ENPÄS LUOVU SITTENKÄÄN

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tyhjentelin kirpparille lähes joka kaapin niin tyhjäksi kuin mahdollista. Uskomattoman paljon kaapit pitää sisässään tavaraa jota itse ei enää ollenkaan käytä. Vaatteiden ja kenkien lisäksi tyhjentelin verhokaapin sekä astioita jne. Muutaman tavaran kohdalla kävin niin, että kun olin niitä hinnoittelemassa päätinkin kokeilla miltä ne näyttäisikään omassa kodissa. 
Verhoja tosiaan vein ison kassillisen ja osan olinkin jo myynyt kotoa käsin ystävien kotiin. Tähän kotiin muuttaessa, jouduimme uusimaan kokonaan verhovarastomme talon ollessa edellistä kotia paljon korkeampi. Sen vuoksi siis kaapissa oli kasapäin verhoja joita ei oltu käytetty enää moneen vuoteen. Toki olen melkoinen verhohamstraaja. Joskus olen yhdeltä ystävältäni kuullutkin, että olen ahkerin verhon vaihtaja ikinä. Tämä pitää osittain totta. Eräs ihminen on vielä ahkerampi verhoilla sisustaja, äitini. Eli verenperintöä tämäkin himo :) 
No yhdet verhot tosiaan oli menossa jo myyntiin kunnes mietin, että ne voisi sopia Pipunan huoneeseen. Toki kysyin lapselta mielipidettä asiaan ja hänhän oli heti innoissaan asiasta. "Ihanaa, kultaiset verhot, joo minä haluan". No kultaisia niistä ei saa tekemälläkään mutta kiiltäähän ne toki. 
Tällaiset ne siis oli ennen.
Ja tällaiset tuli ikkunaan nyt.

Onhan nuo perhosverhot ihanan tyttömäiset mutta tykkään huoneen rauhallisesta ilmeestä noilla vihreilläkin verhoilla. Hyvä siis, etten ehtinyt myydä niitä. 
Toinen "enpäs myykkään" juttu oli joskus aikoja sitten "tekemäni" taulut. Ostin kerran kirpparilta Sarah Kayn julisteita tai mitä ne nyt olivatkaan ja niihin irtokehykset ja tein niistä taulut jotka nyt on venyneet kaapissa jo pitkään. Nekin oli mennä kirpparille mutta näidenkin kohdalla päätin testailla tyttären huonetta.

Siellä ne nyt ovat oikein sievästi, ainakin minusta. Ja mikä tärkeintä, lapsi tykkää. Eli, aina ei ehkä kannatekaan myydä kaikkea, mutta paljon silti möin ja eilen vein kuusi isoa säkillistä vaatteita, kenkiä, astioita ja kodin tekstiilejä Punaisen Ristin konttiin. 
Nyt voi hyvällä mielellä lähteä Ikeaan ostoksille, jospa sieltä löytyis meidän makuuhuoneeseen uusia kalusteita (ja ehkä voisi käydä muissakin kaupoissa). Ihanaa keskiviikkoa teille ja meille. 

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -