JÄREÄT ASEET KÄYTTÖÖN

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pyydän jo anteeksi kun postaukseni menevät yhden ja saman asian ympärillä pyörimiseksi, mutta kummasti normaali arki pysähtyy kun perheessä useampi sairastaa. Kyseessä ei kuulemma olekaan ihan mikään "oksennetaan nyt kerran ja sitten sillä hyvä"-tauti, vaan erittäin sitkeä ja pitkäkestoinen noro, oh no. Eikö se riittänyt kun pojalla oli muutama vuosi sitten "sika"influenssa ja minulla toissa talvena influenssa, ne oli jo aivan kamalia sairastaa. 
Tytär on nyt sairastanut aika tasan viikon ja edelleen veesee on se paikka missä aikaa vierähtää, minä olen vessaillut lauantaista saakka eikä helpotusta näy. Tk.n ihastuttava sairaanhoitaja antoi paljon vinkkejä kotitoipumiseen mutta samalla myös totesi, että jos yleisvointi ei huomiseen ole perheen tytöillä kohentunut, on nestetiputuksen vuoro. Sen verran kauan on tässä jo sairasteltu.


Jotta loppu perhe ei vain sairastuisi, kaivelin käsidesit esille ja sitä läträtään joka väliin ja vessassa käynnin jälkeen tärkeää on pestä kädet kunnolla saippualla ja sen päälle desiä. 


En ole mikään limpparin juoja ja vielä vähemmän siitä tykkää kuusi vuotias mutta juodaan sitäkin nyt vaikka silmät irvessä. Banaani, mustikka ja suolaiset olisivat nyt se tärkeä juttu. Mies on passitettu apteekkiin hakemaan lisä apua. En ole sohvallamakaamisen konkari mutta nyt on sohvakin tullut tutuksi, välillä tuntuu, että saan makaamisesta makuuhaavoja ja tunnen oloni todella nuutuneeksi ja likaiseksi. Välillä on yksinkertaisesti pakko vaihtaa pyjamaa, että hieman olisi freesimpi olo. Olisin todella mielelläni aamulla jo hypännyt uusiin tennareihini ja suunnistanut töihin moikkaamaan ihania työkavereitani ja illalla salille hikoilemaan mutta ne saa nyt vielä odottaa ilmeisesti useamman päivän. Me sairastelaan nyt niin kauan, että ollaan terveitä, eipä tässä muutakaan voi. Kunhan olen taas terve niin jutun tasokin toivottavasti nousee kohinalla. Toivottavasti teillä voidaan PALJON paremmin. 

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Kuulostaa kamalalta taudilta! :( Paranemisia sinne! <3

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 2. Voihan hitsi. Meillä kävi viime vuonna noro kylässä, ja sepä vasta tauti. Neiti oli yli viikon tosi huonossa kunnossa, ja tarttui muihinkin. Minä vältyin silloinkin (olin työmatkalla). Mutta hirveä homma desinfioida paikkoja ja pestä pyykkiä ja pyyhkeitä ja ja... Yöks. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kammottava tauti ja niin pitkään vielä kestää:(
  Toivottavasti paranette pian:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille teille ihanille. On kyllä melkoisen rankka tauti eipä olisi heti uskonut. Alkaa olemaan jo normaali arkea kovastikin ikävä. Onnea on, Kaksi vessaa ja ihanat blogi Ystävät <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Joko siellä voidaan paremmin? Toivottavasti! Mulla alkaa olla jo parempi olo, huomenna töihin...Voimahalit sinne <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -