PÄIVÄNASU EHKÄ KAHDENKIN

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hah haaaaa, en voinut vastustaa kiusausta ja laittaa nämä rakeiset ja huvittavat työkuvat tänne. Päivän aihe piti olla jotain ihan muuta mutta pitäähän sitä joskus olla pilkettä silmäkulmassa. Kateellisena katselen ja luen muiden hienoista työasuista ja näteistä tyyleistä töissä. Toisaalta olen kyllä tyytyväinen, ettei tarvitse miettiä mitä töihin pukisi. 
Vaaleansiniset smurffiasut ovan siirtyneet historiaan ja toivonkin, ettei niitä tarvitsisi nähdä eikä varsinkaan pukea enää milloinkaan. Nämä ihan uudet "kenen lie kiinalaislapsen ompelemat" työasut ovat paljon miellyttävämmät päällä ja tummansininen sopii minulle ainakin paljon paremmin kuin se mitään sanomaton smurffipuku. Päivänasuna siis Vercasen suunnittelema hieno kahinapuku joillaista ei olekaan ihan jokaisella tytöllä eikä pojalla (mitä nyt muutamalla tuhannella muullakin). 


Minulla on ehdottomasti maailman parhaat työkaverit. Viihdyin töissä paremmin kuin hyvin ja hassut jutut lentelevätkin puolin ja toisin pitkin päivää ja viikkoa. Jutun taso huononee yleensä loppuviikosta ja perjantaina huh huh. Työkaverini siivoili nurkkia ja löysi tuon "Epäkunnossa"-kyltin. No eihän tuota nyt voinut ohittaa tuosta noin vain, jotain hassua piti keksiä. Jos muistatte vielä sen "paljon potkimista kestävät pallit"-mainoksen niin sehän jo kertoo paljon kuinka hulvatonta menoa meillä joskus on. Joku saattaakin nyt ehkä ajatella, että saako noi tehtyä töitään ollenkaan? Kyllä me saadaan. Ensin työ, sitten huvi. Ja tuo epäkunnossa hetki kestikin vain muutaman hetken ja sen jälkeen taas täysi tohina päällä. 


Eikös olekin mahtavaa, että on useampi lyhyempi työviikko tiedossa. Tälläkin viikolla enää kolme herätystä, jee. Ihanaa viikkoa kaikille. Jospa huomenna taas jotain hieman järkevämpää ;)

20 kommenttia:

 1. Hauska postaus, suu virneessä lueskelin, ja tuo kyltti!:) hih!
  Mukavaa LYHYTTÄ työviikkoa sulle Nanni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Sari, se minulla olikin toiveena, että tämä postaus hieman pistäisi lukijoita naurattamaan :)
   Kiitos, mukavan lyhyttä viikkoa sinullekin :)

   Poista
 2. Onpa ihania arkisia kuvia ja aivan huippu tekstikyltti! Samaa odotellaan täällä eli pääsiäistä ja piiitkäää vapaata :) Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen kyltti olisi joskus tarpeen myös kotona :D
   IHanaa viikkoa Jaana :)

   Poista
  2. Joo, pitäisköhän teettää kotiin tuollainen kyltti...? Saattas lapset katsoa pitkään...Kiitos samoin, kivaa viikkoa sulle myös!

   Poista
 3. Se on hyvä, kun töissä juttu lentää ja porukka on mukavaa. Siellä sitä kuitenkin vierähtää aika iso osa viikosta, ja toinen meneekin sitten nukkuessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toden tosi, jos töissä ei viihdy niin kyllä on raskaat tunnit. Meille on kylläkertynyt hullun hassua sakkia eikä kukaan kummastele enää toisten jutuille.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, vähän hassu ja se se oli tarkoituskin :)

   Poista
 5. Meillä kyllä on vaan niin loistava työporukka, paras ikinä! Työntekokaan ei tunnu työltä, kun saa mukavien tyyppien kans sitä tehdä. Työasut on tollaset kivat pyjamat, kahiseeki just suomalaisille sopivasti niinku tuulipuvut. :) Ihanaa tynkä viikkoa meille!
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan tosi, päivät ja viikot van hurahtelee ohi. Meillä on kyllä maailman paras poppoo.
   Ihanaa tynkäviikkoa tosiaan meille ja pääsiäisenä voitetaan lotossa ne reissu ja talorahat <3

   Poista
 6. Kiva nähdä sinun työasusi! Ja tuo kyltti on huippu! Kunhan muistat ottaa sen pois kotiin mennessä ;)
  Mukavaa maanantai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi työasut on kyllä niin maailman parhaat ainakin entisiin verrattuna. Eipä tarvitse itse pohtia pukemisiaan. Kotonakin voisi joskus olla kyltit paikoillaan "äiti on nyt vähän väsynyt" :)
   Ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 7. Hah, tuo on aika hauska tuo viiminen kuva. Sopis aina sillon tällön omaankin käteen...Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Kaisa eikö ole aika hupaisa. Kirsi sen löysi jostain romukasasta.
   IHanaa viikkoa sinullekin rakas ystävä. Nähdäänkö pääsiäisenä?

   Poista
  2. Ollaanpa jutullaan, jotain suunnitelmaa on mutta osittain auki vielä.

   Poista
 8. Hauska kuva :D
  Ja kivan värinen työpukukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuva on kyllä melko hassu, vähän niin kuin minäkin aina silloin tällöin.
   Uudet puvut ovat kyllä suuri parannus entisiin.

   Poista
 9. Hauska kuva ja huumoria tulvillaan :) Tuollainen kyltti kelpaisi meidänkin työpaikalle ;) Mutta hei,ihan kivat työasut teillä, meillä on vain omat vaatteet :) Seuraavaa sun postaustasi odottaen :)

  VastaaPoista
 10. Kivan värinen tuo sun uusi työpuku, sehän on ns. Navy Blue ja eikös se ole in juurikin nyt. Mikä parasta pakollisessa työasussa on, niin sehän säästää omaa kukkaroa, ehkä ;)
  KH

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -