SISUSTAA, SISUSTAA AINA VAIN SISUSTAA = NAINEN

maanantai 6. lokakuuta 2014

Naiset ne tuntuu syntyneen sisustamaan. Aina on mukava katsella sisustuslehtiä, suunnitella mitä muutoksia sitä kotiinsa tekisi jos voittaisi lotossa. Jos ei muuta niin vaihdellaan ainakin järjestystä ja ikkunoihin uusia verhoja. Mitäs ne miehet? Niille varmaan olisi ihan sama kunhan sohva ja tv löytyy, näin niinkuin kärjistetysti, toki niitä poikkeuksiakin löytyy. 
Samalla kun kävin Kodin1.ssä lamppuostoksilla, näppäilin muutamia kuvia. En ehkä niinkään sisustuksista vaan kaikesta siitä ihastuttavan vihastuttavasta krääsästä josta pyrin eroon ja samalla hommaan sitä lisää. Miksi sitä pitääkin jatkuvasti ostella jotain uutta turhanpäiväistä? Ehkä se kodin lämpö ja tunnelmallisuus tulee juuri siitä "krääsästä". 


Olen juuri siivoillut kaappeja kirpparia varten ja tuona hetkenä sitä aina luppaakin itselleen, etten enää koskaan osta mitään turhaa. Joopa joo, kenellä tällainen lupaus onnistuu? Ei ainakaan minulla. 


Melkein samanlainen on minulta joskus löytynyt mutta missälie hulluuskohatuksissani olen sen heittänyt menemään, eli myynyt varmaankin kirpparillä (pölvästi). 


Meidän neiti varmaan haluaisi tällaisen kyltin ja lisätekstinä tässä voisi olla "olkaa hiljaa ja laittakaa sitä telkkaria pienemmälle". Voisi siis luulla, että meillä on bileet joka ilta kun Pipuna menee nukkumaan, mutta ei aivan. 


Ja sitten niitä elämän totuuksia. 


Olen monilla kirppareilla ihaillut vanhoja matkalaukkuja ja muistelisinkin äidilläni joskus olleen hieman vastaavanlaisia. Tällaisista matkalaukuista joutuu jopa kirpparilla pulittamaan aika sievoisen summan. 


Miksipä sisälläkin ei voisi olla tuollaista isoa kukkalaatikkoa. Meillä ei ole kahta sisäkukkaa enempää ja niillekin unohdan antaa vettä mutta tuosta laatikosta voisin tykätä. 


Kodin1.ssä voisi kierrellä sisustamassa vaikka kuinka kauan. Tarpeeksi vain aikaa ja rahaa niin nopeaa sen kodin ilmeen saa uudistettua. Lyhtyjä ei vain koskaan voi olla liikaa. Vaikka päälimmäisenä tällä hetkellä mielessä on, ettei yhtään hitsin kynttilää enää meille. Juuri sain raavittua valuneen kunttilän steariinin pois sohvan selkäosasta, tyynynpäällinen pyörii koneessa ja seinä valitettavasti kaipaa maalia. Voi elämän kevät, ei Ikean kynttilät ole koskaan minulle näin tehneet. 


Maitokahvin ystävänä ilahdun aina kun kaupoissa saa maistella erikoiskahveja. Joku tuollainen kahvimasiina olisi verraton mutta tavallisellakin keittimellä saa kivaa kahvia aikaiseksi, sen harvoin kun minä sitä edes juon. 

Nyt tämä lähtee "ilolla" kokeilemaan taikatemppuja siihen sohvan pilanneeseen steariiniin. Tyynyn kuulemma voi silittää, mutta mitäs teen nahkaosalle tai seinälle? 

Toivottavasti siellä ei kynttilät tee yhtä pahoja jälkiä. 
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. Täälläkin sisustetaan koko ajan - minun päässäni. Mitään suunnitelmista en saa toteutettua;) No, tuleepahan halvaksi. Jos ei laske niitä kaikkia tarpeellisia juttuja, mitä on tullut vuosien varrella osteltua sitä hetkeä varten, kun suunnitelmat toteutuvat. Joopa joo;)
  Meillä ei sisätiloissa nykyään juurikaan kynttilöitä poltella, kun ne kiinnostavat ihan liikaa tuota meidän huru-Viirua. Ulkona kyllä - ja tarpeeksi kaukana kaikesta palavasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin lähinnä suunnittelen ja haaveilen että jos sit joskus tekis näin ja jos olis rahaa remppaisin noin... se on toisaalta aika mukavaakin.
   Kyllä itsellä nyt tuli kunttilöihin vielä suurempi varovaisuus, melkein oli sohva roihahtaa tuleen ja siinähän olisi menny koko huusholli.

   Poista
 2. Kivoja kuvia.. Täälläkin yksi, joka tykkää kierrellä sisustuskaupoissa "krääsää" ihastelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukavaa puuhaa, välillä vaan tuntuu että onpas se oma koti niin tylsä ja pliisu.

   Poista
 3. Niin tuttua!! Meillä on pieni koti ja rajallinen tila koristeille mutta aina vaan haluttaa jotain uutta laittaa :D Sitten saa tuskailla tavarapaljouden keskellä että mihin kaikki sopii... Vaan tilasinpa nyt Sokoksen 3+1 päiviltä punaisen kastehelmilyhdyn, eiköhän sille tilaa löydy, tykkään niin siitä sarjasta :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 4. Koristeiden huonopuoli on se pölyn keräys. Voi elämä sitä pölyä siivouspäivänä. Siksi varmaan pyrinkin nykyään minimalisuuteen tai miten se nyt sanotaankaan. Olen siivoillut pari päivää kaappeja kirpparille ja jotain olen jo myynyt torissa ja ystävän lapsille.

  VastaaPoista
 5. Noita sisustuskauppoja on kiva kierrellä, mutta nykyään ostan paljon harkitummin ja voin jopa lähteä kaupasta tyhjin käsin, mikä miehestä on ihme ;) Mietin jo kaupassa, mihin laittaisin jos ostaisin ja minne entinen joutuu. Tietysti joskus tulee niitä juttuja joka on pakko saada eikä siinä paljon järkeillä. Ja kotona sitten sitten pyöritellään...

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -