K VS. C

maanantai 24. helmikuuta 2014

En ole oikeastaan juuri koskaan ollut kovin innokas meikkivoiteen käyttäjä vaan meikkipuuterit on olleet enemmänkin se "minun juttuni". Nuorempana käytin Lumenen meikkipuuteria mutta jossain vaiheessa se muuttui liian puuterimaiseksi joten sen käyttö jäi aikoja sitten. Jossain vaiheessa tutustuin Maybellinen Dream matte mousseen ja sitä minulta löytyy vieläkin. Kiinnostukseni "vähän paremmasta" meikkipuuterista heräili pikkuhiljaa ja pyörittelinkin kosmetiikkaosastolla purkkeja osaamatta mennä asiassa pidemmälle. Tykästykseni Kanebon/Sensain sekä Cliniquen ripsiväreihin, vei minut sitten testailemaan näiden merkkien meikkipuutereitakin. No eihän sitä siellä kaupanhyllyllä pääse niin kunnolla niitä tuotteita testailemaan, että voisi sanoa kunnolla, mitä mieltä tuotteesta on. Viime kesänä olimme risteilyllä ja ajattelin, että nyt voisin tuohon meikkiin satsata kun meikit laivalla on hivenen edullisempia. Päädyin jälleen pyörittelemään molempien merkkien meikkipuutereita enkä tullut päätöksessäni hullua hurskaammaksi. Kyselin apua kosmepuolen myyjältä, liekö hän sitten alan asiantuntija vai "ihan vain myyjä", mutta koavasti hän kehui Kaneboa paremmaksi. Olisiko kenties kehu johtunut hintaerosta vai oliko hänen mielestään tosiaankin Kanebo parempi kuin Clinique?? No toisaalta taas, mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle. 
Päädyin pitkän harkinnan jälkeen ostamaan Kanebon Total Finish meikkipuuterin. Jostain syystä en aluksi tykännyt tuosta tuotteesta ollenkaan ja se meinasikin jäädä kokonaan käyttämättä. Miksi? No en oikein tiedä itsekään. Se ei vain tuntunut hyvältä ja ihon värikin tuntui valjulta ja oudolta vaikka sävy olikin yhdessä myyjän kanssa katsottu. Pikkuhiljaa olen siitä oppinut tykkäämään. 


Nimihirvitys tällä tuotteella on Sensai Compact case for total finish ja värisävy minun puuterissani on: TF202 soft beige. Tässä Kanebon meikkipuuterissa ostetaan ensimmäisellä kerralla puuterirasia sekä tottakai itse puuteri,  tämä meikkivoidepuuteri on siis täyttöpakkaus eli jatkossa riittää kun ostaa pelkän meikkikakun tuohon rasiaan. 

No, mieleen jäi kuitenkin tuon toisenkin merkin tuote. Ystäväni käyttää juurikin kyseistä Cliniquen meikkipuuteria ja sain häneltä tuota tuotetta viikonloppu lainaan joten sain kokeilla sitä useampana päivänä. Puuteri tuntui heti alkuunsa kivalta, värikin sattui minulle sopiva ja peittävyys se mitä haluankin, eli ei liian peittävä mutta kuitenkin sopiva peitto iholle. Alussa iho tuntui kuivalta mikä on todella outoa minulle, sillä ihoni ei juurikaan ikinä moiti mistään, ja olin toki alle laittanut kosteusvoiteen niin kuin aina meikatessa. No tämä tuntemus kesti vain hetken ja meni ohi melkoisen pian. Mitäs sitten tapahtuikaan? Muutaman tunnin kuluttua kasvoni näyttivät siltä, kuin en olisi koskaan meikannutkaan. Mihin se meikkipuuteri oikein katosi? Sama toistui toisenakin päivänä jne. Mitä ihmettä!  


No, tämä ilmiö jää mysteeriksi. Cliniquen meikkipuuteri ei siis pysy ihollani. Onneksi siis sain rauhassa testailla tuotakin meikkiä, ettei mennyt rahat hukkaan. 
Molemmissa meikeissä plussana on: nopea ja helppo laittaa, kevyt luonnollinen meikki eikä jätä kasvoja  laikukkaiksi. 
Tänään meikkasin kasvoni puolet ja puolet ja todellisuudessa eroa en kasvoissa nähnyt. Peittävyys ja sävy olivat hyvinkin samanlaiset, iho tuntui molemmin puolin hyvältä. Eli jos pitäisi suositella jompaa kumpaa niin enpä osaisi sanoa kumman suosittelisin, ainoa miinus puoli Cliniquella oli, ettei se pysynyt minun iholla muuten se oli hyvä. 


1 kommentti:

  1. Mulla on kans tuo sama cliniquen meikkipuuteri. Jotenkin se on aika kuiva ja pysyy ehkä paremmin rasvaisella iholla? Minullakaan ei pysynyt kovin hyvin iholla...Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -