KAUHUNHETKIÄ LENKILLÄ

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kerronpa maanantaisesta lenkkihetkestäni. Aloitus voi kuulostaa tylsältä mutta jos olet pienten lasten äiti/isä niin lue pliis eteenpäin. Vein tytön jumpalle ja kuulin eräältä äidiltä, että oli nähnyt joella lapsia leikkimässä. Kehoitimme häntä porukalla soittamaan 112een jonka hän tekikin. Päätinkin muuttaa lenkkeilysuuntaani alkuperäisestä ja lähdin sillalle päin. Poliisit olivat saapuneet rantaan josta he sitten lähtivätkin jo pois. Ajattelin heidän löytäneen joella leikkineet lapset mutta kun pääsin sillalle näin pojat eripuolella siltaa joella, paljon paljon kauempana. Otin pikaisen spurtin poliisien perään jotka olivat juuri pysähtyneet keskustelemaan ohikulkian kanssa. Sain sanottua heille lasten sijainnin joka oli todella kaukana joella. Poliisit lähtivät etsimään poikia toiselta puolen ja minä jatkoin matkaani takaisin sillalle. Tilannetta kuunteli puhelimen toisessa päässä enoni vaimo jolle olin juuri ehtinyt soittaa. Me kaksi hysteeristä pillittäjää olimme tilanteesta kauhuissamme ja jouduinkin jossain vaiheessa toteamaan että nyt mun on pakko vaan kääntää katse pois. Olin itse niin kaukana pojista, että jos toinen heistä olisi uponnut jäihin en olisi  voinut tehdä mitään. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että takaisin tullessa huomasin molempien poikien käyneen ihan sulan reunalla kurkistelemassa. Ei kamalaa, mitä jos toinen heistä olisi pudonnut jäihin? Eipä siinä kukaan olisi voinut tehdä mitään. 
Itse puhuttelin molemmat lapseni kotona enkä kaunistellut tällaista asiaa ollenkaan. Lapsia ei toki tarvitse pelotella mutta jäihin putoaminen on yksi  niistä asioita joista minusta pitää sanoa lapsillekin kuinka siinä käy. Toivon, että nämä pojat pääsivät turvallisesti pois ohuelta joenjäältä. 

Tämä Pikku Kakkosen kuva on varmasti meille monelle tuttu juttu.
No sitten iloisempiin aiheisiin. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, lähetin arvottavan pipon lisäksi yhden pipon arvottavaksi myös Eveliinat-blogiin. Siellä se pipo nyt olisi arvottavana. Jos innostut vielä osallistumaan arvontaan niin piipahdappas tuolla blogissa kokeilemassa arpaonnea. Toivotan onnea kaikille jälleenkin tasapuolisesti :)

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -