SUJUVASTI KESKUSTASSA

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Liikun harvoin julkisilla. Mielestäni se on hidasta, kallista ja helposti pahoinvoivana bussi on se pahin kaikista. 
Päätin pikaisesti piipahtaa keskustaan töiden jälkeen enkä ollut omalla autolla liikenteessä joten ajatus nopsasta käynnistä kävellen ei innostanut. Työkaveri vinkkasi, että Citybussihan menee suoraa työpaikkamme nurkalta keskustaan, mikset mene sillä. No tosiaan, miksipä en menisi? 
Citybussit ovat kyydinneet Oululaisia vuodesta 2007 ja niillä pääsee kätevästi liikkumaan keskustan alueella ja keskustan läheisyydessä. Citybussit ovat ns. normaaleja busseja pienempiä ja puikkelehtivatkin kätevästi hieman erikoisia reittejä. Matka maksoi ainoastaan 1.5€ jonka raski maksaa tuolle pikkuiselle matkalle. 
Citybussissa istuessani tulikin nostalginen fiilis. Muistelin omaa opiskeluaikaani jolloin bussilla kuljettiin ystäväni/kämppikseni kanssa ristiin rastiin Oulua. Lähelläni istui nuoret ystävykset, jotka kovaan ääneen juttelivat keskenään. Siinä taivasteltiin juttu jos toinenkin. Huvittuneena mietin, että olimmeko mekin Katjan kanssa tuossa iässä noin "ärsyttävää" seuraa kanssamatkustajille. Ehkäpä! Ehkäpä! En ole hiljaisemmasta päästä ja lähtee sitä ääntä Katjastakin. Uskoisin siis meidän olleen kanssamatkustajillemme pahimmat painajaiset. Kuitenkin nämä kaksi nuorta tyttöä hymyilytti minua kovasti, ihastuttavia nuoria. 
Joka tapauksessa Citybussilla oli kätevän nopea tapa matkustaa, suosittelen jos on tarve liikkua keskustan liepeillä. 
Muistakaahan, että arvonta aikaa on huomiseen aamuuna saakka. Ihanaa perjantaita :)
4 kommenttia:

 1. Citybussi on hyvä keksintö :) Äitini käyttää sitä usein pieniin matkoihin :) Ihanaa viikonloppua! Nautitaan ♥

  VastaaPoista
 2. On kyllä. Itse ajelin sillä tänään ensi kertaa. Epätoivoissani koitin löytää vaate ostoksia mutta tuskastuneiden sovitusten jälkeen hyppäsin Koskilinjaan ja lähdin kotia. Tiedätkös, tämä viikko ei ollut lainkaan minun juttu.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Hei Nanni, mukavaa, kun sait laitettua tuon lukijapalkin, minuakin poika autteli siinä, kun itse olen niin avuton välillä näiden tietsikka juttujen kanssa,
  sinulla on kivantuntuinen blogi, jäänkin lukijaksesi:) Tervetuloa käymään meilläkin:) Ja kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Sari. Juu hankalaa oli, temppuilin tuota kolme iltaa ja olinkin jo epätoivoinen. Nyt ihan riemu lahkeessa kun sen sain laitettua. Olenkin ahkeraan lueskellut sinun blogia :)
   Ihanaa viikonloppua.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -