PLAAAH, MÄÄ VIHAAN PAKKAAMISTA

perjantai 8. toukokuuta 2015


Olohuone. 
Töiden jälkeen kun on sata ja yksi hommaa mitä pitää tehdä ja suorittaa niin siinä ei hymyä helpolla irtoa. Mies kun on aina töissä niin puuhat jää paljolti minun vastuulle mutta tottakai miehenikin tekee asioita aina kun pystyy. Hänen megapitkät työpäivät vaan vähentää mahdollisuutta auttaa kotiaskareissa. 
Töiden jälkeen lähinnä lensin kotiin. Pyykkikone laulamaan, että saadaan reissuun puhtaat takit, pipot ja hanskat. Laukkua pakkaamaan ja kappas neidin sukkahousut olivatkin aikansa eläneet. Pyörällä kohti keskustaa ostamaan viime hetken jutut juhliin ja takaisin kotia pakkauspuuhiin. Samalla neiti haluaisi askarrella ja puuhata niitä näitä. Jossain vaiheessa löydän hänet konttailevan uusilla valkoisilla sukkahousuilla eteisen laattalattialla, voi luoja tuota prinsessaa. Hän oli tietysti juhlavaatteissaan kaunis, eihän sitä mene kieltämään. 
Kaiken puuhan jälkeen saan lapset unille ja rojahdan sohvalle, nyt makoillaan ja ollaan vaan. Kappas eipäs ollakaan. 
Facebookki säikyttää minut yllättävällä viestillään. Saan semmoisen pommi-uutisen, ettei uni tule varmasti seuraavaan viikkoon. Kun selviän uutisesta, tajuan sen olevan enemmän kuin MAHTAVA uutinen, juuri sitä mitä olen elämääni kaivannut. Tätä asiaa joudun nyt hieman sulattelemaan. Kerron tästä ihan varmasti teillekin joskus, ensin täytyy vain tajuta se itse. Kiitos kun olette siellä. 


Neilikka, suosikki kukkani.
Nyt vauhdilla unille, siellä pitäisi ollakin jo. Viikonloppuna nautitaan perheen kanssa olosta joten blogi hiljenee varmasti nyt muutamaksi päiväksi. 

Minä niin vihaan pakkaamista.
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Hei niin minäkin kaikki jää aina viimetippaan ..jännityksellä jään odottamaan mikä ihana yllätys sulle sattui mutta hienoa ! ☺ Rauhallista ja antoisaa viikonloppua perheesi parissa.

  VastaaPoista
 2. Siis tämmöiset päivityksethän on kielletty! Ensin sanotaan että jotain suurta on tapahtunut mutta sitten ei kerrotakaan että mitä. Nyt ei voi tehdä muuta kuin murjottaa ;)
  Vaan jospa se olis joku iloinen juttu?
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 3. Kivaa viikonloppua! Mikähän ihana ylläri sulla onkaan?

  VastaaPoista
 4. Pakkaaminen on pepusta, se stressi ja ja ja... Nyt kyllä jätit aikamoisen koukun roikkumaan ilmaan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Pakkaaminen on hirveitä mitä tiedän ja meidän perheessä on pakattu keskellä yötä kun ei muuta aikaa jäänyt..:D Mukavaa viikonloppua koko perheelle :) Toivottvasti uutiset oli mukavia :)
  Annukka

  VastaaPoista
 6. Joo ei tällaisia Nanni! Ei tule uni yöllä kun pitää hullua jännityksessä!! 😄

  VastaaPoista
 7. Ihanaa viikonloppua. Nauttikaahan olostanne

  VastaaPoista
 8. Mukavaa viikonloppua! Odottelen paljastustasi mielenkiinnolla...

  VastaaPoista
 9. Hauskaa viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
 10. Oh kuulosti aika stressaavalta ;) Toivottavasti oli kivoja uutisia :)

  VastaaPoista
 11. Vihasin ennen myös pakkaamista, tätä nykyä pidän siitä ja teenkin sen yleensä rauhassa, fiilistellen...
  Mukavaa äitienpäivä viikonloppua<3

  VastaaPoista
 12. Kuulostaapa jännältä uutiselta.. En malta odottaa, että kerrot sen meillekin :D
  Ihanaa äitienpäivää ja viikonloppua muutenkin!

  VastaaPoista
 13. Voi kun saisi pakata vain itselle, mutta kun täytyy pakata koko katraalle ja huolehtia melkein miehenkin oikea varustus ;). Kyllä minä niin samaistun pakkaustuskaasi!
  Mukavaa äitienpäivää sinne <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -