WOW MIKÄ TONIC

torstai 20. maaliskuuta 2014

Olen pitkään jumppaillut samoissa jumpissa, bodypump, trimmi,  spinning ja bodystep. Toki olin välillä harhaillut tutkiskentelemassa muitakin jumppajuttuja mutta nuo ovat ne suosikki jumpat missä käyn. Loppu talvesta on jumppaaminen maistunut puulta, ehkäpä syystä että olen kulkenyt jumpalla säännöllisesti jo monta vuotta. En ole kinkunsulattelija jumppaaja joka innostuu jumpalle tammikuussa ja lopettaa jumppaamisen helmikuussa, vaan pyrin käymään urheilemassa säännöllisesti. 
Nyt olen ottanut tavoitteeksi jumpata reidet ja pakarat kesäkuntoon (mutta mille kesälle, se onkin toinen kysymys) ja sen vuoksi olenkin jättänyt ohjatut ryhmäliikuntatunnit vähemmälle ja huhkinut salin puolella painottaen enemmän alavartaloon. Loppu tulos on mitä on mutta saahan sitä yrittää. 
Tänään kuitenkin päätin käydä kokeilemassa minulle täysin tuntematonta flow tonicia. FT.ssa jumpataan kahden frisbeen näköisen padsin avulla joissa toinen puoli on liukas ja liukuu lattiaa pitkin kevyesti. 


FT-jumppa oli rauhallinen eikä syke tunnin aikana noussut taivaisiin eikä ainakaan minulla tullut hillitön hiki mutta lämmin kuitenkin. Oulun naisvoimistelijoiden sivuilla sanotaan flow tonicista näin: flow tonic on harjoitus menetelmä, joka yhdistää toisinsa voiman ja sujuvuuden pehmeillä liikkeillä. Padseja voidaan hyödyntää useilla eri tavoilla ja useissa kuntoilumuodoissa. Harjoittelu levyjen avulla tekee vartalosta vahvemman ja notkeamman sekä edistää liikkuvuutta selkärangassa ja nivelissä.


No jos nyt yhden tunnin perusteella jotain voi sanoa niin sanon, että tykkäsin ja tarkoitus on käydä toistekin. Vaikka normaalisti jumpissa missä käyn, tempo onkin aivan toisenlainen, ei ehkä ole lainkaan huono että joskus tekee rauhallisempiakin juttuja. 


Jumpan jälkeen jaksoi salin puolella vielä ahertaa niitä kesäpakaroita. 
Käy ihmeessä kokeilemassa flow tonicia jos sellaiseen on mahdollisuus. Siellä ei minusta tarvita huippukuntoa vaan jokainen tekee oman kuntonsa mukaan ja vähemmälläkin pärjää. Urheillullista loppu viikkoa. 

Kuvat on otettu netistä, jumpan ohessa kun on hankala ottaa kuvia ja saattaisi ne kanssa jumppaajat tykätä hieman huonoa jos yksi heiluisi kamera kourassa. 

9 kommenttia:

 1. Flow tonic kuulostaa hauskalta! Minulla on myös uusi saliohjelma, jossa on esim. askelkyykky takimmainen jalka korotettuna esim. tuolin päällä. Se on niin kiva pakaraliike että huh huh...kokeileppa :) Ihanaa vkonloppua ihanalle Nannille! Mulla ois tänään työporukan saunailta :)

  VastaaPoista
 2. Jaana: tuo jumppa ei tuntunu eilen kovinkaan tehokkaalta mutta tänään sattuu ihan joka lihakseen ja löysin sellaisiakin lihaksia joita en tiennyt omistavani. Menen kyllä uudestaankin.
  Meillä on tänään miehen kanssa treffit. Lapset menee yökyläileen kavereilöe ja käytin heti tilanteen hyväkseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdemme sii mieheni kanssa treffeille.
   Ihanaa iltaa sinullekin. Tiedossa huippu ilta siis.
   Ihanaa viikonloppua Jaana

   Poista
  2. Kiitos. Oi, teille tulee varmaan kiva ilta ♥ IHANAA ILTAA TEILLE ♥

   Poista
  3. Kiitos, varmasti tulee ja sinulle myös.

   Poista
 3. Tuo jumppa kuulostaa kyllä siltä, että sitä pitäisi päästä kokeilemaan!
  Itse tykkään bodypumpista ja combatista. Ja nyt tosiaankin olen hurahtanut kahvakuulaan. Yritän vaihdella noita jumppia, etten kyllästyisi yhteen ja samaan ;)
  Ihanaa viikonloppua sekä treffejä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Treffit oman miehen kanssa on parasta arjen piristystä. Käy ihmeessä kokeilemassa, se oli ihan huippua ja nyt tiedän omaavani paljon ihmeellisiä lihaksia. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Näin otsikon pikaisesti ja mietin, että mitäs tän tekstin alla oli.. Kävi myös mielessä gin tonic!? :DD

  VastaaPoista
 6. Hah sait mulle kunnon iltanaurut aikaan. Juu eihän se sekään arvaus huono ole vaikken olekaan tainnut sitä koskaan maistaa. Mut jumppa tonic oli tosi hauska.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -