SYNTTÄREILLÄ

torstai 27. maaliskuuta 2014Pipunalla on nyt kolmannet kaverisynttärit viikon sisään. Lapsillehan nämä kemut ovat arjen kohokohta. Meilläkin on pidetty muutamat synttärit kavereille, siinä sitä riittää vilinää ja vilskettä. Onko lasten kemuista tullut Amerikan malliin "tehdäänpä paremmin kuin naapurilla" juhlat? Itse mietin syksyllä ennen lasten synttäreitä, että millaista ohjelmaa juhlijoille pitäisi järjestää ja mitä pikku ylläripussukkaa vieraille pitäisi hommata? Eikö se ole niin, että lapsillahan se on parempi mielikuvitus kuin aikuisilla, eli miksi ihmeessä heille pitäisi keksiä valmista ohjelmaa ja hommata lahjoja, eikö ne lahjat kuulu sankarille? Omassa lapsuudessa ei ollut tällaista, ei ainakaan minun muistaakseni. 
No itse postauksen tarkoituksena oli kysellä, että minkä hintainen lahja on teidän mielestä se sopiva tarha- tai koulukaverille? Lahjan hankinta on aina yhtä haasteellista. Lapsi toki ostaisi ihan mitä kaupasta löytyy mutta johonkinhan se raja on vedettävä. Olen myös ommellut tyttären kavereille kivoista kankaista pipoja ja niihin kaveriksi ostanut jotain pientä herkkua. Nykyään tuntuu, ettei alle 10€ lahjoja tahdo löytyä, vai pitäisikö kaveri lahjan olla kalliimpi? Mitä olet mieltä?

Ihanaa kun tytär on innokas askartelia niin paketit ja kortit kavereille tulee apua pyytämättä. Tähän pakettiin sujahti nalle aiheinen avaimenperä, tarroja sekä pientä herkkua. 

6 kommenttia:

 1. Yritän ostaa 5-10 euron lahjoja kaverisynttärilahjaksi. Joskus on vaikea löytää. Meillä just sama homma eskarilla eli kolmannet synttärit viikossa...Nyt laitan pakettiin elokuvan, suklaapatukan ha tikkarin. Ootko jo kunnossa, että pääset matkaan huomenna? Ihanaa reissua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita järkihintaisia lahjoja on tosiaan hankala löytää varsinkin pojille. Tytöille kyl aina jotain piperrystä löytyy. Parempi olo jo ja laukku lähes pakattuna. Aamulla lento. Ihanaa viikonloppua Jaana.

   Poista
 2. Meillä sovittiin vanhempainillassa että max. 5e lahjoja ostetaan. Sofia menossa huomenna luokkakaverin synttäreille ja ostin muistikirjan ja kynän. Hintaa n. 4e.
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo just on hyvä summa. Sit on eri asia kun ostetaan jollekin läheiselle lapselle niin summatkin on erit. Kiva kun olette porukalla päättäneet niin tulee saman arvoisia.

   Poista
 3. Kun lapset kasvaa, tuntuu että ystävälahjojen suuruus kasvaa myös :D mutta keskimäärin 10-15€ olis hyvä summa.
  Ihanaa reissua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laukut onkin jo pakattu. Tällä viikolla tosiaan jo 3net synttärit ja kyse vain kuusi vuotiaista niin ei halua mitään suuria summia laittaa. Kummilapset ja läheisten perheiden lapset on aina eriasia.
   Ihanaa viikonloppua.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -