HYVÄ VUOSI - SYNTTÄRIARVONTA

keskiviikko 25. lokakuuta 2017


Julkaisin ensimmäisen postaukseni neljä vuotta sitten marraskuussa. Tuota julkaisua tehdessäni en tiennyt mihin blogini johtaa ja kuinka kauan, ja eihän tuota oikein tiedä tälläkään hetkellä. 
En osannut kuvitellakaan olevani näinkin pitkällä tämän ihanan harrastukseni kanssa. Saatikka, että olisin voinut uskoakaan saavani tästä näin paljon mitä tämä minulle on antanut. Kiitos siitä kuuluu teille. 
Vietämme siis blogini kanssa yhteissynttäreitä, minä täytin hieman enemmän, blogini hieman vähemmän. Hienoja saavutuksia molemmat, ainakin näin on hyvä uskotella. 

******************************************************

Olen kalenteri-ihminen, tykkään merkitä asioita kalenteriin, itse asiassa minun on pakko merkitä asioita kalenteriin muuten unohtaisin aivan kaiken. 
Kalenteri kainalossa kuljen lähes joka paikkaan, varsinkin arkena. 
Tämän vuoden kalenteri on ilahduttanut minua suuresti, kahdestakin syystä. Ensinnäkin, sain kalenterini lahjaksi ystävältäni Satulinnan Tuijalta joka koki, ettei hänellä ollutkaan käyttöä kalenterille. Etu kannessa lukee näin ollen meidän molempien nimet ja aina kun sitä katselen, muistan sen hetken kun posti toi kalenterin minulle ja ihastun siihen yhdellä silmäyksellä. Se on niin kaunis. No tuossa itseasiassa tuli se toinenkin syy miksi kalenterini on ilahduttanut minua niin suuresti, se yksinkertaisesti on niin kaunis. Kauniit kuvat, ihanat ajatelmat ja käyttäjäystävällisyys on ajateltu kalenterissa loppuun saakka. Unelmieni vuosi-kalenterini kätkee sisään paljon asioita tästä vuodesta. Kun vuosi päättyy, en todellakaan heitä tätä muistoa roskiin vaan säilön sen itselleni tulevaisuuteen. 

Kun sain Tuijalta vinkin, että uusi, ensivuoden kalenterikin on jälleen myynnissä, säntäsin niiltä seisomilta nettiin ja tilasin itselleni iloa ensivuoteenkin. 

Unelmieni vuosi sekä Hyvä Vuosi 2018- kalenterin takaa löytyy valokuvaaja, visualisti, sisustussuunnittelija ja elämänfiilistelijä Frida Steiner. Fridan upeita kuvia pääset ihastelemaan  hänen blogissaan www.visualaddict.fi 
Itse piipahtelen Fridan blogissa säännöllisesti kurkkailemassa hänen upeita kuviaan ajatuksella "osaisinpa joskus itsekin". 

Uusi kalenteri näytti vähintäänkin yhtä ihanalta kuin edeltäjänsäkin ja niinpä paketin vastaanottaminen oli jälleen hieno hetki. Käärön sisuksista paljastui jälleen upeaakin upeampi kalenteri ja mikä parasta sen käyttöikä on huimat 365 päivää. 


Vuoden 2017 ja 2018 kalenterit

Kalenterin kuvat on siis Fridan itsensä ottamia ja upeiden kuvien lisäksi myös tämä uusi kalenteri kätkee sisäänsä ihania ajatelmia. 

"Tärkeintä on löytää Se Oikea tie"

"Jokaisessa päivässä on jotakin hyvää"

"Ihmiset joko inspiroivat sinua tai imevät energiasi. Valitse viisaasti"

"Maailma muuttuu koko ajan, ja meidän pitää oppia elämään sen ehdoilla"
Koska halusin muistaa ja kiittää teitä lukijoita tästä neljän vuoden taipaleesta jotenkin, kysyinkin Fridalta ylimääräistä kalenteria blogiini arvottavaksi. Oman kalenterini lisäksi postilaatikoon tipahti näin ollen toinekin kalenteri ja ilokseni saan arpoa sen jollekin teistä. Nappailin kalenterista paljon kuvia, jotta ymmärtäisitte miksi olen siitä niin fiiliksissäni. 

Mikäli haluat varmistaa oman kalenterin saannin niin niitä voi tilata Hyvä vuosi 2018 kalenteri sivuilta.
Viikkokalenterin lisäksi painosta on tullut myös ihania kuvia täynnä oleva seinäkalenteri
Arvonnassa on siis tämä ihana viikkokalenteri yhdelle teistä lukijoista. 
Jätä kommenttiisi nimesi lisäksi oma ajatelmasi tai elämänmottosi, muista myös yhteystietosi. 
Kirjautuneet lukijat saavat tupla-arvan joten muista mainita myös oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. 
Arvonta-aikaa on perjantaihin 3.11.2017 klo:23.59 saakka.

Ja ei muutakuin Onnea arvontaan, se starttaa juuri nyt. 
Kiitos Frida. 
77 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kalenteri!
  Mikähän mun motto voisi olla... Luulen, että se vähän vaihtelee sen mukaan, onko hyvä vai huono päivä. Tänään on jotain siitä välistä, joten olkoon vaikka että "When life gives lemons, make gin&tonic" :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kalenteri!!
  Uusi vuosi on täynnä uusia mahdollisuuksia.
  Mikään ei ole ihanampaa kuin selata uutta, tyhjää kalenteria odottaen mitä merkintöjä se tuleekaan sisällään pitämään ❤
  Kaksi arpaa 😊

  VastaaPoista
 3. Tapahtuu mitä tahansa, asiat selviää tavalla tai toisella.
  Olen mukana kahdella arvalla. 😘 Mukavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
 4. Ensinnäkin ihan hirmu paljon Onnea 4-vuotiaalle <3. Olen tänne tieni löytänyt vasta hetki sitten, joten paljon kauniita kuvia ja kivoja tekstejä on jäänyt näkemättä ja lukematta, mutta uskon ja toivon, että niitä tulee vielä paljon, paljon lisää. Niinkuin nyt nämä kalenterikuvatkin.

  Mulla on kaksi kestomottoa, joista ensimmäinen pätee ihan kaikkeen ihan aina ja se on "Kohtele muita niinkuin toivot muiden kohtelevan itseäsi". Ei siis todellakaan mikään omakeksimäni, eikä uusi, mutta aina niin käyttökelpoinen.

  Toinen, jonka otan käyttöön aina silloin, kun meinaan stressata turhista (niinkuin nyt vaikkapa pyykkikasoista tai villakoirista tai sekasotkusta tai jostain muusta arkisesta), on mun poikien opettama "Ei se oo niin justiinsa" :). Näillä pärjää.

  Ja siis kalenteri näyttää niin kauniilta, että toki osallistun toiveikkaasti arvontaan.

  Kauniita päiviä sinne <3

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta, onki ensi vuodelle kalenteri hommaamatta. Kahdella arvalla mukana <3
  Onnea vielä blogista, sinulla aina on niin kivaa luettavaa ja kirjoitat niin kivasti. Oppis ittekki kirjoittamaan ja ottamaan kuvia paremmin :)

  Tämä on minusta hyvä ajatelma eli. Heikot ihmiset kostavat,vahvat antavat anteeksi ja viisaat antavat olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko nyt tulla tähän kommentoimaan, että onpahan ihan hitsin hyvä ajatelma! Tämän voisin kirjoittaa isolla jääkaapin oveen. Kiitos tästä Päivi.

   Poista
 6. Mä rakastan tuota kalenteria.
  Mun motto ihan oikeasti on se This too shall pass

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla ihanan kalenterin arvonnassa :) Suurin osa "motoistani tai hokemistani" ovat painokelvottomia (hahahaha), mutta se, mihin pyrin on: Kohtele muita siten, kuin haluaisit kohdeltavan itseäsikin ja Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Uskon todella siihen, että jos itse kohtelen muita hyvin, niin saan hyvää kohtelua muiltakin <3

  VastaaPoista
 8. Onnea synttärisankareille��❤Ihana arvonta, rakastan kalentereita☺Mun elämänohje taitaa olla, kohtele lähimmäistä kuten haluat itseäsi kohdeltavan��

  VastaaPoista
 9. Onnea paljon neljännestä vuodesta. Tuo kalenteri on kyllä aivan ihana. Kalentereita on paljon maailmassa, mutta tuo on se THE kalenteri mikä pitäisi hankkia ens vuodelle. Ja on jotenkin kivempi kirjoitella oikeasti sellaiselle "vanhanaikaiselle" kalenterille, kun kännykän kalenteriin, jossa ei omasta mielestä edes mikään pysy samalla tavalla järjestyksessä, kun oikeassa kalenterissa. Ja onhan tuo todella kaunis! Kahdella arvalla mukana. Ja minusta sellainen ajatelma on ihana,kuin: Kukaan ei voi palata menneeseen ja tehdä uutta alkua. Mutta kuka tahansa voi aloittaa tänään ja tehdä loppumatkan haluamansa kaltaiseksi. Ja toinen minkä äitikin jo opetti, että jos ei ole sydäntä auttaa, niin ei ole oikeutta arvostella. Joku ihana viisas ihminen on joskus näin sanonut ja itse koitan muistaa nämä sanat joka päivä. Muumien filosofia on myös sellaista, jota voi käyttää arkipäiväisessä elämässä. Menipäs syvälliseksi, mutta elämä on sellaista. Ihanaa, vaikka välillä onkin raskasta. Mutta sehän on elämän tarkoitus. <3

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea neljästä vuodesta. Se on jo aika pitkä aika. Blogissasi on aina mukava käydä. Mottoni taitaa olla: Jos et koskaan ota ensimmäistä askelta, et pääse eteenpäin. Mukana kahdella arvalla. anneli.airola@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Upea kalenteri 😍 Onnea nelivuotiaalle blogille, täällä on ilo piipahtaa aina 💖 Mukana arvonnassa kahdella arvalla 😊

  VastaaPoista
 12. Minäkään en pärjäisi ilman oikeaa kalenteria!
  Mottoja on monia esim Aku Ankasta tuttu "Joka toiselle kuoppaa kaivaa se parhaiten nauraa" 😉 Ei vaiskaan, ehkä se voisi olla "Aloita jokainen päiväsi onnen ajatuksin" 😊
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 13. Onnea! Kaunista!
  Ainakin yritän muistaa tämän vanhan suomalaisen viisauden; Onni tulee eläen eikä ostaen.
  Kahdella mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Onnea! Mottoni on: Ei saa jäädä tuleen makaamaan. Kalentereita käytän minäkin
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 15. Rohkeus on minussa..viittaa omaan roosanauha keräykseeni:rohkeus on sinussa...
  2 mukana
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihana kalenteri, jolle olisi käyttöä 😊.
  -Jane

  VastaaPoista
 17. Ihana kalenteri. Ensimmäisenä mottona tuli mieleen "Etteenpäin se on vaikka nokalleen mennee", näin oululaisittain ilmaistuna. Tuota mottoa myös lapsilleni viljelen, kun kaikki ei mene ihan putkeen. Valoisaa syksyä! T. Sari sarisus.kokko@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Ihana ❤ Mieki rakastan kalentereita ja niiden ansiosta arki pysyy hanskassa :) Onnea Suortuva ja Nanni ❤ Maamo

  VastaaPoista
 19. Ehkä huomenna kaikki on paremmin!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tarvitsen/rakastan kalentereita ja muistilistoja. Olen yrittänyt siirtyä sähköiseen kalenteriin, mutta sinne en saa hyvin uppoamaan muistutuksia, huomioitavaa ym. Kaikkia ihania ja kauniita mottoja ja aforismeja on tullut vastaan, mutta hyödyllisin minulle on "ei hätää, asioilla on tapana järjestyä". tiina.jurvelin@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa.
  -Saikkuli-

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana. Ja onnittelut. Mottoni on "sitä saa mitä tilaa"
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Tärkein on rakkaus.
  Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. Kalenterille on paljon käyttöä. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 25. En tiedä varsinaisista motoista, mutta eletyn elämän ja kokemusten myötä on oppinut hiljalleen myös luottamaan siihen, että asiat tosiaan aina järjestyvät. Lopulta useinpa vielä parhain päin. :) Mielenkiintoinen kalenteri. Mukana arvonnassa. Sanna

  VastaaPoista
 26. Kauniita kuvia ja mietteitä! Ihana kalenteri!
  Mukana kahdella! Varsinaista mottoa minulla ei ole, mutta "Huomaa hyvä!" on lause, jonka yritän muistaa!
  Rapsakkaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 27. Minulla ei ole kalenteria, tai no kännykän kalenteria käytän. Näin olen opetellut pärjäämään...ennen kaiken piti olla kirjoitettuna ylös ja paniikki iski, jos kalenteri oli hetkenkin häveyksissä tai väärässä laukussa :) Mutta jos noin kauniin kalenterin saisin, niin kyllä sille käyttöä olisi! Kahdella siis mukana...
  ' It always seems impossible until its Done!'....Alku aina hankalaa...

  VastaaPoista
 28. Elämä on parasta juuri nyt 💗 yhdellä mukana

  VastaaPoista
 29. Onnea teille molemmille sekä blogille että sinulle, ihania molemmat❤️🌹. Motto, hmmm, aika vaikea... Asioilla on tapana lopulta järjestyä, kohtele muita kuten toivoisit itseäsikin (tai rakkaitasi) kohdeltavan. Jälkimmäistä yritän aina myös töissä viljellä.

  VastaaPoista
 30. Onnne 4 vuotiaalle blogille sekä inasen vanhemmalle bloggaajalle ❤️

  Sattuneesta syystä jätän nyt arvonnan väliin 😂

  VastaaPoista
 31. Onnea ihanalle blogillesi, hyvistä aiheista kirjoittelet, tykkään! <3
  Minun motto on, ``kaiken rakkauden, jonka annat saat aina takaisin``
  Ja yritän muistaa myös ``elää aina hetkessä`` ja sekin on tärkeää, ettei nukkumaan saa mennä vihoissa, kun ei koskaan tiedä, mitä seuraavana päivänä voi tapahtua?

  Toivotaan, että tärppää :)

  VastaaPoista
 32. Vuodessa on kaksi päivää, jolloin mitään ei voi tehdä. Ne ovat eilinen ja huomenna, joten tänään on oikea päivä rakastaa, uskoa, tehdä ja elää.
  Dalai Lama
  Arvonnassa mukana.

  RiittaR

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana. Minun mottoni on: aina on iltaan päästy ja pää tyynyyn painettu. Tämä tarkoittaa sitä, että hankalastakin päivästä selviää aina.

  VastaaPoista
 34. Usko unelmiisi �� kahdella mukana , pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 35. Onneksi olkoon! :)

  Mottoni on: kaikki järjestyy.

  Kaksi arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 36. Paljon onnea ihanalle blogille!
  Kahdella arvalla mukana, on kyllä kaunis tuo kalenteri :)
  Elämä on nyt! Sitä joskus itselleni muistuttelen, jos mielessä on liikaa "sitten kun" -ajatuksia :D
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukaan kauniin kalenterin arvontaan kahdella arvalla ja onnea blogillesi ja mottoni on kyllä kaikki järjestyy lopulta. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Paljon onnea sinulle ja blogillesi! Täällä on aina mukava käydä lukemassa postauksia milloin mistäkin mielenkiintoisista asioista. Kahdella mukana ❤️

  VastaaPoista
 39. Aivan ihana. Tämän haluan.
  Virve_sarkela@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa - siinä se. En osallistu arpajaisiin :). Onnea ♥.

  VastaaPoista
 41. Oi ihana arvonta❤❤❤Ja paljon onnea kivalla blogillesi ja kauniille bloginpitäjälle. "Ajattele, että lähes kaikki on mahdollista ja vain harva asia mahdotonta"ja vielä "Mikään ei osu tiellemme sattumalta, jokaisella asialla on merkityksensä" Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 42. Hieno kalenteri! Yhdellä arvalla mukana. "Asioilla on taipumus järjestyä" ��
  -Maija

  VastaaPoista
 43. Hennajenniina
  Onnea blogillesi, osallistun arvalla.
  Ihminen ei ole vanha niin kauan kun sokeri sulaa suussa.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana.
  "Kehitys loppuu tyytyväisyyteen"

  VastaaPoista
 45. Kahdella mukaan :) Monia mietelmiä, mutta tällä hetkellä elämän virtaan liittyviä pinnalla: kaikki ajallaan, elämä kantaa jne.

  VastaaPoista
 46. Ainiin. Olen mukana kahdella voitokkaalla arvalla.

  VastaaPoista
 47. Tuo kalenteri on niin ihana! Tänään suosikkisanontani on Oman katon alla -blogin muistuttama "When life gives lemons, make a gin&tonic". Huoh, pikkuisen rankempi viikko takana. Ihana perjantai, ihana arvonta - yhdellä mukana!
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana🙂❤😍ihana kalenteri. Se olisi kätevä äidille joka opiskelee ❤
  fromoonatoyou@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Jos ei ole sydäntä auttaa. Ei ole oikeutta arvostella❤

  VastaaPoista
 50. Kahdella mukana. Ja onnea 4-v. blogillesi!

  VastaaPoista
 51. Onnea blogillesi ja onpa Kiva kalenteri! Mottoni on "Kaikella on aikansa". Tämä on osoittautunut monesti paikkansa pitäväksi. Yhdellä arvalla mukana!

  pikkusi ät Gmail.com

  VastaaPoista
 52. Onnea 4-vuotiaalle blogillesi!❤️
  Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 53. Beauty in found within :)
  anna_88@luukku.com

  ja kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 54. Life imitates Art
  Mukana kahdella arvalla ja onnea!☺❤

  VastaaPoista
 55. Elämä kantaa!
  Kaksi arpaa.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Yhdellä mukana. Viime aikoina on ollut hokema " asioilla on tapana selvitä".

  VastaaPoista
 57. Aivan ihana kalenteri! <3 Mun mottoni on: “Let your smile change the world, but don't let the world change your smile.” Mukana kahdella arvalla :) Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Ihana kalenteri! Arvonnassa mukana ehdottomasti!

  VastaaPoista
 59. Ihana kalenteri! Mottona; asioilla on taipumus järjestyä ja että huonomminkin voisi olla!
  Mukana arvonnassa.
  - Riitta-

  VastaaPoista
 60. Asioilla on tapana järjestyä! Mukana kivassa arvonassa. - Marja

  VastaaPoista
 61. Ystävät ovat elämän aarre <3 - Mukana arvonnassa, Heli L

  VastaaPoista
 62. Äidille voisin kääräistä tällaisen lahjapakettiin. Elli L

  VastaaPoista
 63. Onnea blogille! Kyllä kaikki järjestyy ! Mukana yhdellä arvalla. arjahaa@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Jokaisessa negatiivisessa asiassa on aina jotain positiivista. Yhdellä arvalla mukana. Sanna Koo

  VastaaPoista
 65. ''Elämä on elämistä varten.''

  2 arpaa :)

  jelena.nieminen (at) hotmail.com

  T. Jelena

  VastaaPoista
 66. Asiat järjestyy; ennemmin kuin myöhemmin; tavalla tai toisella.

  irmeli.nieminen(at)hotmail.com

  -Irmeli

  VastaaPoista
 67. Mukana yhdellä arvalla. Elä tässä hetkessä ja nauti siitä.

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana. Kaunis kalenteri tosiaan.

  VastaaPoista
 69. Elämä on tässä ja nyt.
  Kahdella arvalla mukana.
  jaasan13(at) gmail.com

  VastaaPoista
 70. Tää on aivan ihana blogi <3 <3 Onnea blogillesi!
  "elämä on lahja" Se lause tulee aika ajoin eteen.
  kahdella arvalla mukana
  katri.7@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Hei! Niin kaunis ja käytännöllisen näköinen kalenteri, joten kiinnostaa. Ja nyt vasta tajusin, että tässä on arvonta, tottakai haluan olla mukana.. toivottavasti vielä ehdin.
  tupla-arpa siis
  tiiu@techie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistun arvalla.
   Minulla ei ole mitään lempimottoa mutta etsin joka päivä jonkin hauskan jutun tai tapauksen ja sanon: Tämä oli päivän paras.
   Onnea blogillesi.

   aiholapp at lailanet.fi

   Poista
 72. Näyttääpä ihanalta!!!

  "These times are hard, but they will pass." ja "Never give up!"

  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 73. Onpa kaunis, kahdella mukana
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 74. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 75. Asioilla on tapana järjestyä..
  Ihana kalenteri. 2 arpaa.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -