ÄRSYTTÄVÄ KEVÄTVÄSYMYS

tiistai 25. helmikuuta 2014

Kumpi vie voiton, minä vai kevätväsymys? Tässäpä kamppailu jossa kumpikaan ei tahdo antaa periksi mutta väsymys käy välillä aika voimakkaasti niskan päällä. 
Koko talven olen ollut pirteä eikä töissäkään ole väsyttänyt. Kuin salamaniskusta väsymys iski minuun kertaheitolla ja tiukassa tuntuu olevan vaikka koitankin mennä nukkumaan ajoissa ja syödä paljon hedelmiä. Mikään mikä yleensä piristää, ei kiinnosta. Onko pakko mennä salille, en jaksa. En harrasta monen tunnin päikkäreitä ja kuuntelenkin huuli pyöreänä kun työkaverit kertoo kolmen tunnin nokosistaan. Saatan torkahtaa muutaman minuutin ja sillä hyvä. Tänään väsytti niin, että ruokatarvikkeet sotkuineen päivineen jäi pöytään ja ajattelin "siivotkoon ketä kiinnostaa, minä en jaksa". Nukahdin sohvalle puolison kainaloon. Ihanaa. Lämmin ja turvallinen olo. Siitäpä ei olisi halunnut nousta, oli se niin harvinaista herkkua. No pakkohan se oli siitä jossain vaiheessa ylös kammeta ja miettiä mille alkaisi. Jumppaan olisi mahdollista mennä kun puoliso kerrankin on kotona eikä töissä. EN JAKSA!!! Meinasin skipata koko homman mutta onneksi ystävä oli menossa samaan jumppaan mitä olin itsekin päivällä miettinyt, en viitsinyt kieltäytyä enää siinä vaiheessa. Haukottelin kerta toisensa jälkeen ennen jumpan alkua ja vitsailin, että tulitikkuja tässä silmiin tarvisi. Bodystep alkoi ja aina yhtä ihanan energinen Katri sai jokaisen tossut nousemaan ja siinäpä sitä pompittiin tunti niin, ettei enää väsymyksestä ollut tietoakaan. Huippua että lähdin. Nyt on voittaja fiilis ja minä vedin tänään pidemmän korren.
Miten sinä selätät väsymyksen vai nukahdatko sohvalle koko illaksi?
Lemppari jumppatossuistani jo näkee, että niillä on jumpattu yksi jos toinenkin jumppa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta...Huah. Tänään oli just sellainen olo, että en jaksa lähteä mihinkään, mutta myöhemmin illalla sain itseni pakotettua salille...Oltaskohan me loman tarpeessa? Toivotaan, että loma tekee tehtävänsä :) Ei oo kuin muutama päivä enää ponnisteltavana :) Pirteämpää loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Olet Jaana niin oikeassa, me olemme loman tarpeessa ja sieltä se pian tulee ja sit levätään ja nautitaan. Ihanaa. Tsemppiä loppuherätyksiin. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -