NAURETAAN PÄIN NÄKÖÄ

tiistai 29. huhtikuuta 2014


Rakastan komikkaa, stand upia, hyviä esiintyjiä jne. Kukapa ei tykkäisi nauraa ja minusta huippuhuumori on todellinen taitolaji. Itse olen aivan surkea kertomaan vitsejä enkä ehkä aina edes tajua vitsejä mutta stand up on niin parasta. Hommasin meidän häihinkin stand up-esiintyjän, nuoren naisen joka teki meille "naimatarkastuksen", se oli niin hauska. Mielestäni kaikkien aikojen koomikkojen koomikko ehdottomasti on Sami Hedberg.Voisin istua tuntikaupalla youtubessa katselemassa Hedbergin esityksiä ja nauraa itseni kipeäksi. Aika lailla vuosi sitten olimme Madetojan salilla katsomassa Hedberg/Kivelä Showta ja kyllähän siellä sai nauraa, esitys oli kertakaikkisen hauska. 
"Ookko nää nauranu" stand up-tapahtuma avaa kesäkauden toukokuussa Oulussa. Amarillossa sekä Seurahuoneella on 9-10.5.2014 useampia esityksiä sekä useampia esiintyjiä noina kahtena päivänä. Arvatkaas kellä on liput perjantaille ja tottahan toki siihen esitykseen missä on myös Hedberg. Seurakseni saan kaksi ihanaa ystävää töistä. Harmikseni puolisollani on yövuoroon meno, joten emme pääse yhdessä, mutta nyt mennään tällaisella tyttö kokoonpanolla. En juurikaan enää käy baareissa mutta tällaiseen lähden mielelläni. En malta odottaa tuota, aivan mahtavaa. Tämä on sitä odottamisen iloa. 

Kuva:mtv3.fi
Aivan mahtavaa vappua kaikille, huomenna juodaan paljon simaa ja herkutellaan suupielet sokerissa. 

5 kommenttia:

 1. Ei me ihan tyttökokoonpanolla mennä tai no Kimberly ja ehkäpä tuo mr. J lähtis kans :) Mut ei ne varmaa meitä ala...
  Mari

  VastaaPoista
 2. Mari, ei se mittään, kyllähän ne siinä menee vaikka tyttöinä jos ei muuta :D mutta aivan huippua lähteä.

  VastaaPoista
 3. Täällä myös eräs stand-up -komedian suuri ystävä ja etenkin Sami Hedbergin! Ollaan oltu Samia katsomassa ja kyllä tosiaan on saanut nauraa! Meillä on kotona myös pari Samin keikoista tehtyä DVD:tä.
  Ihana idea muuten tuo stand-up -koomikon palkkaaminen häihin :)
  Hauskaa vappua sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Sami Hedberg on niiiin hyvä!!! Kävin syksyllä Hesa-reissulla katsomassa shouta, jossa Samukin esiintyi. Show oli tosi hyvä :) Ihanaa vappua ihanalle Nannille ♥

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -