KENEENKÖHÄN TULLUT?

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Piipahdimme lauantaina lasten kanssa Paljekirpparilla, joka onkin oikeastaan se ainoa kirpputori Oulussa missä yleensä käyn, en tiedä miksi mutta näin se vain on. Toiveenani oli tehdä joku huippu löytö tai mikä vielä parempaa, olisi huippua löytää useampi huippu juttu. No enpäs kuitenkaan mitään löytänyt, muutamaa vaatetta sovitin mutta sinne jäi. Turhaapa niitä on  kaappiin ostella jos valmiiksi tietää, ettei tämä nyt ole minun juttuni. 
Lapset tekivät kivat ostokset, poika osti isoja Aku Ankkoja useamman kappaleen ja tytär osti astiat mitä oli jo pitkään halunnut. Hän löysin kivat kupposet lautasineen jo sillä viikolla kun itse pidin kirppispöytää ja olisi ne silloin jo halunnut. Sanoin, että otapas omat kolikot ensi kerralla mukaan niin saat ostaa itsellesi astiat. Päättäväisesti tytsy kaivoi kukkaronsa mukaan kaupungille ja säntäsi puolijuoksua hakemaan tuon astiasetin kun pääsimme ulko-ovesta sisään. Setissä on kaksi kuppia sekä aluslautanen ja leipälautanen. Nämä tulevat kuulemma kesällä leikkimökkiin jonne ne mielestäni sopiikin tosi söpösti. Kuka nyt jaksaisi kesää odotella, joten iltapäivällä lapsen huoneessa oli meneillään teekutsut (ilman teetä) herkkuineen. Iltasella leivoin pizzaa ja kukapa saikaan oikeasti syödä ja juoda noista astioista? Minä ja Pipuna. Isille ja poitsulle sai kelvata ihan normi astiat. Maistuihan se pizza tosi hyvältä uusilta lautasilta syötyinä. Eipä mitään, syönnin päälle isi sai tarkat pesuohjeet, eihän noita nyt voi miten sattuu tiskata. Mieleeni vain juolahti tässä astia episodissa, että keneenköhän lieneen lapsi on tullut? Sitäpä jään huvittuneena pohtimaan. 
Maanantai ohitettu, huh.


4 kommenttia:

 1. Vaan onpa kaunis setti! Ihanan keväinen :) Kyllä ne lapset vaan saa piirteitä omilta vanhemmiltaan, vaikka ei haluaisikaan, että saisivat kaikkia, ei ainakaan negatiivia..Kivaa viikkoa Nanni! .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Setti on kyllä söpö ja suunnittelinkin ostavani ylläriksi tytölle tuota samaa settiä sen pinkin version. Mutta katsotaan ja tuumaillaan. Hassua kuinka pienenä jo nuo piirteet ilmenee lapsilla. Tyttöhän myös rakastaa askartelua ja musiikkia ja poika on taas tullut isäänsä :) no näinhän sen varmaan kuuluukin mennä.
   Ihanaa viikkoa ihana Jaana <3

   Poista
 2. Kauniit kupit tyttö on kyllä osannut ostaa! Taitaa hänessäkin olla pientä sisustajan vikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, ilmetty sisustaja hänkin on. Innostuu ehdotuksesta vaihtaa verhoja ja järjestystä huoneeseensa ja huomaa heti jos kotona on tapahtunut muutoksia. Pikkuinen prinsessa :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -