METSÄRETKELLÄ

torstai 6. maaliskuuta 2014

Lomaviikko menee vauhdilla, ja loppusuorallahan tässä ollaan, siitä ei pääse mihinkään. Viikko on mennyt ihan vain perheen kanssa puuhatessa ja se on ollut kyllä parasta kun koko talvi on ollut yhtä hulinaa. Viikonloppuna ehdittiin lasten ja kameran kanssa hieman seikkailemaan metsään ja sieltä saatiin kyllä ihan mahtavia kuvia. Ilokseni huomasin, että pojasta on tulossa taitava kuvaaja. Kirkkaasta auringonpaisteesta huolimatta sain säädettyä kameran asetukset siten, että kuvista tuli mielestäni aika huiput sekä värit on kuvissa ihanan kirkkaina. Poikkesin hieman periaatteistani ja muutamissa kuvissa näkyy lastenkin kasvot, en raskinut jättää niitä käyttämättä. 
Ihania pajunkissoja, pääsiäinen lähenee. 

Metsästä löytyy ihania piilopaikkoja. 


Jottei kengät kastuisi :)

Hassut ilmeet- kuvat on aina niitä, jotka onnistuvat satavarmasti. Niissä harvoin kenelläkään on silmät kiinni ja ilmekin on hassu niinkuin pitääkin. Tätä tyyliä käytimme myös yksissä hääkuvissammekin ja ne kuvat on päässeet kehykseen olohuoneen seinälle. Suosittelen kokeilemaan jos on vähänkään leikkimielinen. 

Vaikken tästä talvesta olekaan kovin paljoa tykännyt niin ihanaa on kun aurinko kauniisti paistaa ja luonnosta löytyy ihania kuvauskohteita. 
Loma jatkuu vielä muutaman päivän, jospa tässä vielä pääsisi ottamaan ihania kuvia. Mitä on kuulunut sinun viikkoon, työtä vai lomaa vai jotain ihan muuta?

2 kommenttia:

  1. Heissan! Ihania kuvia :) Luonnossa otetut kuvat ovat vaan niin kivoja. Hauskat on kyllä ilmeet :) on se vaan erikousta, etyä lunta on vain ihan vähän ja nyt on vasta maaliskuu! Sullakin Hesan reissu vain lähenee, varmaan kivaa!

    VastaaPoista
  2. Tämä talvi on kyllä ollut todella outo, harmittaa etten hiihtämään ole päässyt kertaakaan. No jospa ensi talvena sitten.
    JuuHelsingin reissu tosiaan lähenee, sehän on vain yksi hujaus kun se hetki koittaa. Ihan mahtavaa. Sieltä aionkin sit ostaa kaikkea ihanaa. Ainakin uudet farkut, se on varma :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -