AI VÄHÄN VAIHEESSAKO?

perjantai 29. elokuuta 2014

Aark millaisia hulina viikkoja on nyt ollut elokuu täynänsä, viikot hujahtaa vauhdilla eikä viikonlopuissa ole ollut huokaamisen sijaa. Tänä viikonloppuna saan vain olla, ehdin siivota jos huvittaa ja olla siivoamatta jos siltä tuntuu (itseni tuntien todennäköisesti siivoan). Mies on töissä eli läpsyjä heitellään aamulla ja yöllä, poika lähti juuri pelireissulle Kuusamoon ja on reissussa ensi kertaa ilman vanhempiaan. Voi olla niin, että äidillä on ikävä jo ennen kuin lapsi on päässyt edes perille. Puhelinlangat laulaa. 

Meillähän tehtiin makkariremppa keväällä ja muuten se onkin ollut valmis mutta muutamia juttuja on vielä ostamatta. Matot puuttuu lattiasta, uuden pöytälampun haluaisin kunhan löydän mieluisen sekä seinät on olleet aika paljaat. Ihanan Sarin blogista sain idean jo ennen remppaa, että tuollaisen seinän minäkin haluaisin, eli hänellä on joskus blogissaan vilahtanut ihana seinä täynnä kauniita kehyksiä ja kuvia. No meidän kehyskollaasi on aika vaatimaton Sarin seinään verrattuna mutta hiljaa hyvä tulee vai miten se nyt menikään. 


Hah meidän seinä ei ole vielä kovin suuri ja voi olla, että tuollaiseksi se jääkin. Mutta puuttuuko tuosta muka jotakin? 


Eikö pelkät kehykset vielä riitä? Mistä se johtuukaan, etten saa aikaiseksi tilata niihin kuvia? Kuviahan meillä on tietokoneella niin paljon, että konetta on nyt viikko tyhjennetty kun se ilmoitti, että kovalevy alkaa olemaan täynnä, hups. Olisiko se tämä saamattomuus vai kiire vai mistä johtuu että jos jotain asiaa ei tee sillä samalla sekuntilla niin se sit jää. Kyllä niihin kuvat saadaan mutta se voi kestää. 


Yksi kuva sentäs on jo kehyksissään. Ystäväni aina toteaa kuvan nähtyään, että "vieras nainen kainalossa". Ihan tuorehan tuo kuva ei tosiaankaan ole sillä tummista hiuksista on jo useampi vuosi aikaa. Kuva on otettu vuonna X kun täytin 30 vuotta. Loppuihin kehyksiin on selkeä suunnitelma mitä niihin tulee eli kyse on enää vain saamattomuudesta. 

Hiljainen on koti kun tosiaan miesväki on muualla ja neiti leikkii huoneessaan. Hassua miten järjestyksen vaihtaminen vaikuttaa lapseen noin suuresti. Pipunasta ei kuulu ääntäkään, ovi on kiinni ja leikit maistuu kun on niin ihana järjestys ja vaihdetut verhot. 
Jospa upottaisi sormensa lihapullataikinaan ja starttaisi viikonlopun ihan kotipuuhilla. 
Oikein lämpöisen ihanaa viikonloppua. 

10 kommenttia:

 1. No hiljaa hyvää tulee ja syksy sekä talvi on edessä :) Asia kerrallaan, vai mitä? Minä myös katsoin että kuka tummaverikkö on kuvassa miehesi kanssa :) Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa enkös olekin ihan erinnäköinen, no toki tuosta on muutenkin kulunut aikaa että ikäkin jo "painaa" kuvaan verrattuna.
   Juu tässähän on syksy ja talvi aikaa kummastella tyhjiä kehyksiä.

   Poista
  2. Monesti kiireessä tulee tehtyä vääriä valintojakin...Leppoisaa iltaa ♥

   Poista
  3. No sinähän sen sanoit :D
   Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista
 2. Voi kiitos Nanni ihanuus kohteliaisuudesta<3
  Seinähän näyttää jo nyt kivalle, tuo lause kyltti on ihana ja passaa hyvin tuohon, nyt vain kuvat
  raameihin ja kasvatat tuota pikkuhiljaa tai jätät noin, nätti on!
  Minustaki on outoa olla kotona, jos muut on jossain, mutta nauttikaa nyt Pipunan kanssa ja tehkää tyttöjen juttuja:)
  Suloista viikonloppua<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari,olet minun sisustusidolli :D Tykkään kyllä itsekin jo seinästä vaikkei siinä vielä ole paljoa juttuja ja voi tosiaan olla että tuollaiseksi se jääkin, määrän suhteen siis.
  En osaa lainkaan olla yksikseen, kummallista kun talossa on hiljaista. Pipunakin joskus kommentoi "miksi täällä on näin hiljaista".
  Ihanaa viikonloppua ihana Sari <3

  VastaaPoista
 4. Hitaasti hyvä tulee. Onhan sentään nuo kehykset jo seinällä ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis siitä tulee, jo puoliks valmis :)
  Sulle sopii tummat hiukset hyvin!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on tuo sama teksti metallisessa sisustuskyltissä seinällä, ihastuin sen "sanomaan" heti kun kyltin sisustuskaupasta löysin :). Se toimikoon ohjenuorana myös elämäntaparemontissani ja liikuntatouhuissa :D. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -