JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Haaveilin saavani olkkariin hieman väriä aina niin ykstoikkoisten, värittömien tekstiilien tilalle. Kamalan paljon en nähnyt vaivaa asian suhteen, en siis juossut epätoivoissani kauppoja ympäri enkä montakaan nettikauppaa surffaillut. Ilmeisesti toivoin, että ne tipahtavat minulle jostain. Eikö se olisikin kamalan kätevää, kun jotain toivoo niin ne vain tupsahtaisivat kotiin. 

Tähtiverhot ompelin joulun alla ja tyynyt ostin valmiina.
Viimeviikon lomalla piipahdimme Ikeassa mutkan siinä toivossa, että löytäisimme sieltä uuden sängyn. No ei toivoakaan. Mutta löysinpäs verhot sekä tyynyt, tai tyynyliinan ja siihen ostin sisustyynyn. Verhojen hintakaan ei päätä huimannut ja jäinkin miettimään, että olisin ostanut toisen samanmoisen paketin jota sitten olisin käyttänyt kankaana ommellessani löhöilytyynyt. No jostain ihmeen syystä se toinen setti jäi ostamatta ja sitä olenkin harmitellut kovasti. 
Kuvassa myös ikivanha nojatuoli joka kaipasi uutta ilmettä.
Meillä on itsetehdyt ikivanhat jättityynyt joiden kuosi on jo aikansa elänyt ja niihin olisi kiva ommella pirtsakat pääliset ja ottaa ne jälleen käyttöön. No se kangas on nyt siellä Ikeassa ja voin vain kiittää itseäni. 
Ostamani verhot ovat erittäin kivat. Tyynynpäälinen on jotain liukasta kangasta ja ennekuin ehdin ottaa niistä kuvia, ne olivat jo aivan ryppyiset. No ei voi mitään, saa nyt kelvata. 

Jotain uutta...
Lisäksi kaivelin kaappeja, muistellen omistavani jotain joka sopisi värin puolesta uusiin tekstiileihin. Joskus muutama vuosi sitten olin ostanut pojan huoneeseen päiväpeiton ja tyynyt ja ne olivat nyt siirtyneet pois käytöstä. Mukavasti ne nyt sai uuden elämän olohuoneesta.
… jotain vanhaa.
Nyt minulla on uusi pirteämpi olkkari vähällä rahalla ja vanhakin pääsi uudestaan käyttöön. 

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -