KIRPPARILÖYTÖJÄ

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Blogissa ollut hieman hiljaiseloa johtuen hieman uuvuttavasta viikosta, mutta nyt alkoi tällä perheellä loma, paitsi puoliso on vielä työreissulla maanantaihin saakka. Suurempia suunnitelmia lomaviikolle ei ole, jotain pientä ja kivaa omalla perheellä. Kirppisviikko alkaa olemaan lopuillaan, huomenna menen tyhjentämään pöydän ja toivon kovasti saavani edes kohtuullisen tilin tästä ajasta. Otimme ystäväni kanssa yhtä aikaa pöydän kirpparilta ja tämä on huomattavasti helpottanut/keventänyt kirppisviikkoa. Olemme vuorotellen käyneet siivoilemassa toistemme pöytiä ja näin ollen siellä ei ole itse tarvinnut joka päivä juosta. 
Jotain pieniä löytöjä tein itsekin, mutta enemmänkin olisin toivonut löytäväni. Alkuviikon löytönä kesää ajatellen kauniin väriset shortsit. 


Shortsit on koko xs ja minulle ehkä hivenen napakat. Harmi kun kirppiksellä ei voi hakea sitä seuraavaa kokoa vaan on tyydyttävä siihen mitä tarjolla on. Näille voi siis käydä niin, että niistä tulee jonkun muun shortsit mutta toivossa on hyvä elää. 
Johtuen meikittömästä, väsyneestä ilmeestä, pääni on tarkoituksella katkennut näistä kuvista :) tarkoitushan olikin esitellä hienoja shortseja. 


Pipunalle löysin kivan pallotunikan jossa on hihoissa pieni rypytys ja tekee muuten simppelistä tunikasta hauskan näköisen. Kaulassa lapsosella omatekemät helmet ja uusia pitää tehdä lisää, ettei vain pääse korut loppumaan. "Mistä on pienet tytöt tehty"? 
Tämän päivän löytö olisi ollut kerrassaan huippu mutta… Löysin Peakin kuorihousut, juuri sopivat, kuin minulle ommeltu. Hintaa hurjat 4€ eli lähes ilmaiset. Seison pitkässä kassajonossa housuistani innoissani, kunnes rupesin niitä tarkemmin tutkailemaan. Lahkeen suut rikki, ei haittaa. Vuori halki kohdasta jos toisestakin, jaahas haittaisikohan tuo hmmmm… hintaa ei kuitenkaan juuri mitään. Haaroissa iso vekki, miten en tuota heti huomannut. Joskushan tuuletusaukko haaroissa ei olisi pahitteeksi mutta ei ehkä kuitenkaan. Voi itkun markkinat, sinne jäi ulkohousut ja ne olisi tullut tarpeeseen. 
Löysin viikolla myös kivan villakangas bleiserin joka olisi kyllä ollut rennon tyylikäs mutta sekin oli himpun verran liian pieni. Yleensä yläosat voi helpostikin minulla olla kokoa xs mutta tämän bleiserin kohdalla oikea koko olisi ollut s. Sinne jäi siis sekin. 
Kirppareilla on kiva kierrellä, varsinkin jos tekee löytöjä. Huomenna siis loppuu kirppisviikko ja suurin osa myymättä jääneistä tavaroista menee Punaisen Ristin konttiin, kaikkea en siis enää kotiini raahaa. Mitä kivaa olet kirpparilta löytänyt?

3 kommenttia:

 1. Todella kivat shortsit olet löytänyt. Sopivat sinulle tosi hyvin. Pikkuneidin mekkokin on oikein tyylikäs :) Itsellä ei ole tullut käytyä kunnolla kirpparilla piiitkäään aikaan. Pitäisi lähteä käymään joku viikonloppu! Ihanaa lomaa sinulle Nanni!

  VastaaPoista
 2. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt! Itsekin tykkään kierrellä paljon kirpputoreilla :)
  Mukavaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Kirppareilla pitisikin kierrellä enemmän mutta joskus tulee pitkiäkin taukoja. Oulussa on huhtikk lopulla suurkirppis jonne aion kyllä päästä katselemaan. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -