluvatkin siis ystävilleni, läheisilleni sekä ihanille työkavereilleni. 


Mutta sitten asiasta toiseen. Pääsiäisen alla arvoin Oulun TyttöjenTalon lahjoittaman ihanan Sopivaksi Maustettu-kirjan mutta koska arvonnan voittaja ei ilmoittanut minulle osoitetietojaan niin päätin arpoa kirjan uudelleen. 
Kirjan uusi voittaja on Souliina. Onnea sinulle voitostasi.
Lähettäisitkö minulle osoitetietosi sähköpostiini suortuva@hotmail.com

Nyt oikein ihanaa kevät sunnuntaita. Tämän päivän ohjelmana on pihan haravointia, ihan parasta. 

53 kommenttia:

 1. Otan osaa suruusi, Nanni. Voimia tulevaan viikkoon.

  VastaaPoista
 2. Voimia sinne ihan kauheasti, kultainen. Mä uskon, että nyt on vaikeat ajat teillä takana päin...eivät ne voi ikuisesti kestää. Ihan todennäisyyden lakien valossa. Valoa ja uutta kukkaan puhkeamista sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Elisa, jospa se tosiaan kevätaurinko alkaisi meillekin jo paistelemaan <3

   Poista
 3. Eikös olekin jännä että vaikka oma maailma kaatuu niin lohduttavaa on kuunnella toisten huolia 😘Voimia edelleen lähetän ja kyllä se ☀ aurinko vielä paistaa ❤Onneksi teillä on rakkaus 💕
  Onnea uudelle voittajalle 😊
  Mukavaa Sunnuntaita. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on totta, että kun itsellä on vaikeaa niin sitä mielellään kuuntelee toistenkin murheita niin ei iske ihan loputon epätoivo kun huomaa että muillekin sattuu ikäviä asioita.
   Meidän ihanat kiltsit ryhmä on ehdottomasti yksi suurimpia voimavarojani <3 Kiitos teille rakkaat.

   Poista
 4. Isokasa lämpöisiä ajatuksia ja virtuaalihaleja täältä sinulle muru <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihana TUija kun olet ollut langan päässä jakamassa murhetaakkaani <3

   Poista
 5. Välillä joutuu rämpimään ihan suon silmäkkeessä....mutta noustaan sieltä ja itse yritän aina ajatella aikaa kaiken raskaan kokemuksen jälkeen. Kun ihmisten kanssa keskustelee ja kuuntelee, niin kyllä melkein kaikilla on niitä taakkoja ja vaikeita aikoja, joista on jollakin ihmeellisellä tavalla päästävä yli...tsemppiä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että elämä tuo mukanaan niitä vaikeita aikoja meille ihan jokaiselle. Osaapa taas arvostaa elämää kun on ollut vastoinkäymisiä vastassa.

   Poista
 6. Onni on ystävät, työkaverit ja varsinkin ne rakkaat, jotka tuovat sen auringon sateen keskelle <3

  Ihanaa haravointia, se on erinomaista terapiaa.
  Jaksuja Nanniseni <3 xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että onnea on läheiset ihmiset, ilman heitä olisimme hukassa.
   Piha puuhastelut on kyllä niin parasta terapiaa <3

   Poista
 7. Haleja Nanni täältäkin <3, se on kyllä kumma, että monet ikävät asiat tuppaavat tulemaan yhtäaikaa.
  Ihanasti miehesi vastaili sulle, tärkeintähän on rakkaus!
  Kyllä se siitä ja ihanaa, että sulla on kivoja työkamuja, joiden kanssa voi asioita pohtia, niin tärkeää.

  Mukavaa haravointi päivää sinne, meillä alkoi täällä satamaan lunta, huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sari <3
   Töissä olo on kyllä pitänyt pinnalla kun on saanut välillä muutakin ajateltavaa arkeen. Onneksi on ihanat, rakkaat työkaverit.

   Poista
 8. Siis voi että, osaanotot mummisi vuoksi. Ja näinhän se on , että joskus tuntuu että kaikki kasaantuu samaan hetkeen.
  Voimia sinne ja kuule kyllä täällä jaksetaan odotella paluutasi, nyt vaan annat aikaa itsellesi <3
  Kiitos ihana arvontavoitosta, laitan sinulle sähköpostia.
  Jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lukijoita löytyy vielä pienen tauonkin jälkeen.
   Joko sait palkintosi? Kirja on kyllä uskomattoman ihana, rakastut siihen varmasti.

   Poista
 9. Osanottoni ja voimia sinulle!
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 10. Todellakin ikävät asiat tuppaa kerääntymään! Minulla oli erittäin huono vuosi noin 10 v sitten. Vuoden aikana jäin työttömäksi, sain keskenmenon ja sairastuin äkillisesti ja päädyin pariksi päivää teholle (oli lähellä, etten kuollut). Siinä oli kerrakseen vastoinkäymisiä. Ja muutama vuosi tästä sairastuin jälleen vakavasti.

  Näistä vastoinkäymisistä olen oppinut arvostamaan terveyttä, suomalaista terveydenhuoltoa ja tavallista arkea. Nyt minulla on kaikki todella hyvin eli usein vaikeuksien jälkeen koittaa taas paremmat ajat. Täytyy vaan elää päivä kerrallaan, surra aikansa ja ottaa myös apua vastaan.

  Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kauheaa kuultavaa. Tuossa on kyllä paljon ikäviä koettelemuksia kerrakseen. Kuinka selvisit tuosta kaikesta menettämättä toivoasi paremmasta huomisesta??
   Tuo on totta, että kun näitä sattumuksia sattuu useampia niin kummasti oppii arvostamaan arkea ja terveyttä.
   Jaksamista sinulle <3

   Poista
  2. Selvisin yllättävän hyvin, päällimmäisenä tunteena oli kiitollisuus olla ylipäätään elossa. Toinen sairastumiskerta oli rankempi, koska silloin minulla oli vaativa pieni vauva ja sairaus pidempikestoinen. Siinä vaiheessa tuli yksi paha romahdus, mutta puoliso ja sukulaiset auttoivat pahimman yli. Ja heti kun lääkitys alkoi auttamaan niin ahdistus helpotti, koska toivoa paranemisesta oli.

   Yllättävän paljon sitä ihminen jaksaa, kun ei ole muita vaihtoehtoja kuin ottaa päivä kerrallaan ja toki puhua asioista avoimesti ja ottaa apua muilta vastaan. Olen kyllä melko postiivinen ja vahva luonteeltani, sekin varmasti auttanut asiaan paljon.

   Näistä hankalista ajoista on jo kulunut aikaa ja elämä on ollut erittäin nousujohteista kaikin puolin viime vuodet. Olen oppinut ettei kannata elää sitkun elämää vaan nauttia pienistäkin asioista ja toteuttaa unelmiaan jo ennen eläkeikää :)

   Poista
  3. Ystävien, puolison ja läheisten tuki on yllättävän tärkeää näissä elämän hankalissa tilanteissa. Itse olen ollut kyllä super onnellinen sekä kiitollinen läheisistä ihmisitä joilta olen saanut tuke valtavasti.
   Edellinen kuoppa perheemme elämässä oli muutama vuosi sitten toisen lapsen sairastuttua vakavasti ja kaikkineensa tuo painajainen kesti parisen vuotta. Tuo aika on liiankin hyvin vielä omassa muistissa ja sen vuoksi varmaan tämän hetken surut ja murheet tuntuvat pelottavilta kun mieleen palaa tuo aikaisempi ikävä hetki elämässä.
   Yleensä itsekin pääsen eteenpäin sosiaalisen ja iloisen luonteeni avulla mutta nyt jostain syystä kaikki ikävä alkoi kasaantumaan pään sisälle :(
   Tuossa olet oikeassa, että elämästä pitää nauttia tässä ja nyt, pienistä asioista kannattee olla onnellinen sekä kiitollinen. Itse osaan olla onnellinen todella pienistä asioista ja se onkin monesti saanut töissäkin hymyn työkavereille kun meikäläinen iloitsee mitä ihmeellisimmistä asioista.
   Oikein ihanaa kevättä sinulle ja suurkiitos kun jaot kokemuksesi minullekin <3

   Poista
 11. Osanottoni ♥ Meidän toinen pappa nukkui myös pois toissapäivänä, suru on elämänmittainen.Paljon voimia teidän perheelle, vastoinkäymisen jälkeen sitä on taas vahvempi vaikke se juuri sillä hetkellä lohdutakaan kun niitä kohtaa. Halaus ♥

  VastaaPoista
 12. Voimia sinulle ja perheellesi, Nanni - ja onneksi on rakkaus <3

  VastaaPoista
 13. Voi sua. Osanottoni! Voimia.

  Ja kurjaa tuo etttä tapahtuu paljon ikäviä asioita. Jospa se pian kääntyisi valoisaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset <3
   Joskus tosiaan tuntuu että kaikki tapahtuma sattuu samalle ajankohdalle. Mistähän sekin johtuu?

   Poista
 14. Kovasti jaksamista sinne, kyllä se aurinko vielä teillekin paistaa! Osanottoni mummusi johdosta.

  VastaaPoista
 15. <3 <3 <3 Olet mielessä ja voimia sinne kovasti. Ihanasti hellu vastasi sulle <3 <3 <3

  VastaaPoista
 16. Lämmin osanotto! Paljon haleja Nanni!❤️

  VastaaPoista
 17. Voimia ja jaksamista sinulle! Toivottavasti kaikki kääntyy parempaan pian!

  VastaaPoista
 18. Voi ei, otan osaa <3
  Ihana tuo miehen viesti. Ihan mahtava! Täällä on kans alkuvuosi ollut yhtä vastoinkäymistä toisen perään. Kaikki läheiset vuorotellen sairaalassa ja omalle sairastamiselle ei tunnu tulevan loppua. Aikamoista ja välillä tuntuu kyllä, että ei vaan meinaa jaksaa.
  Tsemppiä ja iso halaus täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannis.
   Tuo jatkuva sairastelu vie kyllä uskon paremmasta. Kovasti tsemppiä ja jaksamista sinullekin <3

   Poista
 19. Kuulostaa niin tutulta ❤ Täällä kans ollut vähän saman tapaista....Tsemppiä ja iso hali 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Jaksamista sinullekin, jospa se kesä sieltä pian koittaisi ja toisi mukanaan iloisempia asioita.

   Poista
 20. <3 <3 <3 Osanottoni <3 <3 <3 Oikein paljon haleja sinne!

  VastaaPoista
 21. Voi Nanni. <3 Kunpa voisin juuri nyt halata sinua tiukasti! Kunpa voisin ottaa edes puolet surustasi muiden kera itselleni. Tiedäthän sen, että täällä ollaan jos haluat puhua! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle upeus että olen saanut jakaa ajatuksiani viesteillä, suur kiitos tuostasi <3

   Poista
 22. Osanotto suureen suruun <3 Niin nämä asiat tuntuvat menevän putkessa ja sitten miettii, että mitä seuraavaksi ja elämä on vain tätä. Meillä oli 10-vuoden putki pelkkää kökköä ja voisi sanoa, että kaikki nykyisetkin huolet on sitä sarjaa, että monille ne olisi niitä rankimpia. Mutta kun 10-vuotta tulee lunta tupaan rankalla kädellä, olen oppinut nauttimaan tosi pienistä asioista. Toivon todella, että teillä hellittää huolet mahdollisimman pian. Oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru.
   No tuopa se juuri on että alkaa miettimään että mitähän seuraavaksi tapahtuu.
   Onpa teidän päällä ollut pitkään synkkä pilvi, jaksamista ihanuus teillekin sinne <3

   Poista
 23. Osanotto suruunne! Usein niitä ikäviä juttuja tuleekin sitten paljon kerralla. Mutta toivon voimia ja jaksamista teille. Jos kesä alkaisi tulemaan ja aurinko näyttäytymään, niin se lisää kummasti valoa elämään. Souliina voitti minunkin arvonnassa joku aika sitten, joten onnea hänelle sinun arvonnan voitosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. Sitä kesää ja aurinkoa todellakin alkaa jo kaipaamaan ja sen myötä onnellisempia tuulia.

   Poista
 24. Osanotto sureen suruun. Kyllä ne isovanhemmat ovat vaan niin rakkaita <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -