KEVÄT TULLA JOLLOTTAA

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Sain mukavan arkikuvahaasteen ihastuttavan Hopealusikka puussa-blogin Mariannelta. Kuvat on nyt kiireellä nappastu kännykällä mutta jospa se ei haittaisi. 
1/5 arkikuva on tässä. Töistä lähtiessä hippasen pikkuisen sillan yli parkkipaikalle ja sen alta kulkee sulannut mikeälie puro tai vastaava. Ihastuttava pariskunta pysäytti minut vaikka puolijuoksua autolle riensinkin, onhan noi kyyhkyläiset niin hellyttäviä. Ilma on kaunis ja niin kevättä rinnassa, että huh heijaa. Kaikki on varmaan jo korviaan myöden täynnä mun hehkutusta mutta huomenna ollaankin sitten jo Helsingissä ja onhan sitä odotettu. Nuha ei vielä ole hellittänyt kokonaan mutta ei se hidasta matkantekoa. Olen syksystä saakka odottanut ja säästänyt tätä matkaa varten joten saahan sitä hieman hehkuttaakin, eikö saakkin? 

Arkikuva haasteen 1/5 kuva.

Eräs työkaveri (mies) esitteli tällaisen mainoksen viikolla. Kun huumorintaju on mitä on, niin minähän olen jaksanut tirskua tuolle tekstille ihan koko viikon, tai siis ne päivät jolloin töissä olen ollut. Tuossa varmaan vinkkiä miehille :)
Monesti naurammekin töissä, että kun perjantai lähenee niin jutut huononee, torstaina on jo aika levotonta, perjantaista ei viitsi edes ääneen mainita. Eikös se Putouksenkin Marttin Niemi todennut, että "vähän rankempaa huumoria". Näinpä näin. 
Tämän hauskan arkikuva haasteen laitan eteenpäin blogiystävälleni Jaanalle My life and my style-blogiin. Ihanaa viikonloppua kaikille, minä säntään pakkaamaan :D

9 kommenttia:

 1. Hahaa...Palli kuin palli :D Kiitos hauskasta haasteesta ;) Pitääpä keksiä jotain hauskaa...Lähdetkö tänään vai huomenna reissuun? Oikein ihanaa ja leppoisaa minilomaa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Näinpä, pääasia että kestää potkimista. Pian lähden ystävän luo yöksi ja hänen luota aamu lennolla Helsinkiin. Juuri tässä lasten kanssa vähän fiilistellään ennenkin sanotaan heipat. Ikävähän se tulee, siitä ei pääse mihinkään. Kiitos Jaana, siitä tulee varmasti ihana. Ihanaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä täälläkin tuo pitkään kestävät pallit sai aikaan melkoiset naurut :-)
  Työpaikkahuumori on kyllä parasta!
  Ihanaa reissua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl parasta, sillä jaksaa eteenpäin. Kiitos ihana mahtavaa lähteä. Ihanaa viikonloppua Ellen :)

   Poista
 4. Oikein kivaa Helsingin reissua sulle Nanni<3
  Hauska pallipostaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, on tätä odotettukin. Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 5. Ha-haa. Huumoria pitää olla arjessa.Ihanat sorsakuvat.Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 6. Sanopas muuta ja sitähän on joskus revittävä ihan pikku jutuistakin :)
  Kiitos, on tullut käveltyä niin että jalat on hellinä, tänään pitäisi vielä jaksaa. Maanantaina taas blogin ääreen.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -