SIINÄPÄS VASTA IDEAA

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vihdoin ja viimein Ouluunkin jotain, jeee. Oulun Ritaharjuun eli pohjoispuolelle Oulua nousee Ideapark, eli iso kauppakeskus. Tämähän siis on Suomen toinen Ideapark, ensimmäinen löytyy Lempäälästä, Tampereen kupeesta. Oulun Ideaparkin avajaisia juhlitaan jo lokakuussa, voiko todellakin olla jo näin pian? No siinä joulusesongille  kiva ostospaikka. 
Tuonne tulee jo ennestäänkin Oulussa olevia liikkeitä ja toivon todellakin, että sinne tulisi myös sellaisia liikkeitä mitä ei täällä vielä ole. Liikkeitä tuohon Oulun keskukseen tulee kuulemma 40-50 eli ei siellä ihan vain piipahdeta. Olemme muutaman kerran vierailleet Lempäälän Ideaparkissa ja sinne on kyllä ihan turha lähteä kiireellä. No shoppailusta tykkäävänä voin sanoa, että olen kyllä iloinen ja paikka on mielestäni loistava. Miksi kaiken pitäisikään olla keskustassa tai Oulun eteläpuolella? Tänne vaan, tervetuloa sanon minä. 


Tämähän tarkoittaa paljon uusia työpaikkoja mutta toisaalta kuitenkin toivon tottakai, ettei se syö keskustan liikkeitä. En haluaisi Oulun keskustaa tyhjäksi liikkeistä. Mitä mieltä olet Ideaparkista Oulussa ja sen sijainnista? Onko jokin liike mikä olisi ehdottoman kiva saada tänne? Itse voisin toivoa esimerkiksi Mangoa tai Zaraa vaikka toisaalta en olekaan niistä tainnut kovinkaan montaa vaatekappaletta ostaa. Mukavaa ehkä olisi jokin laadukas vaateliikekin. En tiedä, jäädään odottelemaan avajaisia ja katsotaan mitä siellä sitten on meille tarjolla. 

Kuvat, visittampere.fi sekä ideapark.fi

13 kommenttia:

 1. Mahtava idea!
  Tuun kyllä sitten sinne Oulunkin ideaparkiin joku kerta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulet ja tehdään vaikka treffit johonkin kahvilaan, siitä tulee melkein sit mun "lähikauppa" :D

   Poista
 2. Ja tuohon meidän lähelle...Onneks ei silti ihan viereen...Kiva silti, että kerrankin tänne saadaan jotain uutta :) Mango ja Zara ois kyllä kivoja...Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tosi innoissani kuullessani tästä. Nyt vain toivotaan kivoja putiikkeja siihen.
   Ihanaa viikkoa Jaana.

   Poista
 3. Mahti juttu!! Meilläkin tulee Oulussa aina silloin tällöin käytyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kiva uutinen, siellä tulee varmasti piipahdettua kerran jos toisenkin :)

   Poista
 4. Kerrankin jotain Oulun pohjoispuolelle, toiveissa jotain mitä meillä täällä Oulussa ei vielä ole :) Varsinkin kenkäliike, jossa ei sama repertuaari kuin muissa OUlun liikkeissä. Lyhenee siis ostosreissut, ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas Kirsi muuta, sinnehän me sit mennään tyttö porukalla, eikös vaan. Joko aletaan tekemään ostoslistaa ;)
   Juu kenkäliike vois kyllä olla paikallaan.

   Poista
 5. Onneksi täältä meiltäkään ei ole sinne Ouluun hirmu matka, joten pakko käydä katsastamassa
  sitten tuo ostoskeskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa tosiaankin kun Ouluunkin saadaan jotain "suuren kaupungin" meininkiä :)

   Poista
 6. Olipa kyllä kiva yllätys kuulla tuosta uutisesta. Jeij Oulu! Vielä ku huvipuisto saatais näille huudeille niin lapsillekki ois kesäksi kivaa :)
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippu uutinen. Eiköhän me lapsillekin jotain kivaa tänne saada ja huvipuistoa odotellessa voidaan käydä ihanassa Ainolanpuistossa.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -