HERKKUJA JA HEPENEITÄ

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pidin tänään kutsut ihanille naisille, ovet lukittiin miehiltä kokonaan ja kotonani pyöri useampi vähäpukeinen nainen ihastellen ihania pitsihepeneitä. 
Lupasin jo syksyllä pitää kutsut kun itse olin käymässä alusvaatekutsuilla, ne vain nyt vierähti vähän aiottua pidemmälle. 
Kutsujen pitäminen on mukavaa. Saa kivan syyn pyytää vieraita kylään, leipoa herkkuja ja tuleepa siivottua kotikin siistiksi. Aloitin kutsujen järjestelyn siis tästä…


… selailemalla leivontakirjoja. Tiesin kyllä jo selaamattakin mitä herkkua tarjoilisin. Leivottiin Pipunan kanssa juustosämpylöitä, unelmapullaa (josta laitan reseptiä joskus myöhemmin), tein salaattia sekä mansikkarahkaa. 


Päätin jo viikolla, että vaihtelua tulppaaneihin on saatava. Hain kimpun kukkia häissämme olleista kukista. Ihana vaatimaton kimppu, herkkä vaaleanpunainen neilikka on niin kaunis.

Harrastan "selfsöövis" tarjoilua, jokainen saa ottaa kahvia, teetä ja muuta tarjoiltavaa vapaasti. Huolehdin tietenkin, että kahvia on tarjolla eikä pullat lopu kesken, no harvemminpa ne loppuu. 


Mian avustuksella jokainen löysi itsellensä sopivat liivit ja muut ihanuudet. Tuotteita oli kyllä laidasta laitaan ja varmasti jokaisen makuun löytyi jotain sovitettavaa. Itsekin sovittelin yhtä jos toistakin ja valinnan vaikeus oli suuri. Äiti nauroi vieressä, että eipä ole tytär lapsuudesta muuksi muuttunut. Vieraiden jo lähdettyä minä keikkaroin nakusilleen ja uudestaan ja uudestaan sovittelin toinen toistaan ihanempia liivejä. Tangot ovat tässä vaiheessa vielä lähes tyhjät, kesken kutsujen en enää ehtinyt enkä kehdannut kamera kourassa heilua. Siinä olisi saattanut tulla todella "ilahtuneita" katseita jos olisin vieraita innostunut kuvailemaan. 
Vihdoin ja viimein sain valittua ostettavat ja jäihän sitä ostettavaa myöhemmillekin kutsuille. Onneksi muutama ystävä varasikin itselleen kutsut niin tiedän ainakin saavani lisää näitä ihanuuksia. 
Laitan lisää kuvia muutamista tuotteista myöhemmin, kunhan saan tilaamanni tuotteet itselleni. 
Nyt olo on kyllä väsynyt, mutta kivaa oli silti ja ihanaa kun vieraita tuli niin mukavan verran. Ihanaa sunnuntaita kaikille, huomenna taas arki ja ensi viikonloppuna sitä ollaankin Helsingissä.

9 kommenttia:

 1. Ihana kukkakimppu, niin herkkä! Kaikkia herkkuja oli myös tarjolla :) Kutsuilla on aina kivempaa, kun on herkkuja esillä. Voi että oli varmaan vaikea valita alusvaatteita, kum tarjolla oli niin paljon hyviä vaihtoehtoja! Sulla on kiva työviikko edessä, kun tietää reissun olevan edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkuthan ne melkein on kutsujen kohokohta ja siksi sitä niin innolla leipookin. Tuli kyllä valinnan vaikeus kun olisi voinu ostaa kaikki. Oi ei, ajattele Jaana, ihan pian olen ostosmatkalla Helsingissä. Tätä on niin odotettu. Toivotravasti löydän ihania aarteita.

   Poista
 2. Vautsi, kivan tuntuiset kutsut!!!
  Noin sitä saiski hyvät liivit, kun olis aikaa oikein kunnolla sovitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä. Vihaan vaatteiden sovittelua kaupassa. Tulee kuuma eikä kukaan tuo tilalle toisia kokoja. Nyt sai rauhassa hippasta puoli alasti ja hakea uutta kokoa. Suunnittelin jo uusia kutsuja syksylle.

   Poista
 3. Kaunis kukkakimppu ja mitä herkkuja!
  Minä menen vasta pakon edessä ostamaan kaupasta liivejä, kun se ei ole mielestäni hauskinta puuhaa...
  Yhden kerran olen ollut tuollaisilla alusvaatekutsuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin noi alusvaatteiden sovittaminen liikkeessä on painajaista, mikään ei tunnu hyvältä eikä kukaan tule auttamaan jne. Oli ilo eilen huomata etten ole ainoa jolle liivien osto on hankalaa, ongelmat kullakin. Minäkin olin syksyllä alusasukutsujen neitsyt, tykästyin noihin liiveihin ikihyviksi ja halusinkin pitää ihanat pitsikutsut itsekin. Mukavaa oli.

   Poista
 4. Teillä on ollut varmasti kivat kutsut, ja aivan ihana myös tuo kukkakimppu. Kotikutsut ovat kiva tapa viettää aikaa sopivalla porukalla.Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olet niin oikeassa, minustakin on kiva kutsuilla ihanien ihmisten kanssa. Itsekin kierrän pitämässä kutsuja ja huomannut kuinka monella on kutsu fobia. Miksi ihmeessä? Kutsuilla on ihanaa.
  Kiitos, minustakin tuo kimppu on söpöliini ja muistuttaa minua hätistämään joista ei vielä ole suuresti aikaa. Ihanaa viikkoa sinullekin Marianne.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anniinalle Ihanista kutsuista ja emännöinnistä:) Rouvat löysi liivejä päälle ja sovittaminen oli rentoa ja mukavaa kivassa porukassa:D Syksyllä otetaan ehdottomasti uudestaan;) T: Mia Annunen Mia´s Boutique facebook/ rosmemia´sboutique

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -