LEMPPARI KAHVIOSSA

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014


Jäin töiden jälkeen kaupunkiin koulutuksen vuoksi. Aikaa minulla oli ennen koulutusta reilu tunti enkä sen vuoksi viitsinyt ajella kotiin. Kaupungille en viitsiny lähteä kauppoja kiertelemään vaan päätin piipahtaa syömään. Olen tosi paljon ihastunut Salad&Cafe Olivia paikkaan joka on ihan ydin keskustassa Halosen tavaratalon kupeessa. Salaatti vaihtoehtoja on useita ja mikä parasta saat valita salaattiisi juuri ne raaka-aineet kuin itse haluat. Oma suokkarini on pikku olivia johon kuuluu viisi raaka-ainetta sekä patonki, vichy ja kahvi tai tee.


Itse otan yleensä aina yhdeksi raaka-aineeksi uuniperunan yrttivoilla, nam. Tuolla kahviossa on aina rauhallinen ja mukava tunnelma ja mikä tärkeintä, myyjät ovat ystävällisiä ja herttaisia. Salaattilounaiden hinta ei päätä huimaa ja nälkä lähtee varmasti. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan syömään tai ihan leivoskahveille.

Oliviaan voi tosiaan piipahtaa ihan vain kahveillekin, eikös olekin tosi herkullisen näköisiä CupCakeja ja suklaita. 
Vielä yksi herätys ja sitten saa nauttia pääsiäislomasta, ihanaa pääsiäistä kaikille jotka lähtevät huomenna reissuun eikä blogea lueskentele muutamaan päivään. 


1 kommentti:

  1. Voi miten namin näköinen salaatti! Muutkin herkut houkuttelee. Ohi olen kävellyt, mutta ruuhkan vuoksi sisälle en ole mennyt. Ihanaa pääsiäistä myös sulle ♥

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -