LÄHIHUUDEILLA

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Äiti toi Pinja-koiran meille viikonloppu hoitoon heidän ollessa reissussa. Mieheni oli yövuoroissa, joten hän nukkui päivät ja näinpä me koitimme kehitellä puuhaa ettemme olisi kovin paljon sisällä meuskaamassa. 
Viikolla jo ilmoitin naapurilleni tulevasta vieraasta, sillä heidän koiransa ja Pinja ovat vuosisadan pari, niinkuin Leonardo ja Kate Titanic elokuvassa. Pitihän noiden rakastavaisten saada olla hetki yhdessä. Kuvia onkin melkoinen määrä sillä innostuin räpsimään niitä eilen ja myös tänään. Ilmat ovat suoneet ihanatkuvaus olosuhteet. 


Eilen

Naapurin herrasmies odottelee tyynen rauhallisena sydänkäpystään.
Nuusk, tuttu kaverihan se siinä. 

Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain. 
Osaan minäkin poseerata hienosti. 

Kukkuu, näkyykö Kiina :)
Hienot naiset eivän turhaan rasita tassujaan. 
Mää vaan oon niin komee, vai onks joku toista mieltä?

Tänään

Tänään onkin ollut totaalisen erinlainen ilma kuin eilen ja ikkunasta kun katsoo ulos, ei voisi uskoa silmiään. Kertakaikkisen ihana ilma. Nyt on Pinja haettu kyläilyreissulta kotiin ja meillä on nautittu toimettomasta sunnuntaista. Ihastuttava viikonloppu on pian takana. Huomenna uusi viikko ja uudet kujeet. 

4 kommenttia:

 1. Onpa ihastuttava pariskunta <3
  Täällä on maa valkoisena, kun eilen satoi lunta. Onneksi sitä tuli vain vähän ;)
  On ollut todella kirkas ilma, kun vastasatanut lumi ja aurinko on todella hohtava yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin melkoiset kyyhkyläiset ja hellun seurassa voi Pinjankin päästää metsäpolulla juoksentelemaan irrallaan. Eilen oli kyllä aivan uskomattoman mahtava keli. Sisälle ei olisi tehnyt mieli ollenkaan.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Täällä on pientä koirakuumetta ilmassa, mutta katsotaan nyt miten käy. Välillä tosiaan olisi hoitopaikan tarvetta, kun matkustellaaan. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ne kyllä mukavasti onnistui vaikka noi kaikki neljä oli aika liikkuvaista sorttia :)
  Itsekin joskus aikoija sitten haaveilin Bichonista mutta miehen allergian vuoksi se jäi pelkäksi haaveeksi. Nyt saan nauttia tuosta pikkuisesta karvapallosta aina kun mieli tekee, ja onhan se kyllä meidän tyttären suuri rakkaus.
  Ihanaa viikkoa Marianne sinullekin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -