TOISTEN OLKKARISSA

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Meidän olkkarista löytyy minun mummolta aikoinaan saatu vanha nojatuoli (kutakuinkin tuon ikean tuolin tyylinen) joka ei ole mitenkään kaunis eikä siinä kovin kummoinen ole istuakaan. Aikoinaan se tuli meille kun omaa kotia perusteltiin eikä kaikkea voinut kerralla ostaakaan. Tuolissa on ollut se hyvä puoli, että se keinahtelee hieman kun siinä istuu ja itse antaa sille "vauhtia". Tämä ominaisuus oli etuna silloin kun lapset olivat vauvoja, siinä tuolissa oli hyvä nukuttaa/keinuttaa koliikki vauvaa. Tarkoitus on ollut monen monta kertaa pistää tuoli maailmalle mutta tuossa tuo vielä on meidän olkkaria "ilahduttamassa". Tuosta tuolista saisi tyylikkäämmän päälystämällä sen mutta en haluaisi tuhlata siihen suuria summia rahaa. 
Uudesta tuolista olen haaveillut jo pitkään mutta millaisesta niin en oikein tiedä. Tietenkin siinä pitää olla mukava istua ja se saisi olla suhteellisen yksinkertainen. Yhden mieluisan ja kauniin tuolin olen löytänyt. Tämän. 
Tämä arvonsa tunteva, paljon jo maailmaa nähnyt tuoli löytyy vanhempieni olkkarista. Äitini teetätti tälle tuolille ihmeitä muutama vuosi sitten. Tuoli sai uuden kunnollisen päälisen ja täytteetkin taidettiin samalla uusia. Tässä tuolissa on hyvä istua ja minusta se on yksinkertaisuudessaan kaunis. Joka kyläily kerta mainitsen kuinka hienosti se sopisi meidänkin kotiin. Eipä ole äiti lämmennyt ajatukselle ei. Hassua, eikös se minun sanonta ollutkaan, että "kaikki mitkä ovat sinun ovat myös minun, mutta kaikki mitkä on minun ei todellakaan ole sinun" :)

Äitini on myös kova ompelemaan, verhoja ja tyynyjä löytyykin monenlaisia. Pitäisikin joskus hyödyntää hänen varastojaan ja tehdä vaihtokauppoja tekstiili sisustuksissa. 
Löysinkin Ikean reissulta uudet verhot olkkariin sekä tyynyn, samalla myös hyödynsin vanhoja, jo olemassa olevia tekstiilejä ja näin sain kovasti kaipaamaani väriä olohuoneeseen. 
Ihanaa loppu viikonloppua. 

6 kommenttia:

 1. Tuo tuoli on kyllä ihana! Tekis itselläkin mieli päällystää yksi nojatuoli...Ihanaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin kaunis. Harmi kun äiti ei siitä luovu mutta saanpa ainakin ihastella sitä aina heillä. Niin se meillä nyt loma loppuu mutta mulla Helsingin reissu vielä edessä. Huippua.
  Tsempit meille alkavaan työviikkoon.

  VastaaPoista
 3. Sulla varmasti kiva reissu tulossa, jos se on vielä tyttöjen reissu :) Saa rauhassa shoppailla... :) Kivaa alkavaa työviikkoa sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TYttöjen reissupa hyvinkin. LÄhdemme tarkoituksella ostamaan ystävälleni yhtä tiettyä laukkua jota itsekin haaveilen mutta jääkö haaveeksi niin se selviää vasta Helsingissä. Saa nähdä voiko silloin jo pukeutua täysin kesä vaatteisiin.

   Poista
 4. Ihana tuoli, ihana kangas. Yksinkertainen on kaunista! Mikäs se tässä keväässä on, että tekee mieli sisustaa, ommella ja hyysätä mökkiä.

  VastaaPoista
 5. No sanopa Kirsi muuta. Voisi laittaa yhtä jos toistakin nurkkaa kodissa. Tuo makkari olisi kyllä nyt niin huippua saada sisustettua, se vaan näyttää jo niin tunkkaiselta.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -