KARVAKORVAT

maanantai 3. maaliskuuta 2014

 Äitini kotiutui Pinja-hauvelin kanssa mökiltä ja me piipahdettiin moikkaamaan mökkiläisiä. Pinja täyttää pian kaksi vuotta ja onkin jo rauhoittunut kovastikin pentuajan energiastaan, mutta on silti joka kerta yhtä iloinen kun näkee tuttuja kasvoja. 

Ai, sie otat kuvan, ota kiinni jos saat. 
Anna pusu, anna pusu, anna pusu….

Reippaan kävelylenkin jälkeen osaankin jo istua ihan sievästi. Hieman nämä rapakelit sotkee hienoa turkkiani ja kampaajalle pitäisi päästä mutta olenhan minä muuten niin söpö, enkös olekin?

Hei! Tuolla tapahtuu kyllä nyt jotain mielenkiintoista, eikös tämä jonninjoutava kuvaussessio ala olemaan purkissa?
Äitini naapurissa asustelee 13-vuotias kissa rouva, arvonsa tietävä. Kisu ei ilahtunut juurikaan kuvaamis yrityksistäni mutta kun hän oli niin kaunis niin en voinut antaa periksi. 

Voi mikä söpöliini ja niin kauniin värinen.
Minä olen niin kuin en sua huomaisikaan.
Nyt minulle kyllä riittää tämä kuvaaminen, ei se älyä lopettaa.
Mami, päästä minut sisälle. Minä en kestä tuota enää. Miiiiiaaaaauuuuuu
Mukavaa vaihtelua itsellekin kun saa välillä kuvata muutakin. Eläinten kuvaaminen on vähintäänkin yhtä vaikeaa kuin lasten, ellei vaikeampaa. Meidän lapsethan on jo toki siinä iässä, että osaavat olla paikallaan kun näkevät, että otan heistä kuvia. Jossain vaiheessa tuleekin sitten se ikä kun ei enää saa ottaa kuvia. 
Mutta onhan noi karvakorvat niin ihania. Ihanaa uutta viikkoa kaikille.


2 kommenttia:

  1. Ihana koira äidilläsi! Kaunis on myös naapurin kissa!
    Eläintenkuvaus on kyllä haastavaa. Meillä koira poseraa kun sanoo paikka. Nykyään kun otan kameran esiin, niin siitä kuoriutuu kunnon linssilude ;)

    VastaaPoista
  2. Pinja-koira on kyllä melkoinen söpöliini mutta niin on kyllä teidänkin koira. Pinjakin osaa olla jo suht hienosti kun asettelee johonkin korkealle mutta lattialla ei kuvaaminen onnistu, eikä lasten kanssa kun niitä pitää sit samalla pussailla :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -