LAISKAN ÄIDIN VAPPUTOIVOTUKSET

maanantai 30. huhtikuuta 2018
Vappu - tuo työläisten juhla jota ehkä enimmäkseen nuoret ja opiskelijat eli nuoret opiskelijat juhlivat. Perheelliset menevät tämänkin juhlan maltilla, nauttien syömisestä. Sehän se tuntuu tässä iässä olevan päivän kohokohta muutenkin, syöminen (ja nukkuminen). 

Ehdin jo saada omantunnon kolkutuksia, paskan äidin fiiliksen kun pään sisällä laiskuus huuteli "onko pakko paistaa munkkeja jos ei jaksa eikä ehdi"? Piti jo hakea hyväksyntää ystäviltä kysyen, onko mun ihan pakko, mää en millään jaksaisi. Toki lapset ovat siihen tottuneet, että äiti tekee aina itse. 

Kun ensimmäisen kaupan valmismunkkitarjonta oli niin surkean näköistä, että olisin mielummin ostanut kukkakaalta tarjolle, ehdin jo nakata ostoskärryyn hiivan ja muut tarvikkeet. Luojalle kiitos saksalaisesta laatukaupasta Lidlistä, sieltähän löytyi hyvä valikoima. Ei muutakuin munkit pussiin ja kassalle. 

Huono äiti fiilis katosi siinä vaiheessa kun näin lasten iloisen ilmeen, päätin, ettei aina tarvitse kaikkea tehdä alusta saakka itse. Erittäin hyvää ja simarikasta vappua kaikille. 

32 kommenttia:

 1. Ei aina tarvi olla kaikki vimpan päälle 😊Joskus on ihan kiva nauttia valmiista tai vain perheen seurasta 😊Ja lapset nauttii 😛Mukavaa Vappua ❤ Oulun Amarillo on huippu paikka,sen totesimme jälleen kerran 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin, olet oikeassa (niin kuin aina) <3
   Amarillo on meidän suosikki paikka, nyt vain ei ollla siellä hetkeen käyty, pitäisikin käydä kun se on uudistettu.

   Poista
  2. Akattele Roissakin on Amarillo ja sinne me ei tahdota mennä.. ihania vapaita ❤

   Poista
 2. Hyvää vappua. Meillä odottaa pakkasessa erisorttisia munkkeja huomista brunssia ja pyysin vieraita tuomaan simat ja tippaleivät. Tämä äiti oikaisee nyt kaikessa mahdollisessa tänä vapuna ;)
  Hei nauti nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä ja hyvä minä, vitsi miten olenkin ylpeä itsestäni kun kerrankin osasin ottaa rennosti vaikka hetken olin jo stressin partaalla mokomista munkeista.
   Nautin, sinä myös <3

   Poista
 3. Onneksi kaupassa hyvä valikoima juhliakin varten kaikenlaista!Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, miksi edes stressasin :)
   Oikein ihanaa toukokuuta.

   Poista
 4. Täällä myös nautittu kaupan antimista 😊 Hyvää vappua sinne 🎈❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me, jatkossakin luotamme kaupan valmiisiin, eiks vaan?
   Ihanaa toukokuuta :)

   Poista
 5. Mä en ole edes ikinä paistanut munkkeja, hah! Dont feel bad <3

  Ihanaa vappua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie olen ja tooooodella paljon mutta johtunee entisestä ammatistani (leipuri kondiittori) mutta nyt en jaksanut enkä ehtinyt. Onneksi kauppa tarjosi hyviä valmiina.
   IHanaa toukokuuta <3

   Poista
 6. No ei tosiaan tartte tehä itte, jos ei halua! Mä en tee koskaan itte munkkeja ja aina on paikallisesta leipomomyymälästä saanu hyviä ja varmasti parempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jatkossakin säästän itseni turhalta stressiltä kun valmiinakin saa ja pääsee niin paljon helpommalla.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Koska vappu meni jo niin toivotan sinulle ihanaa toukokuuta <3

   Poista
 8. Ei todellakaan tarvii tehdä kaikkea itse! Mä teen kun kerkiän ja jos on kiirettä, ostan valmiina tai pakasteesta. Jo pelkkä työ ja perhe harrastuksineen vie mehut ja jossain saa luistaa.Eilen paistoin munkkeja kun tänään mennään tyttären luo, jonne lupasin niitä viedä mutta kyllä ois muutoin jääneet paistamatta. Mukavaa vappupäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olisin tehnyt jos olisin ehtinyt mutta kerrankin sallin itselleni helpotuksen enkä katunut sitä enää siinä vaiheessa kun pääsin kotiin <3
   Ihanaa toukokuuta sinulle Maiccu :)

   Poista
 9. Kaupasta saa maistuvia herkkuja vappuun. Aina ei tarvitse tehdä itse!
  Rentoa vappupäivää sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupasta tosiaan sai maukkaita herkkuja, taidan jatkossa säästää itseni turhalta stressiltä ja harrastaa noita valmismunkkeja useamminkin.
   IHanaa toukokuuta.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Koska vappu meni jo niin toivottelen ihanaa toukokuuta.

   Poista
 11. Ei todellakaan tarvitse tehdä kaikkea itse. Minä ainakin yritän laittaa aikani niihin juttuihin, joista saan eniten iloa ja luistaa tympeimmistä. Itsehän olen tunnetusti kunnostautunut kaupan pakastemunkkien lämmittämisessä :) Toimii!

  Mukavaa vappupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tsekkasin noi pakastealtaan munkit mutta jätin ne ensi kertaan ja ostin valmiiksi paistetut :D eli niin helpolla menin kuin mahdollista.
   Ihanaa toukokuuta :)

   Poista
 12. Itselleen pitää olla armollinen!
  Ihanaa toukokuuta Nanni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä olet kyllä oikeassa. IHanaa toukokuuta sinullekin.

   Poista
 13. Meillä oijotaan monessa asiassa. Ei aina tarvitse itse tehdä <3 Tärkeämpää lapsillekkin on iloinen, virkeä äiti valmis munkkeineen kuin väsynyt, kiukkuinen "omien" munkkien tarjoilija :D Tai niinhän minä itselleni asian selitän ;) khih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHana kuulla etten ole ainoa joka ei jaksa kaikkea tehdä itse. No tuo on totta mitä sanoit.

   Poista
 14. Meillä mentiin kaupan valmiiden pikkudonitsien voimin :D Peruna- ja kana-pastasalaatin tein itse, mutta muuten oli tosiaan helppo linja. Lapsille riittää, kun on nakkeja, ruissipsejä, herkkuja ja limua. Ja aikuisille se on paras linja, koska pääsee itse helpolla. Ajan voi käyttää muuhunkin kuin hellan äärellä hikoiluun :D

  Ihanaa toukokuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin saada sun kanapastasalaatti ohjeen kitoooooosss.... <3
   Yleensä lapset ovat kiitollisia vähempäänkin, veikaan että me vanhemmat (äitit) luodaan ne paineet kaikesta.
   Ihanaa toukokuuta sinullekin.

   Poista
 15. Ei tosiaankaan tarvi tehdä aina ite jos ei jaksa, mun mielestä. Lapsillakin on kivempaa jos äiti ei oo ihan loppu. Kyllä sen vappufiiliksen saa aikaan Lidlin munkeillakin. Lidlin bakery on sitä paitsi ihan paras :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -