"MY VERY OWN LOUIS VUITTON"…

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

huudahti Sinkkuelämää elokuvassa Carrien assistentti kun sai Carrielta lahjaksi Louis Vuittonin laukun. Miksi minä en ole Carrien assari, kysyn vaan?
LV.n laukut (ja varmasti muutkin tuotteet) jakavat mielipiteet rankasti kahteen ryhmään. "Kuka hullu pistää laukkuun sellaisen summan"? Näitä kommentteja on saatu lukea blogeista joissa tuo minusta niin ihana laukku vilahtelee omistajansa olkapäällä. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.Itse olen noita laukkuja ihastellut kovastikin ja katukuvissa niitä bongaillut innokkaana. Viime syksynä tein päätöksen, että rupean säästämään laukkua varten, kestipä se miten kauan hyvänsä. Useasti olenkin saanut liikkeen ohi huokaillen kävellä. Enääpä ei tarvinnut. 
Keskiviikkona astuin jännityksestä tutisten Helsingissä olevaan liikkeeseen. Liikehän ei ole niinkuin mikä tahansa laukkukauppa, vaan ovella seisoo "vartia"?? joka aukaisee oven ja toivottaa Tervetulleeksi Louis Vuittonille. Myymälä on tyylikäs ja tuotteet ovat arvokkaasti esillä. Siellä saa hyvää palvelua ja ostettuasi aarteen, saattelee myyjä sinut ovelle ojentaen siellä ostoksesi sinulle. Laukut pakataan tyylikkäästi eikä tuota pakettiakaan raski pois heittää. 


Aah siinä se nyt on, "My very owv LV". Mikä aarre sieltä paljastuukaan? En uskalatanut rasiaa avata kotona tuosta noin vain. Kävin hipeltelemässä rasiaa pitkin päivää kunnes rohkenin aukaista tuon nahkaisen nauhan. "Voiko tämä olla totta"?


Vielä kerran piilossa, jännitys pitkittyy. Onko tämä sama tunne sellaisella joka ostelee näitä laukkuja tuon tuostakin vai onko tämä pakahtuva onnen tunne vain tällaisella ensikertalaisella? No sama tutina minulla oli häämatkalla kun kotiutin Guccini sieltä. Silloin myyjä katsoi minua ojentaessaan paketin ja kysyi "are you happy"? Ilmeeni taisi olla melkoinen "lapsi karkkihyllyllä"-ilme. Kuosi oli ehdottomasti tuo vaalea. Tumma ei oikein ole minun juttuni vaikka tyylikäs sekin on, sitä en kiellä. Laukku mitä menin ostamaan oli Eva Clutch mutta mieleni muuttui myymälässä. Mukaani siis ei lähtenytkään tuo Eva vaan… Louis Vuittonin Favorite PM. Mielenmuutoksen aiheutti tuo pitkä hihna mikä on molemmissa laukuissa mutta Evassa se oli minulle liian pitkä ja tuossa mallissa se on juuri sopivan pituinen ja muutenkin laukun malli on enemmän minun näköinen. Pitkän hihnan lisäksi laukussa on kullattu huomattavasti lyhyempi hihna, tykkään molemmista hihnoista. 


Minusta tuo laukku on todella kaunis. Se ei tule olemaan juhlalaukku vaan ostin sen ihan joka päiväiseen käyttöön, toki työlaukkua siitä ei saa kokonsa puolesta tekemälläkään mutta muuten se kulkee mukanani joka paikkaan (ehkä ei salille kuitenkaan). 
Koska en ollut saanut säästettyä ihan koko laukun summaa ja olinkin valmistautunut lähtemään jälleen kerran kotiin tyhjin käsin, sanoi ihana puolisoni, että hän voi maksaa laukusta loppuosan joten tämä nyt olkoon kaksi vuotis hääpäivälahja minulle minulta ja ihanalta puolisoltani. Mitäs sanot lahjastani?

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, puoliso teki kyllä kauniisti eikä meillä jatkossa varmasti tällaisiä häälahjoja saada eikä se kyllä haittaa. Nautin tästä aarteesta.

   Poista
 2. On se vaan kaunis! Ja tuo tunne on ihana! Muistan kun ostin ensimmäisen laukkuni ja hartaasti olin siihen säästänyt. Aivan mahtava tunne! <3

  VastaaPoista
 3. Söpö laukku! Ja niinhän se on, jos jotain oikein paljon haluaa, sen yleensä myös saa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä yksi suurimmista haaveistani ja nyt se toteutui. Ihanaa.

   Poista
 4. Voi, miten kaunis laukku<3
  Tuohon kyllä kannattikin säästää!
  Mukavaa sunnuntaita, meillä paistaa:)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä laukustani niin onnelinen. Täälläkin paistaa ihanasti.

   Poista
 5. Tosi kaunis! Tuo vaalea kuosi on kyllä niin ihana. :) Vuittonilla on aina kiva käydä vaikka vain ihastelemassa, kun palvelu on viimeisen päälle. Tosin kerran oli ovimiehellä ilmeessä pitelemistä, kun esikoinen päätti ilmeillä ulko-oven ulkopuolella minulle, en ilmeisesti tullut tarpeeksi nopeasti kaupasta ulos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä ihana katsella ja haaveilla, että mitä kaikkea ostelisi jos olisi mahdollista.
   Meillä taas poika pyöritteli silmiään hinnoille ja oli iskältä kysellyt että maksaako noi laukut oikeasti noin paljon. Onneksi en ollut kuulemassa ettei tarvinut hävetä.

   Poista
 6. Kaunis laukku ja mikä ihana puoliso :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva laukku, ja miten hieno ele puolisoltasi osallistua kuluihin :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanasti puolisoni kyllä teki <3 laukku on kyllä todellinen aarre. mekin lähdemme aamulla mökille Lappiin :)

   Poista
 8. Onpa ihana laukku! Ihana mies, kun avusti sinua laukun ostossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laukku on kyllä melkoinen aarre. Mies teki kyllä minusta todella onnen tytön.

   Poista
 9. Niin kaunis laukku!! Onnea! Ja todellakin tuota täytyy nyt käyttää ihan joka päivä. Mun lv on vielä siellä liikkeessä....tai siis sitä ei varmasti ole vielä tehtykään. En ole vielä aloittanut laukkuhaaveilua vakavissani ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kyllä todellinen aarre, ison haaveen toteutuminen. Olen kyllä laukustani mielettömän onnellinen vaikka se onkin vainmateriaa. Ainahan sitä saa haaveilla ja joskus ne toteutuu ja joskus ei. Minäkään en ollut ihan varma, toteutuuko tämä oikeasti koskaan. Rasiaa käyn edelleenkin välillä katselemassa. aaahhh

   Poista
 10. Voi vitsit miten kaunis laukku, upea!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -