TÄMÄ SE ON TODELLISTA LOMAILUA

torstai 10. heinäkuuta 2014

Nyt voin sanoa, että näin sitä lomaa kuuluukin viettää. Helle on hellinyt myös täällä Lapissa mutta miinus puolena on ne kaikkien kaverit eli sääsket ja armottomat paarmat. Eilinen meni uidessa ja veneillessä. Lapset lilluivat enon rannassa valehtelematta koko päivän ja kerrankin vesi oli oikeastikin niin lämmintä, että sinne tarkeni mennä myös aikuiset. Ainoa asia mitä tein oli kokkaus ja sekin mahdollisimaan helpolla tavalla, ei siis mitään gourmee aterioita tarjoiltu meidän pirtissä.
Tänään innostuimme urakalla raivaamaan mökkirantaa ja kyllä sinne melkoinen risukko oli kasvanutkin. Monen tunnin työn tuloksena pieni pläntti saatiin raivattua. Siinä tuli monta kärpästä yhdellä iskulla, pihan siisteys, kuntosaleilu, rusketus ja liian lähelle jos risunuotiota meni sai karvanpoistonkin ilmaiseksi.
Kalalla olemme käyneet useaan otteeseen ja saunottu joka ilta, kiitos enolle ja hänen ihanalle vaimolle saunasta ja uimarannasta. Nyt on todella lomalaisen fiilis ja harmittaakin aamulla alkaa siivoamaa  mökkiä ja palailla kotiin mutta eräällä työt kutsuu ja toiset saavat jatkaa tovin vielä lomailua. Jos sääskiä ei olisi niin tämä olisi täyden kympin reissu ♥

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin lomalta. ;)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että siellä on nautiskeltu kesästä. Lomalla ei oikein jaksaisi keittiössä kuluttaa liikaa aikaa, joten kaikki nopeasti valmistuva toimii :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -