IHANUUKSIA KESÄKSI

lauantai 22. helmikuuta 2014

H&M.n kuvasto tuli viikolla ja löysin useampiakin kivoja juttuja joita voisin kesäksi itselleni ajatella ja varmaan ainakin osan ostan/tilaan. 
Työkaverini/ystäväni kanssa olemme tehneet töissä laajaa kirjallista itsearviointia työstämme syksystä saakka. Työ on ollut kieltämättä hieno saavutus tällaiselle turhanpäiväiselle hihittäjälle eikä ystävänikään jää tuossa huonommalle osalle, mutta mepäs teimme sen. No, vaateaihe ei lähtenyt paljoa harhailemaan, vaan palaan siihen ihan juuri. Pomo ehdotteli työtämme tarjottavaksi esille kesällä Helsingissä pidettävään maailmanlaajuiseen congressiin. Mitä tekikään ihana Mari (työkaverini)? Murehti kieltitaitomme riittävyyttä asiaan. Miten reagoin minä?? Apua, mulla ei ole mitään päälle pantavaa. Olemme siellä kuitenkin neljä päivää työmme kanssa. Eikä vaateongelmaani vähentänyt tieto, että siellä olisi lauantaina Gaala-illallinen. No ei sinne voi mennä ryysyissä. Tuumasta toimeen sanoi mummo mustikkametsässä. Nyt olisi kivoja vaatteita katseltu ja niitä pitäisi nyt tilata sovitettavaksi. Ihastuin yhteen haalariin heti ensi silmäyksellä ja arvata saattaa, että sehän oli loppunut heti kun kuvastot postilaatikkoon kolahtivat. Itku, ei ole reilua. Jaahas, kuvanlaatu ei ole kovin kummoinen mutta jospa tuosta jokinlaisen käsityksen saa. Haalari on aika yksinkertainen kokonaisuudessaan mutta ihanilla kengillä ja tyylikkäällä laukulla tuo näyttäisi aivan ihanalta. No näitä ei siis tällä hetkellä ainakaan enää ole. 
Kynähameet on olleet suosiossani jo ihan sieltä nuoruusvuosilta saakka. Kynähame on simppeli mutta tyylikäs ja siihen sopii aika monen näköinen yläosa. 


Ihana pituus tuolla hameella. Ja toppikin on kyllä sievä. Tuo toinen hame on taas tosi hauska ja voisin kyllä ajatella sitäkin. Mitäs sanotte? Pitää sitä hieman huumoria olla. Hameessa itsessään on siis henkselit. Huippua. Nuo housut valkoisena näytti mukavilta ja istuvilta jalassa. Valkoinen ei housuissa yleensä ole minun juttuni, mutta ainahan sitä voi kokeilla. Yläosia pitäisi varmaan löytää muutamia niin silloin tuolla yhdellä kynähameella selviäisi useamman päivän. Ja toki monet muutkin juhlat yms.
Ihanaa kun kesä tekee tuloaan vaikka sinne vielä hieman matkaa onkin. 

5 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita. Just tuo haalari ja henkselihame on mun suosikkeja kans :) Ihanaa varmaan, kun saa suunnitella vaatekertoja reissua varten :) Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä kun tuota haalaria ei enää ole, mutta elelen toiveissa, että niitä tulisi vielä. Juu on kyllä ihanaa suunnitella reissua. Ihan varmaa ei vielä ole, että sinne päästään, riippuu meneekö meidän työ läpi hyväksynnän.
   Kivaa lauantaita sinnekin <3

   Poista
 2. Kyllä olen iloinen, että se työ on nyt pistetty etiäpäin, mutta kyllä se vielä meille ressin pukkaa tälle keväälle usiampaanki kertaan. Minä en vielä oo keksiny vaatetuksesta huolta kantaa, kynät ja kumithan mulla jo on ;) Minusta tuo henkselihame on tosi kiva, joskus aikoinaan meinasin ostaa tuon tyylisen missä oli leveämpi helma, mutta se jäi ostamatta (oisko ollu rahan puute sillä hetkellä..) Kesäksi olisi kyllä kiva saada jotain uutta ja toki ajatellen tuota Helsingin reissua, niin jotain fiksua vaatetta. Jos tässä jossain välissä joutaisi ihan rauhassa vähän vaikka h&m:n sivuilla vierailla...
  Mukavaa viikonloppua hani!
  Mari

  VastaaPoista
 3. Sanopas Mari muuta, siellä se nyt odottaa, tuleeko nauraen takaisin vai hyväksytäänkö kertaheitolla. No on sitä tehdessä ainakin naurettu ja välillä ei :/ No pukkaa tietenki, siitähän ei pääse mihinkään.
  Hyvä ku sie huolehit kynät ja kumit, mie huolehin sen kynähameen :D lainaa mulle pliis sitten niitä sun kyniä.
  Mie nyt pähkäilen noiden kahden välillä ja varmaan teen niin, että tilaan molemmat, sovitan ja päätän sen jälkeen kumman otan.
  Jos me Mari päästään sinne Hesaan neljäksi päiväksi niin tuleehan meille kyllä aivan ihana reissu. Kesäinen Helsinki uuuuuu.
  Ihanaa viikonloppua muru <3

  VastaaPoista
 4. Läpi menee että hujahtaa! Ihanaa, kun teitte sen! ePosteria on kiva tehdä, ei stressiä siitä

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -