ELLEI SITTEN…

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tietokone tilttasi päivällä ja kaikki hyvät bloggaus suunnitelmat meni ihan mönkään. Sain koneen toimimaan vasta iltamyöhällä kun mies tuli töistä eikä enää kovin suuria jaksa. 
Arkikuva haasteen 3/5 tulee tässä. Kahvihetki.


En edes muista koska olisin viimeksi lehteä ostanut. Taitaa olla reilu kaksi vuotta sitten, kun muutaman häälehden ostin ennen häitä. En ole koskaan ollut mikään irtolehtien ostelia. Innostuin kuitenkin ennen reissua tuosta Elle-lehdestä kun siitä oli juttua kesän uusista hiusmalleista sekä farkuista. No arvata saatta, että ehdinkö koko lehteä lukea ennen reissua? No en ehtinyt. Osasin silti farkut ostaa, kaksinkin kappalein. 

Lehden välissä oli tilauslappunen tarjouksineen ja tilauslahjoineen. Jäin pyörittelemään asiaa mielessäni tekemättä vielä kuitenkaan mitään asialle. Eilen sain puhelun lehtimyyjältä joka kauppaili erästä lehteä joka ei kuulu suosikkeihini mutta lehden mukana tulisi myös todella kivan kuuloinen tilaajalahja. Lupasin miettiä asiaa. Tänään tämä "työtähän se hänkin vain tekee" myyjä soitti uudestaan ja kuinkas ollakaan, lehtimyyjiä kaihtavana sorruin tilaamaan kaksi lehteä. Tilasinko nämä lehdet nyt lukemisen ilosta vai niistä kosmetiikka lahjoista?? Se jää nähtäväksi. Nyt pää tyynyyn ja kauniita unia.
Arkikuva haasteen lähetän eteenpäin Sarille My sweet home-blogiin. 

2 kommenttia:

  1. Tilasin myös alkuvuodesta lehden kylkiäisen vuoksi, kun en voinut vastustaa. Laitan sen tällä viikolla näytille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti haasteesta Nanni, toteuttelen tuon lähiaikoina :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -